Med eller utan regering, befolkningsutbytet fortsätter och Sverige fortsätter mot avgrunden


INVANDRING. Sverige fortsätter sin väg mot avgrunden, nu är det fyra månader sedan det hölls val som ägde rum på det särskilda svenska sättet utan verklig valhemlighet, och redan fyra dagar senare hade cirka 300 klagomål om valfusk kommit in

Bild från Politikfakta

Fortfarande har ingen regering bildats, detta eftersom Sverigedemokraterna behandlas som spetälska och de övriga inte kan få ihop en egen majoritet. Men det spelar ingen större roll hur Sverige styrs. Massinvandringen fortsätter.

Beviljade uppehållstillstånd
2018: 133 696
2017: 135 529
2016: 150 535
2015: 109 235
2014: 110 610
2013: 116 587
2012: 111 090
2011: 93 134
2010: 105 102 (sedan 2010 har 1 065 518 beviljats)
2009: 102 832
2008: 90 021
2007: 86 095
2006: 86 436
2005: 62 463
2004: 58 811
2003: 56 787
2002: 54 396
2001: 56 872
2000: 60 490 (sedan 2000 har 1 780 721 beviljats)
1999: 37 033
1998: 39 070
1997: 36 132
1996: 31 390

Det är borgerliga och röd-gröna regeringar, med samma resultat, massinvandring. Som jämförelse kan nämnas att Danmark år 2018 gav c:a 7000 asyl-och anhöriginvandrare uppehållstillstånd. Sveriges befolkning är 80 % större än Danmark men vi tar emot tio gånger fler asyl- och anhöriginvandrare.

Det krävs inga större matematiska kunskaper för att räkna ut att Sverige kommer att bryta ihop ekonomiskt och kulturellt långt före Danmark. Den svenska välfärdsstaten, det så kallade folkhemmet, kommer att försvinna och i bästa fall ersättas av ett slags Brasilien med enorma skillnader i inkomst och förmögenhet, extremt mycket kriminalitet och allmän otrygghet bland invånarna.

Det är galet nog att de etniska svenskarna finner sig i detta, men det är minst lika illa att danska politiker inte agerar när de kan se att Danmark kommer att gå samma öde till mötes som Sverige om vi fortsätter med nuvarande politik. Inte idag och inte imorgon, men vid någon tidpunkt.

Men för att återvända till utgångspunkten – det är helt oväsentligt om Sverige har en regering eller inte. Landet avskaffar sig själva både med och utan!

Läs hela inlägget på Jyllands-Posten

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


26 responses to “Med eller utan regering, befolkningsutbytet fortsätter och Sverige fortsätter mot avgrunden

 • Urban

  Det är väl en tidsfråga innan svenskarna tvingas fly sitt eget land. Det tycks bara gå utför med Sverige.

  Gilla

 • Mm

  På SVT nu, Lustiga fjollor som anger som skäl till ökade skär o stickskador i våra skolor och vårt samhälle; Att anmälningsbenägenheten ökat, Sedan när?
  Våra galna politiker som öppnat vårt land för detta avskräde må de och deras släktingar drabbas av detta våld som sköljer över oss etniska svenskar.

  Gilla

  • Lellegoo

   Vet inte helt, men jag tror att de flesta knivrelaterade skadorna, vare sig det var stick- eller skärskador, även tidigare anmäldes. Eller menas att folk som blev utsatta för knivskador tidigare gick hem och struntade i att anmäla det. Om det är någon som tror detta så kan jag nog lugnt konstatera det är i så fall en lätt störd person.

   Gilla

 • Brasklappen

  ”Tack för att ni valde Sverige” säger Fredrik Reinfeldt! Alla är alltid lika värda, ”öppna gränser” säger Stefan Löven! 7klövern är överens om fortsatt massinvandring och ytterligare anhöriginvandring eftersom man INTE kan förbjuda fattigdom enligt SOCIALDEMOKRATERNAS partistyrelse!

