Är politikerna i Malmö kloka så är det måttligt

Reklamprofessorn kommenterar Malmö stads kryperi för utövarna av den ”fredliga och humana” med bilden nedan.

Att byta namn på julhelgen samt att flytta julfirandet till ett annat torg för att det är lättare att upprätthålla säkerheten där, är ju en glasklar indikation på att det har kommit folk till Malmö som man för länge sedan borde ha returneras till dit dom kom ifrån! Naturligtvis skall inte Sverige anpassa sig till Islam, det är muslimerna som skall anpassa sig till ett liv i Sverige!

Tidigare på Petterssons Blogg om detta kryperi för ej anpassningsbara invandrare HÄR.

Här i den muslimsk dominerade landet Malaysia förekommer inga sådana stolligheter, det verkar som polisen har god koll på de kretsar där den så kallade ”muhammedanska mordlystnaden” riskerar att bryta ut. Polisen tar ofta in ett antal av dem i förebyggande syfte.

Ej heller förekommer så kallade ”koran klossar”, –trafikhinder för att försvåra mord per bil!

Nedan några bilder från juldekorationer på varuhus i Kuala Lumpur.

J

Julgran utanför Tvillingtornen, KLCC.  Helt klart den högsta julgranen i stan, men tornen i bakgrunden är 360 meter höga så granen ser inte så jättelik ut.

 

Inne i KLCC kör man i år med ”pepparkakshus” en hel del julgranar och julmusik på hög volym!

Mycket populärt bland muslimska flickor att ta bilder med julgranen som bakgrund.

I shoppingcentret Mid valley finns det minst 50 julgranar och man har en hel del jippon med julanknytning, julsånger spelas högt och på många ställen!

På det nyaste shoppingcentret Pavilion är man som alltid mest prålig i dekoreringen, massor av julskyltning och julmusiken dånar.

 

Julgranar och hjärtformad portal i regnbögsfärger på shopping mallen  Sunway Pyramid.  Massor med julgranar och jul, inte vintermusik på hög volym.

 

Huvudingången tillCentral Market    , ett centrum för ”Malaysian culture (muslim), pryds på båda sidor av en ”vintergubbe” och en julgran.

Å man kan till exempel där köpa jultomtar, obs inte vintertomtar!

8 thoughts on “Är politikerna i Malmö kloka så är det måttligt

 1. Mig-chefen El IS-son(s) armband tafsa inte borde alla på Drottninggatan haft när Akilov körde lastbil där.

 2. Formuleringar som ”Glad Vinter” eller ”Vinterfest” som H&Ms stora reklam bildskärm basunerar ut i år+dito 3/4 av modellerna är icke svenskar (non caucasians).Frågan är om det är företagen som vill ha den här typen av reklam eller är det reklamföretagen själva som lägger fram upplägget till tex H&M om multikultibilder mm+text??
  Allt det här ingår i Globalisternas kulturförstöringspaket mot ursprungsbefolkningen. I NY City tex har man förbjudit offentliga julgranar
  och utanför VitaHuset har man sedan ett antal år tagit bort den ursprungliga Julgranen.

 3. Lite konstigt det här, ordet ”Jul” är ju inte ens kristet (som t ex Christmas), utan fornnordiskt/hedniskt. I gamla sovjet ersattes jultomten med den lika skäggige ”Fader Frost”…

 4. Det är för att det är det absoluta bottenskiktet av muslimerna, och mellanöstern, som migrerar till Europa.

 5. Jag börjar mer och mer tro att våran invasionen är ungefär samma som Castro utförde på 80-talet, man rensar ut extremister från det egna landet. Då får man lite mer ordning och reda i det egna landet, skicka extremisterna till dom där tokiga i norr. Där tar dom emot precis vad som helst, inga papper bara en massa lögner duger
  Våra politiker är så styrda av högre makter så dom är som marionettdockor, dom bara nickar med sina träskallar. Skapa kaos i landet, sen måste det till mer pengar för att ta sig ur kaoset. Då kommer dessa penningstinna att gnugga händer när planen lyckades

Kommentera