Said Mansour skickades hem i fredags, är nu fängslad i Marocko

ISLAM. Den terrordömde Said Mansour, 58, född i Marocko, och fråntagen sitt danska medborgarskap skickades i fredags till Marocko. Där arresterades “bokhandlaren från Brønshøj” omedelbart och är fängslad för terrorism i Marocko. 

Så ska en slipsten dras…

Mansour misstänks vara inblandad i terrorattackerna i den marockanska staden Casablanca år 2003. Attackerna kostade 41 personer sina liv och sårade mer än hundra.

Danmarks migrationsminister Inger Støjberg, säger att hon inte har någon kommentar till Mansours behandling av den marockanska staten. Som en marockansk medborgare har Mansour skickats till Marocko i enlighet med våra internationella skyldigheter. Jag kan inte kommentera mer om detta säger Støjberg.

Mer på Danmarks Radio…

-Pettersson säger att så ska en slipsten dras…

 1. Plocka ifrån de kriminella medborgarskapet
 2. Skicka hem dem till ursprungslandet
 3. Kommentera inte, hänvisa till internationella avtal och ursprungslandet
 4. Stefan och Morgan, förstår ni?

TIDIGARE 2019-01-04. Äntligen är bokhandlaren från Brønshøj hemma i Marocko

ISLAM. Den terrordömde Said Mansour, 58, född i Marocko, och fråntagen sitt danska medborgarskap sattes idag klockan 17:40 på ett plan till Casablanca i Marocko för att där överlämnas till de marockanska myndigheterna, rapporterar Radio24syv

-Pettersson är övertygad om att Sverige skulle kunna arbeta på samma sätt om viljan fanns. Ta ifrån islamisterna deras eventuella svenska medborgarskap, går det inte med normala regler att utvisa någon. Lyft telefonluren och ring mottagarlandet och gör en överenskommelse.

Vi får hoppas herr Mansour får den behandling han förtjänar av de marockanska myndigheterna.

De danska skattebetalarna kan dock vara glada, fembarnspappan herr Mansour, levde innan han förvisades på livstid på de otrognas skatter, alltså socialbidrag.

TIDIGARE 2018-12-11. Statsministern, bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko

INVANDRING. Said Mansour, känd under smeknamnet Bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko, säger Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som under sitt besök i Marocko har varit aktiv och involverad i ärendet och har träffat den marockanska utrikesministern Nasser Bourita.

Sam Mansour, Danmarks förste terrorist och den förste som förlorat sitt medborgarskap.

Bokhållaren från Brønshøj med det civila namnet Sam Mansour, tidigare Said Mansour, har dömts för misstänkt terrorism två gånger i Danmark, har suttit i fängelse, har blivit utvisad från Danmark och har förlorat sitt danska medborgarskap och därför måste han skickas tillbaka till Marocko, sade statsministern.

Läs mer på Danmarks Radio…

Sam Mansour, tidigare Said Mansour, är en gammal bekant på bloggen. 

-Pettersson undrar vart löftet från valrörelsen 2010 tog vägen? Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare, den svenska regeringen borde ringa den danska och försöka samordna transporten. Det borde inte vara något större problem att fylla ett stort plan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Said Mansour skickades hem i fredags, är nu fängslad i Marocko

 1. Åhhh så hemskt !
  Stackars denna oskyldiga, fredsvärnande, underbara, fertila lilla barn.

  Vi måste nu strida för att få detta ”barn” till Sverige, kosta vad det kosta vill, vi kan offra våra inhemska svenskar och chockhöja skatterna ( för det finns ingen övre gräns för skatter ), och ge pengarna till organisationer så de kan göra allt för att få ”barnet” fritt och till feministiska Sverige ”öppna ditt hjärta” (F.R) och ”vi bygger inga murar” (S.L)

  Låt idiotin nån gång få ett slut !
  Bara en idiot röstar/lyssnar på en idiot som gör allt för att få din familj, dina kära och dig, att lida än mer med ökade brott, högre skatter och ”dolda” tillkommande kostnader/höjningar av diverse sjuka påslag på allt.
  SVENSKARNA ÄR DUMMA, OCH FÖRSTÅR INTE ATT VI KAN LURA DOM.
  // 7-klövern

  DANMARK….SNÄLLA, SNÄLLA….kan ni inte förklara krig mot Sverige ?!
  VI GER OSS DIREKT ! och ni kan ta över, och få ordning på denna sjuka lekstuga som pågår i Sverige, samt dömmer de ansvariga för landsförräderi/krigsbrott.

