Polisen utreder inte småbrott men jagar oliktänkande…

BROTTSLIGHET. Minns ni att Pettersson åtalats misstänkt för att ha ”stulit” en bild på en offentlig och öppen profil på Instagram. Polisen skickade utredare från NOA, Nationella Operativa Avdelningen, som på sin privata Facebookprofil har ”Nej tack, till SD” och en massa annat som visar vad hon tycker om Petterssons blogg. Förundersökningen är på 65 sidor, och straffvärdet om jag fälls några tusenlappar. Detta sker utan att målsägaren kontaktat mig om att ta bort bilden eller har krävt ersättning. 

Detta märke använder poliser som utreder Pettersson och andra.

Nu meddelar Stockholmspolisen att mindre bedrägerier, under 5000 kronor, inte ska utredas på grund av resurs och polisbrist.

Det gäller bland annat för så kallade vd-bedrägerier, en falsk chef skickar ett mejl om att pengar ska föras över till någon, och för de som berör tankkort och mobiltelefonabonnemang.

Sveriges Radio

-Pettersson menar att det sänder klara signaler. ”Politiska” brott som exemplet med Pettersson visar och brott mot ”gummiparagrafen” hets mot folkgrupp finns det resurser för men tjuvar tillåts härja fritt…

Polisen har inte brist på resurser och de är tillräckligt många, de ägnar sig åt fel saker och det är frö många kriminella från Mena-länderna i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Polisen utreder inte småbrott men jagar oliktänkande…

 1. Att mopsa upp sig mot statens värdegrund är allvarligt.
  Verkar ju som man håller på att tysta folkets kritik mot den totalt misslyckade invandringspolitiken.

 2. Ja, det är det jag alltid hävdat! Att polisen endast trakasserar oss icke-vänsterristiska, samtidigt som de skyddar ”buset”. För dagens polis, är gårdagens -68-vänster, i sin ledning. De blev poliser, för att förändra den till den dialog-polis den idag är för de som borde sättas åt, men inte så görs. Och vi som kritiserar och angriper detta faktum, blir själva angripna av polisen, och anklagade för rasism. För att vi vill stävja buset, för alla hederliga medborgares väl! Men det har man inget för i dagens sjuka väbstersamhälle, hos vilka just detta är normen. Se bara hur vänstern härjar i motdemonstrationer och dylikt.

 3. Igår läste jag om ett bostadsinbrott, då familjen var hemma, inbrottstjuven stoppade sitt vapen, en pistol, i den lille sonens mun och hotade honom till livet, pappan attackerade då inbrottstjuven och oskadliggjorde honom. Men vad hände sedan? PAPPAN !!! Anhölls för grov misshandel! Sånt här kan bara ske i det SJUKA ”sverige”.
  I ett normalt land hade inget hänt även om pappan råkat döda den mordhotande brottslingen.

  https://samnytt.se/inbrottstjuv-stoppade-pistol-i-7-arings-mun-pappan-som-forsvarade-barnet-anhallen-for-misshandel/

 4. Det s k ”rättsväsendet” behöver inte lyfta på @rslet, utan kan lugnt sitta kvar på stolen och leta på internet! Enkla brott! Det finns sökmotorer som söker så de behöver inte anstränga sina hjärnor (de kan sänka intagningskraven ännu mer till phs). De behöver ingen fysik för att ”utreda” dessa brott, enbart närhet till kaffeautomaten.
  Det börjar bli allvarligare och farligare att bege sig ut på gatorna för andra brott.
  ”rättsväsendet” tar de enklaste först, speciellt där det finns ”avgifter/skatter” att hämta in för att finansiera allehanda grova brott/kaffe och kaka/dialoger osv osv.
  Massimporten och palestina kostar.

 5. Rättsväsendet är i fritt fall och är politisera.
  Syftet med omorganisationen av polisen var att få en mer detaljerad politisk styrning.

Kommentera