Ännu ett litet steg för Malmö och islam på väg till medeltiden…

ISLAM. Vems beslutet är vet jag inte men Sydsvenskan förmedlar budskapet, tyvärr bakom betalvägg. Malmö ska inte ha något julfirande utan ett vinterfirande på juldagarna, dessutom flyttat på grund av säkerhetsskäl och terrorhot. 

Ja, ja, inget att gnälla över, vi får det som 82:an röstar.

Andra små steg på vägen mot medeltiden är att sportkedjan Stadium har börjat sälja burkini. Målet är att badplagget ska få allt fler människor att kunna leva ett aktivt liv. Det kan bli ett ännu aktivare liv om de börjar sälja stenar.  

Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för ”flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar att möta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 
 • Vilka försvarar alla kvinnor, här hemma och i de islamska länderna som vill kasta sin slöja. 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Ännu ett litet steg för Malmö och islam på väg till medeltiden…

 1. Vinterfirande? Vem fan firar vintern?
  Dessutom anser muslimer att hedendom är tom värre än kristendom så vad tror man att man vinner på den här typen av aktiviteter?

   • Advent är en kristen helgdag. Vi pratar ”vinterfirande” vilket får anses vara en ateistisk konstruktion för att blidka muslimer. Tyvärr står ju ateister och icke-abrahamitiska religioner lägst i kurs inom islam och betraktas som föremål för folkmord enl koranen.

 2. Varför har det blivit en muslimsk invasion i västvärlden de senaste 25 till 30 åren? Vad är det för konfliker som får dessa att flytta hit? Om de flyr från oroshärdar varför tar de detta med sig hit? Om de är så djupt religiösa att de inväntar Allahs paradis varför är de så besatta av vår välfärd och lyxkonsumtion? Många har flotta bilar och kläder. Unga muslimska damer och flickor har gucciliknande associarer som de vill efterlikna den saudiska och kuwaitiska överklassen.

  • Tyvärr kräver HD inloggning. Kan du återge insändarens innehåll, gärna med några belysande citat?

   • Det är en lång artikel.
    Denna kommer in på utan inloggning.
    Rensa annars datorn från cookies.

  • Detta är en konsekvens av att Socialdemokraterna inviger moskeer i Malmö och utser muslimländer till asylländer! ISLAM är en ideologi från helvetet, värre än nazismen! Denna utveckling kan bara stoppas med att STOPPA musliminvasionen och att dessa muslimer förökar sig som råttor! De har 5-10 barn per bidragsfamilj och är i majoritet inom 10-20 år! VILL VI DET??

 3. Bojkotta STADIUM, även ett företag som behandlar etniska svenska anställda som skit! Tycker man det och massinvandring är bra ska man handla på detta skitföretag!

 4. Jag har på Flashback öppnat trådar om två mångkulturella sexbrott, som just nu diskuteras mycket i Finland. En syrisk våldtäktsman som bad hovrätten om straffrabatt, eftersom det i hans ”kultur” var tillåtet att busa med fruntimmer även om de inte gillade det. Och ett helt gäng MENA-typer, som i flera månader förgrep sig på en inte ens 15-årig flicka. Kanske du vill rapportera om fallen?
  https://www.flashback.org/t2998271
  https://www.flashback.org/t2997850

 5. Tror inte på att 82 % har röstat på 7-klövern i riksdagen. Anser att hela röst-räkningen var fusk från början till slut

 6. Kan vara dags att lämna tillbaka Malmö och delar av skåne till Danmark
  Dom har betydligt större förmåga att ordna upp verksamheten på sikt

 7. Ställ in alla högtider, även de muslimska, det kan inte finnas något att fira i Malmö. Jammeh firar säkert terrordåd med tårta, men det skall hon ögonblickligen sluta med.

 8. Sista spiken i kistan för Vårt Fosterland är om Löwen blir statsminister!

  Gratulerar alla ungdomar, särskilt flickor, som kommer att bli tvingade
  att vara med om Sveriges framtid!

  Tack till alla, som sålt ut Vårt Fosterland genom att inte rösta på SD!

  Jag är ändå rädd; Kanske kommer förvandlingen till islam-Sverige
  så snabbt att jag måste uppleva den också!

 9. Malmö stad går från klarhet till klarhet.
  Det blev borgerlig majoritet i Malmö i senaste valet och socialdemokraterna led en stor förlust.
  Men det är fortfarande socialdemokratiskt styre i staden. Hur går man då jo Liberalerna har 4 mandat då köper man de fyra mandaten genom att ge alla fyra heltidsarvorderade kommunalrådstjänster.
  Malmö a lost city.

 10. Sätt den gängse 82:a att studera bilderna. Är inte särskilt troligt att dom klarar av att dra några slutsatser med egen perceptionsförmåga. Otroligt sorgligt att vi har så många hjärndöda här i Sverige.

Kommentera