Ivar Arpi ”Värsta jag någonsin sett, det kommer hemsöka mig”


ISLAM. ”Råkade se filmklippet som cirkulerar. Där en av dem får huvudet avskuret. Önskar jag hade det osett. Jag har sett många hemska saker. Ett tag kände jag ett ansvar som journalist att se filmklippen som IS (och AQ) släppte. Men detta filmklipp jag såg, det var värre. Det är det värsta jag någonsin har sett. Det kommer hemsöka mig”, skriver han på sin Facebooksida.

Ivar Arpi är ledarskribent på Svenska Dagbladet och en av få vettiga journalister vi har i landet, han fortsätter med ”Jag känner en sådan maktlöshet inför denna ondska, när man inte kan göra något på distans. Vanmakten att inte kunna förhindra det fruktansvärda. Är fylld av iskallt hat inför dessa monster, som verkar ha svurit sig till just IS. De är fienden. De är odjur. De är orcher.

Vi är en demokrati, av goda skäl. En rättsstat, av goda skäl. Vi har avskaffat dödsstraffet, av goda skäl. Vi är civiliserade, av goda skäl. Så jag kan inte skriva här vad jag önskar att jag kunde göra med dessa kräk. Vad jag önskar alla dem som tillhör eller tillhört IS. Det kan aldrig finnas någon förlåtelse för dem. Det kan aldrig ges någon nåd. De ska vara fredlösa till tidens ände. De har förverkat sin rätt till liv. Jag kan inte känna på något annat sätt”. 

-Pettersson noterar att SVT, Expressen och Aftonbladet har beskrivit det som drabbat flickorna som ett mord med knivskador på halsen. När det i själva verket var en ren avrättning, halalslakt där huvudena skiljdes från kroppen för att gärningsmännens gud sagt åt dem att mörda otrogna. Vidrigt.

Sådana människor har vi öppnat gränserna för och vi vägrar till och med att utvisa dem för att de som är terrorister, mördare och våldtäktsmän kan råka illa ut vid en utvisning!!!

TIDIGARE 2018-12-21. Två nordiska flickor mördade av rasistiska islamister

ISLAM. I Marrakech, Marocko skrev Sveriges övergångsregering nyligen under FN:s migrationsavtal utan debatt i riksdagen eller i media. Justitiekanslern, JK utreder nu om övergångsregeringen begick brott mot grundlagen när de undertecknade avtalet. JK har fått in över 1000 anmälningar om detta. 

Från Marrakech kommer också de män i åldern 25-33 år som arresterats efter att norska Maren Ueland (28) och danska Louisa Vesterager Jespersen (24)hittades mördade i Marocko på måndagsmorgonen.

De två väninnorna dödades vid foten av Toubkal, Nordafrikas högsta berg i måndags. Foto: Privat.

På tisdag morgon greps en man i ett grannskap i Marrakech. Polisen hittade hans ID-kort nära gärningsplatsen i byn Imlil. Mannen pekade sedan ut tre andra män.

Männen påstås vara islamister och morden utreds som ett terrordåd. En film som männen tagit för att skryta med visar hur båda flickorna halshuggs på ett kallblodigt sätt med machete.

UPPDATERAT: Ytterligare nio män har gripits misstänkta för inblandning i terrormorden.

NRK.no

Dagstur från Marrakech till Atlasbergen

-Pettersson menar att flickorna var naiva, men det är det lätt att vara om man tror på etablissemangets löften om att alla människor är lika mycket värda och att terrorn inget har med islam att göra, dessutom arrangeras det vandringsresor i området som påstås vara säkra och trygga.

Tycker ni att männen som halalslaktade flickorna är lika mycket värda som flickorna som var på äventyr och vandrade i de Marockanska bergen? Vänsteretablissemanget anser det.

Mördarna påstår att de svurit trohet till IS, Islamska staten. I Sverige kallar SVT med flera mördare och våldtäktsmän i IS för återvändare.

Här kan ni leta upp videon om ni vill, det rekommenderas inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


55 responses to “Ivar Arpi ”Värsta jag någonsin sett, det kommer hemsöka mig”

 • SVENSK

  Det finns uppgifter om att en av kvinnorna spred flyktingvänlig propaganda, och är alltså ett offer för sin egen imbecillitet!

  https://sputniknews.com/europe/201812231070940796-norway-morocco-terrorists-killing-girls/

  Gilla

  • Tore

   Det var likadant med Elin Lantz som vart brutalt våldtagen och mördad av en arab i Göteborg.
   Hon hade
   Vi gillar olika och dylik skräp globalist propaganda på sitt Facebook.
   Så man får se det så att dom dött för det dom älskar och kämpat för.

