Så ser de ”fredliga och humana” mördarna ut


Fyra muslimer från Marocko, är nu anhållna för de vidriga morden på,24-årige Louisa Vesterager Jespersen, från Danmark och Maren Ueland, 28 år, från Norge.  De mördades genom att de mordlystna muhammedanerna skar halsen av dem.

Enligt vissa uppgifter vart dom först också våldtagna, det är dock tveksamt, på den video de muslimska mördarna filmade när de mördade flickorna genom att skära dem i halsen, ser man att de har underkläder på sig.  De muslimska mördarna var tydligen så stolta över sitt vidriga dåd att de lade upp videon från det vidriga dådet  på internet.

 

 

 

 

 

 

 

2 av de anhållna  ”allahu akbar” muslimerna på bilderna ovan.

Alla fyra misstänkta har sagt att de har lovat trohet till ISIS.

Flashback är det en kommentator som beskriver innehållet i Videon något kort och torrt, enligt nedan:

”En tjej ligger på mage i trosor o tröja i ett tält. En marockan börjar skära i nacken och tjejen ropar ajajaj hon vänds på rygg och marockanen fortsätter fila på med kniven. Sen börjar han choppa med en machete tills huvudet trillar av och så kastar de runt huvudet i tältet.”

Med hänsyn till er nattsömn avstår vi från att lägga ut denna video!

31 responses to “Så ser de ”fredliga och humana” mördarna ut

 • Paul

  “When you meet the unbelieving infidels, smite them at their necks…” Qur’an 47

  Gilla

 • Inte islamist, men...

  Det är väldigt tyst i DN, SvD, Aftonbladet o Expressen om det här…

  Gilla

 • Brasklappen

  Det som formar en människa är vilken människoart vi tillhör, dvs vilka gener vi bär på, SAMHÄLLET, familjen, – dessa är sedan mer än 1000 år formade i muslimska diktaturer, där ingår våld och förtryck som grundläggande värderingar. De börjar tidigt med att plåga djur, bränder, våldta djur och det övergår i mord och tortyr av icke-muslimer….Vissa människoarter är värre än råttor och tyvärr förökar dessa arter sig värre än kaniner….BEFOLKNINGSTILLVÄXTEN på jorden blir mänsklighetens död, de dåliga arterna är de som förökar sig värst och förpestar livet för omgivningen!

  Gilla

  • Brasklappen

   SE FILMEN NEDAN! Mordet utförs enligt koranens uppmaningar att slakta ”otrogna”, dvs icke-muslimer!!! Ett samhälle som kallar sig demokrati borde upplysa om denna ondska…..SOCIALDEMOKRATERNA vurmar för IS och islam!!!!

   Gilla

 • ÄNTLIGEN utflyttad från SveriHELL

  Strategin för att dölja den arabiskt genetiska komponenten i detta är att peka ut dem som ”islamister”. Ungefär som att säga ”kommunister” om de som begår den lite vildare formen av socialdemokrati vilka båda leder till söndring och civilisationsförstörelse som alltid slutar med att undermänniskorna försöker slakta de bästa även rent fysiskt när de tagit allt dessa skapat ifrån dem.

  Märkligt att en person som bara varit en ”helt vanlig” muslim i alla år helt plötsligt skall kallas något annat efter att han bara gör det som muslimernas manual förordar.

  Gilla

 • Cesil.

  Malmö kommun som lät Malmös grövsta brottslingar bo i lyxboende utan upphandling, och skickades dessutom på skidresa till sälen, vad blev straffet för kommunen ?

  Gilla

 • Cesil.

  Två till som har lärt sig att inte åka till Afrika.

  Gilla

 • Sissy

  Se på hennet nr 3 som påstogs varit med i morden, visst är bilden realistisk 🙂
  (C)SAMNYTT

  Gilla

 • Monica

  Två unga kvinnor som man antar är intelligenta och upplysta eftersom de är studenter åker till ett land som är muslimskt och har många fanatiska islamister bland sina invånare för att klättra i berg och andra äventyr är en gåta. Vet personer med mycket lägre utbildningsnivå som inte vågar sätt sin fot i muslimska länder.

  Gilla

  • Brasklappen

   Monica….Vilka j-la föräldrar dessa tjejer har, de borde ha varnat dem ordentligt! SOCIALDEMOKRATER kanske?

   Gilla

 • age

  Jag får hjärtbesvär när kag se den rasen!

  Man talar om INVASIVA arter.
  Kanske dags att SÄPO börjar titta på det?

  Gilla

 • Suzie

  Fasansfullt barbari.Här i Sverige tillåts dessa satans barbarer gå helt lösa på våra gator med socialistjuntans välsignelse för de själva har försett sig med personskydd .Den otäcke mollgan johansson sk justitieminister har inte gjort ett dugg för att skärpa/ändra lagstiftningen mot isis terrorister torts att han stått och ljugit om detta i statsmedia,den otäckingen har underlättat för isis folk att operera helt öppet och fritt i Sverige, vilket bevisar hans stora svenskfolk hat och förakt,han är ju islams vän. Läser man Johan Westerholms ledarsidorna så kan man få veta en del om den slapphet/underlåtenhet och fara som mollgan johansson utsätter svenska folket för och vårt land,denne sk justitieminister är livsfarlig för vårt folk och land och enligt Johan Westerholm som ju har stor insyn i sosserets innersta så bör absolut inte mollgan johansson ha tillträde till rosenbad,aldrig någonsin mer,så farlig är han.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kanske blivande svenskar och framtida pensionsräddare, vad säger och tycker 7 klövern ?

  Gilla

 • Jack

  Till alla vänner av Islam: https://files.catbox.moe/pad10b.mp4
  Till er andra. TITTA ABSOLUT INTE.
  Medlöparmedia med SVT i spetsen, som vanligt helt tyst.

  Gilla

 • Mm

  Men varför åka till ett sådant barbarland, ligga i tält utsätta sig för dessa muslimska svin. PK. Förstår fortfarande inte vad de hade där att göra, självmordsbenägna? det måste finnas enklare sätt att ta livet av sig.

  Gilla

 • Stenbock

  Igår i deras kultur,och de följer endast sin Koran….”Huvudena av på alla otroende hundar” står det klart utskrivit. Allan Achba !

  Gilla

 • SVENSK

  Eller också kan man uttrycka det som regimradion: ”de hade knivskador på halsen”.

  Gilla

 • tikamax

  S-V-I-N, ÄCKEL. SKULLE VARA DÖDSSTRAFF för dem. Deras mödrar måtte ÖNSKA att de ALDRIG blivit FÖDDA. DE HAR MÖRDAT två flickor som hade hela sina liv framför sig men det satte DESSA SADISTER STOPP för.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: