Minns ni när svarta dockor fick vara med…

RASISMIDIOTI. Innan världen var så grovt rasistisk som idag kunde man fortfarande se svarta dockor på SVT. Det var tider det…

Den här försvann 2012, inte på order av SVT utan det var Disney som bestämde. Det visade en stereotyp bild av svarta. Varför den vita dockan är kvar som behandlas exakt likadant begriper inte jag.

Kalle Anka har varit på många äventyr. Här är han fallskärmssoldat i USA:s armé och slåss mot de elaka japanerna i någon djungel i Stillahavsområdet.

13 thoughts on “Minns ni när svarta dockor fick vara med…

 1. De svarta skyltdockorna får vara med i skyltfönsterna än så länge och där är de ibland helt ensamma med sin färg.

 2. MSM medierna vill ha full kontroll över vilken information våra hjärnor ska fyllas med. Vi har sett Kalle Ankas jul med svarta dockor i över 30 år utan att vi har fart illa på Julafton. De är på tiden att stoppa SVT:s diktatur mot våra barns hjärnor. Stefan Sauk är en klok man som borde få mera utrymme i medierna.

  https://varjager.wordpress.com/author/elfyma/

 3. Ja, jag minns ”neger”dockan som tog för sig och var såå cool… Men när jag var liten fick jag inga såna dockor… jag fick sådana som den dumma, tröga, vita, blonda dockan. Som inte ens kunde säga -mamma- . Betyder det att flickor och kvinnor som vill ta för sig av livet ska försvinna från världen? De som ska finnas kvar ska vara blonda och dumma? Det är iaf så jag tolkar att de tagit bort henne… Har man problem med vilken färg på tyget en docka har i en tecknad film som visas på tv en gång om året borde man skaffa sig ett liv… kanske lära sig att respektera att människor ser olika ut och sen lära barnen i ens omgivning samma sak?
  Jag älskade den snutten i filmen, den bästa biten i hela ’titta på Kalle-timmen’. Nu glor jag inte längre, för den tuffa tjejdockan får inte längre vara med på julafton, är inte det rasistiskt om något?

 4. Det går bra att visa animerad film med en baby som jagar tvättbjörn med eld och sedan själv brinner upp .Nästa år får vi nog se någon som blir avhuvad med kniv allt för att passa in i vårt mångkulturella samhälle .

 5. Dockor med ”fel” färg ska låsas in i garderoben. Detta enl. SVT´s mångfalds-teorier. Tänk så bakvänt det kan bli…

 6. Ja tiderna förändras….Juldagens senkomna klapp läste jag i PI.
  Sedan Seehofer och CSU i höstas,satte stopp för öppen gräns i södra Tyskland,har hela 38.600 illegala lyckosökare stoppats vid gränsen. Av dessa var c:a 9.000 eftersökta kriminella,med häktningsbeslut !!
  Även vi i Abzurdien bör skicka en tacksamheten tanke åt Seehofer och Co,vad gäller denna del.
  Nu finns det också en tråkig sida.När tyska myndigheter upptäckt ,att det finns tusentals försvunna baaarn.
  Hela 3.000 registrerade i åldrar 12-18 år,är som uppslukade av jorden från Tyskland.
  Stenbock misstänker att dessa idag lever ett behagligt liv i Abzurdien. Bidragen är ju bra mycket högre,och bostadsstandarden bättre i Norden.

  • Det är mycket som måste plockas bort om BEBISARNA som bestämmer skall bli nöjda. SWARTSKOPF. Vill du ha mjölk i kaffet ? Nej tack jag tar det SVART. SVARTA pjäser i schack och så får man inte SVARTMÅLA folk. Svartsjuka måste också förbjudas liksom SVARTJOBB och SVARTA pengar.

   • Fast svartsjuka borde faktiskt försvinna… då hade det funnits bra många fler kvinnor i världen idag. Och misshandeln hade troligen sjunkit markant i statistiken oxå.

Kommentera