   Gilla

  • Ragnar Ask

   Det ante mig, har deras val av resmål i tankarna och det säger allt.
   Deras medsystrar i samtliga nordiska länder svarar väl nu med att peka på Madsen med ubåten kan jag tänka mig.

   Gilla

 • SVENSK

  Han har rätt, kul att höra en av våra kvarvarande riktiga journalister, som tidigare sagts MENA-folk behöver MENA-straff. Inför dödsstraff för utlänningar!

  Gilla

 • Greger

  Vad tror ni våra s.k. hemvändande sysslat med?
  Är det rätt att ge dem fristad, skyddad identitet och andra förmåner?
  De som tycker det borde tvingas ses filmen som Ivar Arpi skriver om.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Människan är både intelligent och god har visst någon sagt !!!!!!!!!!!
  Hmmm.

  Gilla

 • S Eriksson

  När Tim Pool var i Sverige så gav Arpi ett bra intryck.

  Gilla

 • S Eriksson

  Om inte USA hade tagit bort Saddam hade det varit lugnare och IS svagare.

  Gilla

  • Tore

   Om inte USA skapat isis, al-Qaida så hade hela världen varit lugnare.

   Gilla

   • S Eriksson

    Tack Tore, jag uttryckte mig lite försiktigare. Vill du ge din teori att ett av mina inlägg här fick väldigt många tummen ner. Vad har folk reagerat negativt på tror du? Tack igen.

    Gilla

   • Tore

    S. Eriksson, svårt att svara på men jag har den filisofin att- vad mina meningsmotståndare tycker och tänker och vad katten gör i kattlådan hamnar i samma påse.
    Hoppas svaret var tillfreds

    Gilla

   • S Eriksson

    Tack Tore för en förklaring. Jag menar eller hoppas att man många gånger kan lära sig något av de som inte håller med, få en annan infallsvinkel i varje fall. Ingen tycker och tänker på helt samma sätt, och många gånger är det inte bara fördelar med en sak utan även nackdelar. Tack igen, det var uppskattat att få höra olika synpunkter. Hoppas att ingen har blivit rasande. I så fall ber jag om ursäkt, särskilt om ni vill precisera vad jag sa för fel.

    Gilla

  • Pettersson

   Eller också hade Saddam fortsatt efter gasningen av kurderna, kriget mot Iran, invasion av Kuwait. Tre krig när han stoppades. Hade det fjärde blivit Saudiarabien eller…

   Gilla

   • S Eriksson

    Jag tror att det hade varit lättare att förhandla med Saddam än med IS.
    Saddam stoppades men krigen fortsätter.
    Han lär ha tagits fram för att föra en USAvänlig politik, IS stöddes inofficiellt av USA för att föra krig på entreprenad. Kanske inte hela sanningen men spår av den i alla fall.
    Ingenting är bara svart och vitt.
    Mycket troligt att petrodollarn ligger bakom en stor del av krigen och konflikterna.
    Situationen i världen är långt ifrån bra och blir förmodligen värre..
    Jag kan ha fel men det här är vad jag tror.

    Gilla

   • S Eriksson

    Jag tror inte att han hade gått på Saudiarabien de är allierade med USA.
    Det vore intressant att få höra din åsikt om Natos attack mor Gadaffis Libyen, bekanta sa att det var OK för att de demokratiska förhållandena var inte så bra i det landet. Det är svåra saker, så bli inte arg. Men jag är intresserad av din åsikt.

    Gilla

 • S Eriksson

  Det är oftast den som har bäst och flest vapen som vinner kriget.

  Gilla

 • Jack

  Vilken parodi eller hur man ska uttrycka det. Vi i norden skriver på ett avtal med FN att såna här muslimgalningar ska få komma till Sverige utan anledning, samtidigt slaktas två nordiska kvinnor kallblodigt av dessa muslimgalningar på samma plats som avtalet skrivs.
  Är det inte anledning nog att riva upp avtalet?

  Gilla

 • S Eriksson

  Det är inte alltid den som har ”rätt” som vinner kriget .

  Gilla

 • S Eriksson

  Krig skulle egentligen förbjudas.

  Gilla

 • Kent

  Ivar Arpi var personen som gjorde SvD värt att läsa.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Arpi får nog passa sig.
  Rätt vad det är går drevet igång.
  Hans ord om förövarna kan nog få larmet att gå hos EXPO och IRM m.fl.
  Så kallad högerextrem retorik ni vet, då faller slakten av kvinnorna i skymundan och Arpi blir boven.

  Gilla

 • Inte islamist, men...

  Jag är en känslig person, o även om jag jobbar mot islamismen, så tittar jag inte på sådana otäcka videor, har sett Nick Berg o Eugene Armstrong, det får räcka!