  🇩🇰 👍👍👍👍👍

 2. Det var då för väl! Men jag tror att det finns ett samband med förberedelserna för utvisningen och de ohyggliga morden på den unga Danskan och Norskan. Området i Atlasbergen i Marocko där morden begicks anses vara ett helt säkert område, så jag antar att islamister fått nys om att det fanns Danska medborgare där, som då med hjälp av “insiderinformation” kunde sökas upp och mördas som hämnd. Signalen är tydlig; -utvisa och lagför oss inte, då hämnas vi genom terrormord! Och sånt ger den “svenska” Regimen efter för! Hoppas inte den Danska och Norska gör detsamma.

 3. Bra att de fängslat honom då riskerar vi inte att han dyker upp i Sverige.Det är stake i danskarna.

 4. Anders Ygerman yrade i TV för några år sedan om att i varje fall 80000 individer skulle utvisas från Sverige då de inte har skyddsskäl.
  Förmodligen var detta “Fake info” liksom allt annat som kommer ur den mannens talorgan.
  Tror inte att så mycket har hänt här ännu då han har fullt upp enligt egen utsaga att springa runt i riksdagshuset i jakt på ett avlyssningssäkert rum för att infotmera statsministern om den senaste händelseutvecklingen

  Med tanke på att över 90% av alla som kommer över medelhavet enligt FN inte är flyktingar utan migranter finns en potential på ett antal 100 000 ytterligare att återbörda till sina hem

 5. Helt riktigt. Man ska inte kunna fly sina brott. Men Sverige verkar vara en fristad för all världens förbrytare.

  • Ja, snacka om att staten skyddar kriminella. Säger bara bra gjort Danmark.
   Om vi vanliga medborgare skyddar grova brottslingar, så riskerar vi både åtal och fängelse, Men för staten går det bra.

 6. Vad säger och tycker Margot, Mona, Palm, Lindberg, Löven, Greider, svensk PK-media de övriga syltryggarna inom 7 klövern och det mångkulturälskande etablissemanget om denna fasansfulla händelse, fanns det ingen möjlighet att ge denna framtida pensionsräddare en på alla sätt trygg och bra tillvaro i paradiset Sverige, detta enkilda ärende måste väl ändå en kommande svensk regering ta upp i FN för att lösa ?
  Har det svenska solidariska folket tur så får denna utvisade individ asylstatus och kan därmed få komma till Sverige.

 7. Kommer aldrig hända i den humanitära stormakten Sverige, här utvisar man inte ens mördare om man vet att dom blir fängslade vid hemkomsten.
  Sen har vi dom blonda åsnorna som kan sätta stopp för utvisningarna genom sina feministiska aktioner.

 8. De försörjs av oss skattebetalare. De skall arbeta för sitt uppehälle och inte ha ett öre. De har tid att skaffa ungar och ställa till ett helvete för andra människor. Vi behöver inte ha detta mänskliga avskräde i vårt land.

  • Egentligen inte klokare utan kort och gott kloka jämfört med Sverige som har politiker som inte är kloka.
   Tyvärr så har vi aktivister som blivit politiker.

   • Och idioterna som röster på dom, utan dom hade vi inte dessa fårskallar till politiker.

  • Vaddå politiker? Sverige: landet utan regering!!
   Sjukt är bara förnamnet!!
   Den s.k. talmannen får ca 175,000 i månaden för sitt “uppdrag”!!
   Klart han dröjer ut på det då!!

 9. Kan vi inte importera danska politiker, eftersom våra egna är skitnödiga och handlingsförlamade fjollor…

 10. I Sverige svamlas det om internationella avtal när man tar emot “flyktingar” men när de ska utvisas är det helt andra tongångar. Då är det känslosås som gäller.

 11. Bara han nuna visar att vi olika folk är just olika, även om utseendet utgör den MINSTA olikheten!

Kommentera