Koran Klossar

Koran klossar, hinder för att stoppa mobila utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden blir mer och mer vanliga i Europeiska städer.

Då det verkar som man insett att koran klossarna kommer att bli ett permanent inslag i stadsbilden så har man på sina ställen försökt hitta på former som inte direkt förknippas med krig och muhammedanska terrordåd.

Fler bilder nedan:

 

14 thoughts on “Koran Klossar

 1. ”Die dumme Schwede” har inte fattat hur stort hotet från islam är!
  ”Die dumme Schwede” röstar ännu på socialdemokraterna!
  ”Die dumme Schwede” gräver sin egen grav!
  ”Die dumme Schwede” lyssnar inte på Sverigedemokraterna!
  ”Die dumme Schwede” förbjuder inte islam och koranen!
  ”Die dumme Schwede” förstår inte sitt eget bästa!

  —- Grannsamverkan mot brott ——

 2. Betonghinder överallt hjälper föga mot beväpnade kärlekstörstande PMM personer.
  Eller för den del av dom från kärlekens och fredens religion som vill spränga sig i luften, gärna då i folkmassorna.

 3. För lite Berlin murar, riv städerna, bygg murar. Det är väl syftet med att släppa in muslimer. Att de skall trivas, föröka sig och på några års sikt ta över styret. Stackars politiker, hur blir det då med era generöst tilltagna pensioner, muslimerna låter nog inte er behålla förmånerna. Det blir nog till att ut o hacka i potatisåkern för att se till att muslimerna får mat i magen. Lycka till med det mångkulturella Sverige. Riksförrädaren Reinfeldt hinner kanske dö men hans avkomma får ta tag i grepen och hacka på

 4. […] Värdegrundsbloggen uppmärksammar att nydesignade – större så kallade ”Koran klossar” sätts ut i Stockholm.   Denna typ av hinder har i olika utformning, av någon anledning, blivit populära i många städer i Europa. Om man nämner ”anledningen” så är man blir man av PK (politiskt korkade) anklagad för att vara islamofob och rasist.  Fler Bilder på olika formgivna ”koran klossar”  HÄR […]

 5. Mångkulturellt är beställt,i Sverige ville 87% av folket ha det så här.
  Förhoppningsvis så har några av dessa stollar tänkt om till detta valår.

 6. Kan rapportera från Nice i Frankrike att här har man satt ner kilometervis med fyllda stålrör för att förhindra fler terrordåd. Man ser också patrullerande polis/militär med automatvapen.
  Grattis Nice till er muslimska mångkultur.

 7. Man måste försöka, med att medel, att skydda oss från muslimer.

  Den 6 januari 2018 07:19 skrev Petterssons gör skillnad! :

  > FjärranÖsternRedaktionen posted: ”Koran klossar, hinder för att stoppa > mobila utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden blir mer > och mer vanliga i Europeiska städer. Då det verkar som man insett att koran > klossarna kommer att bli ett permanent inslag i stadsbilden s” >

 8. Vi, som är gamla nog, känner igen denna typ av hinder. De fanns lite över allt i våra samhällen men framför allt i kuststäderna. De kallades då för stridsvagnshinder och skulle hindra en yttre fiende att allt för lätt komma in i vårt land. I dag har våra har våra politiker, uppenbarligen helt befriade från tankeförmåga, redan släppt in fienden och att bygga hinder nu är i senaste laget.
  Sätt igång med utvisning av alla som illegalt vistas här. Omvärdera permanenta uppehållstillstånd och ut med dem, som inte har skäl att vara här. Vi skall inte behöva leva i omgivningar, som ser ut som om landet var i krigstillstånd. Vi vet vad det beror på, så sätt igång och rensa ut det, som behöver rensas ut.

  • Jhonsson:
   Vi vuxna minns dessa ”pansarhinder” som byggdes i hast i slutet av 30-talet…(delar av dem med hjälp från tyska företaget STRABAG)
   Dessa hinder trodde man skulle skydda mot fienden !!! Nu efteråt har jag funderat över vem/vilka som egentligen var landets då utsedda FI ?
   Skulle det förhålla sig som idag,borde ju ryska företag hjälpa oss bygga upp dessa nya hinder !! Förnuftet har verkligen inte förändrats nämnvärt bland de styrande dårarna på dessa 80 år….

 9. En mycket bred fin bildkavalkad på de framtida stadsbilderna över hela den civiliserade västvärlden.Såg igår kväll just en diskussion om hur man skall kunna skydda befolkningen i Tyskland,mot Merkels inbjudna gäster.
  Tja som man bäddar får man ligga…Framtidens offentliga platser kommer att omgärdas av olika betonghinder,för att skydda mot den ”humana och fredliga” ideologien.
  Hur f-n kan politiker vara så idiotiskt dumma,att de nu p.g.a. av sina beslut tvingas betonera in bekanta byggnader/platser,från terrordåd av deras importerade araber ?

 10. I samma minut som man blir politiker och makthavare upphör all normal tankeverksamhet att råda.

 11. Tragisk vy. Det behöver inte vara det om man först lade några ’hemvändande’ IS-terrorister (Obs. osövda) på gatan – och sedan cement blocken på.

Kommentera