Att önska kristna God jul är värre än att mörda

ISLAM. Den muslimske gudsmannen Younus Kathrada från Kanada predikar att det är värre att önska kristna God Jul än att mörda…

Här finns Younus Kathrada Facebooksida, gå gärna in och önska honom God Jul!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Att önska kristna God jul är värre än att mörda

 1. Varför kommer dom hit ,varför släpper vi in dom?Det är uppenbart att dom vill ta över “västvärlden” ,vår värld.Varför ger vi bort vår civilisation ,när vaknar vi ?Det är dags nu.

  • Som sosse resonerar man inte om varför, utan här gäller det att säkra platserna kring köttgrytorna med ny valboskap.
   För allianspartiernas del är det nog lite oklart vad de skulle vinna på massinvandring från skurkländer.
   Kanske är det en gammal vana att fjäska för storfinansen och viljan att ha ett samhälle där ingen får något gratis. Man vänder sig bara till dem som har råd, resten får agera billig arbetskraft till deras kärnväljare. Detta uppnår man genom att utarma välfärdsstaten när man fyller på landet med outbildade muslimer i en större mängd än man hinner förse alla med boende och bygga ut en fungerande infrastruktur.
   Det visste du väl redan och din fråga var väl bara retorisk.

 2. Tänk så lätt tillvaron vore för honom och hans fränder att leva i t.ex mellanöstern eller dom delar av övriga Asien där deras heliga profet är den dominerande heliga mannen.
  Men man avser ju att expandera västerut som bekant och även de så kallat vanliga individerna ur gruppen ifråga är ett problem, de är en delvikt av den maktbalans man vill väga över till sin fördel.
  Det är bara att studera Erdogans uttalande för att fatta det.

 3. kan ju hoppas Canada är rädd om sitt egna folk och slänger dessa profeter i det mörkaste hål de kan hitta, annars blir de som idiot sverige och tycker att det berikar vårt folk och kan fortsätta att pissa på oss, och trots att vi försörjer dem med våra pengar.
  fortsatt God Jul önskar en ateist.

  • Så länge fånen och förrädaren Justin Trudeu med anhang sitter vid rodret lär det inte finnas något hopp för Kanada.
   De urinvånare i Kanada som applåderar utvecklingen lär nog inte skratta sist trots allt.

 4. Var det inte i Turkiet som det nämndes om på P1 Morgon om Julpyntet.
  Det klagades och självaste Jultomten som fick bära skulden för att det var förmycket Julpyntat.

Kommentera