  Gör som Expressen istället, en snyftis om mördaren o hans bror…
  https://www.expressen.se/nyheter/brodern-till-en-av-de-misstankta-han-blev-hjarntvattad/

  Gilla

 • Suzie

  Varför är Sverige fortfarande det enda landet i hela Europa som inte har lagar mot isis terrorism? Naturligtvis pga socialistregimen vägrar stifta ny terrorlag därför att de är lierade med fienden,vad annars?
  I många muslimska länder är muslim brotherhood bannlysta och kriminaliserade, isis terrorister skjuts ner på fläcken om de vägrar låta sig infångas frivilligt. I Sverige har landsförrädarna ingått en djävulsk pakt med Mb de får tom skattefinanserade bidrag för att islamisera Sverige,och politikerh-vetet som är skyldiga till att det går tusentals isis terrorister och isis folk lösa överallt i samhället går fria från straff, än så länge.Fienden är inbjuden och insläppt i landet för att stjäla,slakta och förgöra,precis som deras fader djävulen lärt dem att göra.Mb har avtalat med S att få infiltrera hela samhällskroppen det är inget annat än förräderi, Sveriges senaste regimer har utlämnat svenska folket som offerlamm till världens värsta mördarsekt,finns det mer ondskefullare politiker i hela västvärlden?
  Historien upprepar sig,se och läs på om Libanon,Sverige är på väg att bli precis som Libanon om sjukklöverligan tillåts få fortsätta rasera,låta laglösheten breda ut sig i vårt arma våldtagna land och fullborda sitt långt gångna förstörelseverk.

  Gilla

 • Nils Dacke

  När relativiseringen gått längre så kommer msm-media att gå från knivskador till stickskador i sin rapportering. Därefter kommer dessa skitjournalister att skriva att låt oss tänka på gärningsmännen och deras trauma i livet.

  Gilla

  • Brasklappen

   Det är så Stefan Löven och Dan Eliasson ser på saken….Det var Dan Eliasson som ofta sympatiserade med våldtäktsmän och mördare och pratade om deras trauman i livet….Inte konstigt det ser ut som det gör i Sverige och 82% tycker att det är bra och vill ha mer av samma!

   Gilla

   • bejji

    Dock – bland männen röstade 24 % på SD (som blev största parti bland manliga röstande i detta års val). Av kvinnorna röstade 14 % på SD och alltså röstade 86 % av Sveriges kvinnor på 7-klövern och stödde alltså dess invandringspolitik!
    En helt överväldigande majoritet av de svenska kvinnorna vill alltså ha det så här.

    Gilla

 • Valter

  Läste på Twitter en kommentar av en vänster kvinna. ”Det är inte dessa mäns fel, det är det vita patriarkatets fel”, man häpnar över hur en människa kan vara så genuint indoktrinerad i feminismen galenskaper. Trots att man sett det mesta, verkar det bara bli värre.

  Gillad av 2 personer

  • Jack

   Har du inte lärt dig att allt i världen är Donald Trumps fel. Om något mot förmodan inte skulle vara Trumps fel, så är det Jimmy Åkessons fel.

   Gilla

 • Brasklappen

  SVT, Aftonbladet, Expressen, Metro har valt sida och rapporterar inte sanningsenligt – de går IS och PK politikers ärenden! De är kräk!

  Gilla

 • Lellegoo

  Trodde inte detta kunde bli mer bisarrt. Nu skriver slaskpressen om den Marockanska polisens arbete.
  ”Ett foto från brottsplatsen som VG tagit del av visar hur flera av kvinnornas tillhörigheter låg utspridda på marken utanför tältet. Men eftersom inga värdesaker stulits uteslöt polisen att det handlade om rånmord”

  Ja,ja, vet inte hur vanligt det är med huvudlösa kroppar i samband med rånmord, men det var nog inte saknade värdesaker som satte polisen på annat spår.

  Vilka skittidningar.

  Gilla

 • Lellegoo

  MSM i Sverige håller en väldigt låg profil i rapporteringen kring morden. Tom så låg att ”stickskador på halsen” blir direkt missvisande. Det är inte förvånande att MSM gör detta. Om fler av ”Svenssons” skulle få reda på hur det verkligen förhåller sig skulle också fler uppleva Arpis känsla.

  ”Är fylld av iskallt hat inför dessa monster, som verkar ha svurit sig till just IS.”

  Det där, just, kommer lite fel. De hade bara någon dag innan svurit ed till IS. Sedan gick herrarna och gjorde jihad genom att slakta två unga kvinnor. Vilka modiga djävla kräk – knappast. Det var en väldig fart på den radikaliseringsprocessen.

  Sanningen är att de hade det i sig redan från början. Därför är MSM så undanglidande och tom missvisande i sin rapportering.

  Gilla

 • S Eriksson

  Krig skulle egentligen förbjudas. Det är ju inte alltid den som har ”rätt” som vinner, utan oftast den som har mest, bäst och flest vapen. Och hur ska den starkaste kunna åtalas och fällas?
  Sverige har väl förresten knappt något försvar.
  Jag kan ana vissa av IS orsaker till ilska, det kan nog de flesta räkna ut, även om det inte är rätt det dom gör.

  Gilla

 • Ståfräs

  Dom är oskyldiga ”återvändare” hälsar alla riksdagspartier, Feminister o Metoo. Välkomna!

  Gilla

 • Persson

  SD har uteslutet Thoralf i Kalmar för han är rädd om folket i Kalmar men det anser SD är rasism vad händer med vårt parti håller dom på att bli lydiga Syltryggar åt 82:an bara för att komma in i värmen, jag följer ansvariga i SD i kalmar med stor noggrannhet för kunna avslöja vad som är deras rötta jag. Kan vara pengar som styr folk med tvivelaktig ekonomi.

  Gilla

 • Kattsand

  Det är ju just sådana som dessa som svenska myndigheter välkomnar tillbaka och sedan ger dem förmåner som förtur till lägenhet och sedan skyddad identitet (fast kanske helst de utfört terrordåd i Syrien och länderna runtom).
  Varför svenska myndigheter beskyddar och belönar sådana som gjort sånt här förstår jag inte.

  Gilla

  • emma

   Hypoteser om ofattbar handlingsförlamning:
   Terroristen vill bli en ”vanlig Svensson” när han passerar gränsen (SVT)
   Det är synd om mördare (Eliasson)
   De är offer för sociokulturella patriarkala mönster (sjuklövern)
   De har ju inte gjort nåt brottsligt ännu (rättsväsendet och Socialtjänsten)
   De ska slussas tillbaka till samhället (Bah Kunke)
   Det är inte terrorister, det är återvändare. IS-krigare och rebeller (mainstream media)
   Vi vet ingenting om dem, hur många det är, eller vad vi ska göra med dem (kommunerna)

   Gillad av 2 personer

 • Danne

  Då får man betänka att det här är vardagliga händelser när det gäller muslimsk terrorism. Läs skildringar om det stora dådet i Paris, hur man skadade och skändade offren.

  Att massmedia i gemen inte berättar hur de s.k. ”Pensionsräddarna” är helt enkelt för att de inte vill lyfta fram de enorma problem som fölher med dessa migranter. De vill helt enkelt inte berätta att det är en milsvid avgrund mellan oss och dem. De lever kvar i ett samhälle där hämnd och revansch är det enda som gäller.
  Trots det så anser svenska politiker att medborgargarden är hemskt, trots att det är det enda migranterna förstår.

  Gilla

 • AmaTona

  Bra sagt Pettersson vill tillägga ..Regeringen , media och svenskforskargruppen är ansvariga för att inge falsktrygghet när de pratar om samma värdegrund..Jag har bett att ha sammarbeta med de ….vilket nekas…

  Gilla

 • emma

  Alla politiker, speciellt de kvinnliga, borde tvingas resa till Marocko. Självklart utan livvakter och med minimal budget. Personligen åker jag aldrig mer till ett muslimskt land, och då ”hände” det mig ändå ingenting i Marocko.

  Gilla

 • Tore

  Detta klipp bör varje Svensk kvinna se, skit i auschwitz det är pase detta är nu.
  Och kommer drabba kvinnor stenhårt i detta land.
  Jag med många till har vänt ryggen till och gör det med all rätt, så vem ska hjälpa er nu efter #metoo
  #intedinkvinna
  Falska våldtäktsanklagelser mot Svenska män.

  Gilla

 • age

  Redan utseendet förskräcker!

  Gilla

 • Leif

  Hoppas inte förövarna lyckas fly till Sverige för då hamnar dom väl i samma bås som ”återvändare”.

  Gilla

 • age

  Vi har sekten i vårt land!
  Vi tillåter sekten i vårt land
  Vi låter sekten föröka sog exponentiellt!
  Vi bjuder sekten på allt i vårt land!
  Vi tillåter sekten bygga stridsledningscentraler!

  Vill vi ha sekten i vårt land?
  = om inte: Rösta på SD!

  Gilla

 • Langmore

  Troligen sjuka och missanpassade figurer. Själv skulle jag aldrig åka till Marocko.

  Gilla

  • Tore

   Eller bara helt vanliga kränkta muslimer.

   Gilla

   • Gittan Lundberg

    Tyvärr tror jag också att det är helt vanliga muslimer. Såg klippet och det var vidrigt, försöker skjuta undan tankarna på det. Och outhärdligt att veta att det går omkring tusentals med den mentaliteten mitt ibland oss svenska kvinnor och män, barn och barnbarn!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: