Centerpartiet är ett annat ord för arrogans

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg har svårt att smälta gårdagens besked från centerpartiets Annie Lööf. 

I söndags, den 9 december, twittrade Lindberg detta ”Det har tagit tre månader och starka känslor att komma hit. Men bortom hårda ord och smärtsamma kompromisser hägrar trots allt möjligheten att Sverige står upp mot den reaktionära stormflod som drabbar land efter land i Europa. Och det vore mödan värt” om regeringsbildandet och förhandlingarna mellan S och C.

Igår, den 10 december lät det annorlunda:

-Pettersson ser att någon påstår att ”Anders Lindberg är ett annat ord för Kalle Anka” och då är vi nog sanningen på spåret…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Centerpartiet är ett annat ord för arrogans

 1. C är ingen dörrmatta åt S det visade sig tydligt. S är vana med Mp o V som gör som S vill. NYTTIG LÄXA?

 2. Det var väl en av få meningar som Anders Lindberg har haft rätt i.

  Att Centerpartiet är ett priciplöst parti är det inge tvekan om.
  Att det finns en enda person som kan ha förtroende för henne i Sverige är en gåta. Hon kan ju inte räkna det mest elementära att räkna upp till 175 viket krävs för att det ska bli en regering.

 3. https://imgl.krone.at/scaled/1824089/v40ca12/630×356
  Vad gäller arrogans,och dupering är det få som överträffar snorvalpen på bilden ovan. Stenbock satt i gårkväll och lyssnade på denne falske charlatans budskap, i fransk TV.
  Efter att hållit sig undan och skyddats av sin livvakter en veckas tid,hade nu några närstående hjälpt honom författa några rader i ett tal till Nationen.
  Med sin oskyldiga blick tittade han in i kameran och förkunnande,att han inte menade något ont mot pensionärer,som han tidigare betecknat som rena kverulanter,likaså de lägst lönade grupperna.
  Dessa är just tunga viktiga poster från demonstranterna,eftersom de
  sämst ställda,får klara sig på 120O Euro i månaden (c:a 13,500 SEK).
  Slutade dessa begära,att han skulle sparkas bort från presidentstolen,
  skulle han liksom den goda Fee´n tillse,att allt blir bättre !
  För 100:- Euro mer i månaden som han erbjöd,sökte han nu köpa dessa grupper,av sämst ställda.
  Nästan obehagligt att lyssna till hans klyschor och försök,att på nytt lura sina landsmän.
  Det uppseendeväckande i talet var,att EU inte nämndes en ända gång !!!!

 4. Jag trodde aldrig att Rödskrikans försök med sossarna var allvar, det var bara ett försök att komma i centrum en stund, hon visste hela tiden att hon kan tacka nej.
  Men det var ett bra skådespel.
  Hon vill inget hellre än bli stadsminister.

 5. Göran Greider påstod att chefs förhandlare Stefan Löven skulle fixa regegering i denna vecka. Är alla S journalister dag drömmare eller är dom bara enfaldiga

Kommentera