Ministrar som gör comeback?


Vi vet ännu inte vad vi får för regering efter det pinsamma som just nu utspelas i de politiska korridorerna.

Vi vet bara att SD kommer undanhållas allt inflytande, dock inte V som kommer att få ett passivt stöd i en S+Mp+C+L regering. Expressen har försökt lyssna på signalerna och radar upp namn på f.d. ledamöter och ministrar som kan komma att göra comeback.

Detta är givetvis spekulationer, men det finns ett scenario som skrämmer mig oerhört.

Inte det faktum att Anders Ygeman (mannen från skandalen i Transportstyrelsen) och Aida Hadzialic (hon som fyllkörde) kan komma att ingå i en socialistisk regering.

Inte heller det att Anna-Kinberg Batra och Carl Bildt kanske hamnar i en borgerlig sådan.

Nej, det är det här orden i Expressens artikel som skrämmer mig.

”Han tror även att Maria Ferm (MP) blir ny migrationsminister…//…Maria Ferm har gjort ett bra jobb som gruppledare för MP. Om S ska samarbeta med flyktingvänliga L och C är det naturligt att  de byter ut ansvarig minister”

”Han” i det här fallet är den oerhört överbetalda Anders Lindberg på Aftonbladet. Ferm är givetvis en önskedröm för en asylaktivist som Lindberg, men vore naturligtvis en mardröm för landet Sverige och oss skattebetalare.

Tänk er Maria Ferm under påtryckning från Annie Lööf. Inser alla att dessa två kvinnliga individer struntar blankt i alla problem som Sverige brottas med idag. Medmänsklighet, asylrätt och globalism dominerar deras tankar tillsammans med personliga intressen. Strunt i fattigpensionärer, hemlösa, polis, försvar, skolkris, vårdköer och andra sekundär ting.

När du läser detta har du redan sovit. Läser du detta innan du somnar ikväll, lär du få uppleva en natt där du svettig vrider och vänder dig i sängen, jagad av alla nattmaror i skepnad av Ferm och Lööf.

Expressen


8 responses to “Ministrar som gör comeback?

 • Kent

  Tur man inte läste det i går kväll.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Kommunisterna kommer att tvinga C och L att rösta på deras förslag, för till skillnad från L och kanske C är ett nyval troligen positivt för kommunisterna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, kommunister är numera fina människor i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Man får heller inte glömma bort de två återstående hycklande partierna inom 7 klövern KD och M som kommer att ge sitt stöd för att hålla SD borta från politiskt inflytande.
  PATETISK SANDLÅDA OCH REN YNKEDOM ÄR SNÄLLT SAGT OM DAGENS SVENSKA POLITIK.
  Återstår att se om SD kommer att kröka rygg och rösta på U.Kristersson i en statsminsteromröstning vilket partiet inte kommer att ha något för.

  Gilla

 • Tony

  Ja vem tror inte att sosseregeringen skulle fortsätta att pissa på sin egen befolkning? Det har dom ju gjort dom senaste 4 åren utan att skämmas det minsta.

  Gilla

 • Tobbe

  I förlängningen kanske det bästa är en S-regering med svagt stöd trots att det definitivt inte är något jag någonsin mer vill se eller egentligen önskar men det skulle inte skada med ett nyval mitt i mandatperioden när reporäntan stuckit iväg till de 2-3 % Ingves tänker sig att den ska upp till och kostnaderna för asylmottagningen börjar visa sig alltmer. Så sömnlös ligger jag knappast för då kommer vi att få se en riksdag utan L och Mp liksom förmodligen ett C som balanser på eller under 4%.Tror inte heller att S lyckas mobilisera i förorterna ännu en gång och det V kommer att tjäna i röster blir försumbart räknat till reell makt som blir noll. Som tur är kan den regering som sedan tillträder riva upp beslut och föra skutan på förhoppningsvis rätt kurs.

  Gilla

 • ossie

  Ett skräckkabinett !!

  Gilla

 • turrim

  Jag som trott att bland det värsta man kan råka ut för är att gå till tandhygienisten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: