Kina tänker bygga 216 nya flygplatser och…

KLIMAT. Kina planerar att öppna 216 nya flygplatser före år 2035 och utveckla några regionala transportnäten, enligt Kinas Luftfartsverket (CAAC). Kina planerar också att bygga 1600 nya kolkraftverk.

Folkets Dagblad, Kina

-Pettersson undrar hur mycket Miljöpartiet tänker höja dieselskatten i Sverige för att kompensera dessa utsläpp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Kina tänker bygga 216 nya flygplatser och…

 1. För dom som inte fattar, hur efterblivna MP är med sina Svenska flygskatter, brukar jag rekommendera följande sida:

  https://www.flightradar24.com/56.37,5.24/4

  Vänligen svara på frågan, hur många miljöbeskattade plan ser du i luften över Sverige – hur många icke-miljöbeskattade ser du över Europa?

  Tror du att en miljöskatt i Sverige påverkar utsläppen från flyget märkbart?

 2. Ja, i Europa har de mest känslomässiga, irrationella och okunniga tagit över och nu är det “Roms sista dagar”.

 3. Lyssnade på nyheterna på regimradio i dag.
  De började med ett inslag från Frankrike om en stor demonstration av miljösympatisörer uppbackade av en större hop kändisar som ansåg att omställningen till ett fosilfritt samhälle gick alldeles för långsamt.
  I slutet var det en rapport om en olycka i Indien i en kolgruva och sedan rapporterades det om vilket omfattande program Indien hade för att bygga ut kolkraften.
  Grönsakskommunisterna kan helt enkelt inte räkna.

 4. Dags för muppartiet MP att flytta sin verksamhet till Kina. Frigoliten och hon med fågelboet på knoppen för att inte tala om Lövinskan kan säker göra underverk med kineserna…haha.

Kommentera