  Gilla

  • Brasklappen

   På SVT nu om hur lärare och elever dödshotas….hahahaha, och ingenting har det med massinvandringen att göra….hahahahaha….

   Gilla

  • Grune

   Socialnazistern var också helt övertygade om att man måste avrätta de som var psykiskt sjuka och hade kroppsliga defekter i början på 1900-talet.

   Gilla

 • Lellegoo

  Skitmedia har lagt en stormeld med artiklar om Liberalernas splittring. Självfallet för att centerpartiledningen skall vara i fred.
  ”Ser du handen?”

  Gilla

 • Bobby

  Fredrik flög över Sverige och sa att vi har hur mycket utrymme somhelst!!! Sverige är inte fullt, än ryms det 100-200 miljoner muslimer. Vi kan finansiera detta med våra magiska sedelmaskiner som finns i varje stad. Oändligt med gratispengar bara flyger ut ur hål i väggarna i himmelriket Sverige.

  Gilla

 • Karlsson

  Socialisterna säger sig ta avstånd från nazismen och förintelsen samtidigt som de skapar samma sinnesstämning och förutsättning som skapade Nazityskland.

  Genom sin idiotpolitik kunde de precis lika gärna sy flaggor och mura gaskammaren, för när skiten vänder gör det så fort och brutalt.

  De predikar tolerans men skapar hat.

  Gilla

  • Bobby

   Man tvångsmatar folket med asbest och är synnerligen förvirrad var all cancer kommer ifrån..

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Men kommunismen verkar vara accepterad och rumsren numera !

   Gilla

   • Cirkusen fortsätter.

    Kommunismen dödade (fortsätter döda) mer än fyra gånger fler människor än nazismen, ändå har vi ett kommunistiskt parti ( Vänsterpartiet ) som får röster och tillåts bestämma i Sverige, samt klappas på axeln av de övriga ryggradslösa partiledarna.
    Naturligtvis inte av Sverigedemokraterna, då de är upplysta, och kan Sveriges och världens historia, och inte lever i förnekelse samt i en Törnrosa saga.

    Gilla

  • Grune

   7-Klövern är det värsta kriminalsyndikat som någonsin vistats i Sverige sedan Sverige blev Sverige.

   Gilla

 • SVENSK

  Det är tillfredställande att höra att fler och fler har anammat uppgiften om att det pågår ett folkutbyte, som dessutom är planerat. Enda möjligheten är att rösta RÄTT ! i nästa val! Valet 2022 är mycket sannolikt sista chansen att rädda landet på fredlig väg!

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Det är drygt 40 år försent !
  Inte ens SD kan eller kommer att kunna förändra någonting.

  Gillad av 1 person

  • Robert

   SD var aldrig tänkt att förändra något, kanske de första åren men inte de senaste 15 åren.

   Gillad av 1 person

  • Onkel Björn

   Är nog benägen att hålla med om att det nog är kört för landet. Man borde ha ändrat inriktningen redan för 30 år sedan. Nu har det gått för långt. När mer än 80% av de röstberättigade ännu inte har insett detta, är det bara att acceptera fakta eller flytta.
   Tror inte ens ett SD med egen majoritet efter nästa val kommer att klara av detta längre.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Vore intressant att höra J.Åkesson berätta hur och vad han konkret skulle göra för fosterlandet om han hade egen majoritet, detta kunde han gott bjuda sina väljare på !
    Är naturligtvis inte svårt för SD att vara i opposition och tycka en massa utan behöva stå för det man säger.
    SD:s politiker är inga undantag, de är precis lika goda kålsupare som de övriga politikerna inom 7 klövern, de är bara ute efter förmåner och makt.
    Åkesson vet naturligtvis som alla andra att ett återställande av Folkhemmet inte är möjligt, varje försök skulle innebära inbördeskrig dagens tungt beväpnade kriminella som indirekt styr Sverige skulle aldrig ge upp frivilligt.
    Som sagt, det drygt 40 år försent att göra någonting nu bär det spikrakt ner till avgrunden.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: