Kom ihåg, allt tal om myndighetsvänster är propaganda och falska nyheter


INRIKES. Johan Ingerö twittrar, om att offentliggörandet av en större prishöjning i stamnätet förhalades av Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh. Mejlkonversationer visar att Sandborgh beordrat sin personal att inte gå ut med uppgifterna förrän efter riksdagsvalet i september.

– Regeringen har haft som valfråga att elnätspriserna ska sjunka och man ville inte irritera departementet, säger en källa med god insyn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “Kom ihåg, allt tal om myndighetsvänster är propaganda och falska nyheter

 • Billy Boy

  Sossen Leif Pagrotsky bekräftade redan 13 nov 2006 (efter valförlusten i september samma år) att partiet är …

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/pagrotsky-liknar-sitt-parti-vid-en-sekt

  S-partiet styrs fortfarande som vilken annan maktfullkomlig och odemokratisk klan som helst.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Svenska kraftnät är en myndighet och affärsverk med ansvar över landets stamelnät, alltså de kraftledningar som går från vatten,vind och kärnkraftverken till de lokala bolagen som i sin tur sen distribuerar elen vidare till konsumenterna.

  Som ett affärsverk gäller det också att få in pengar till staten. Som alla vet är den svenska ekonomin inte så bra som Magdalena påstod före valet, framför allt inte kommunernas och landstingens. Som de flesta också vet beror mycket av de elavbrott som uppkommer vid stormar odyl på dåligt underhållet elnät. Underhåll kostar pengar och eftersatt underhåll kostar mer pengar.

  Det var mycket som regeringen och dess hantlangare undanhöll väljarna före valet.

  Gilla

 • Mm

  Det kanske är dax att införa meritokrati i Sverige istället för partibok i sossepartiet, oanständigt!

  Gilla

 • robbcos

  Lägg ner alla kärnkraftverk och ha en månad med 10 till 20 minus med lite vind efter en torr sommar då skall det bli härliga elpriser.

  Gilla

 • SVENSK

  Enligt Regimen ska vi enbart ta del av nyheter propaganda från det nya PRAVDA, dvs SVT, SR och deras medlöpanda medier och andra tentakler, allt annat är falska nyheter, eftersom PRAVDA betyder sanning! Många Svenskar, och även utlänningar av andra skäl, avskaffade sin TV, därför införde regimen skattefinansiering av PRAVDA för att ekonomiskt trygga förmedlandet av den statliga propagandan och de anställdas karriärer. PRAVDA har många tentakler, en av dem är myndighetsvänstern.

  Gilla

 • putte

  Vad är det för fel på det här landet , nog katten är det en kärring tillika ”generaldirektör”som trixar , föga förvånande var hon utsedd av en sosseregering , så på något sätt måste hon ju tacka för ”utmärkelsen”. Hon fixade och trixade redan 2015 -2016 så det var väl där som hon skaffade sig meriter som passade för en generaldirektör i det sossestyrda riket , det är så att man vill spy .

  Gilla

  • Karlsson

   Har inte så mycket att tillägga förutom att jag håller med, tror folk som är med lite i matchen börjar bli ganska trötta på sossarnas nätverk av korrumperade myndigheter och regimtrogna lakejer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: