SSU sjunger på arabiska…

ISLAM. Igår skrev vi om att SSU i Skåne anser att islam är svaret på allt. Nu rapporterar Kvällsposten några andra detaljer som SSU Skåne ägnar sig åt.  

Malmö
 • Homosexuella har smutsigt blod
 • Homosexuella ligger runt mer
 • En SSU-medlem som var gäst från ett annat distrikt skrev: ”Kaotiskt och sjukt, det var det värsta jag nånsin varit med om i mötessammanhang”.
 • ”Flera av dem agerade aggressivt och stundtals hotfullt. När vi ajournerade mötet, blev vi omringade av upprörda ombud från Helsingborg och Malmö som skrek på oss”.
 • Oliktänkande tystas: ”Jag blir så extremt provocerad av att man kan komma med 20 stora killar och skrämma folk så att de inte vågar rösta på det man vill, och inte vågar prata”.
 • Någon påstår att en hel SSU-generation inte upplevt en normal årskonferens. ”Årskonferenserna domineras av det gäng unga män som inte respekterar var sig stadgar eller vedertagen praxis för demokratiskt arbete”.
 • Argumenten från motståndarsidan var inte grundade på politisk och saklig grund utan snarare på fördomar.
 • SSU:s aktiviteter brukar avslutas med att de samlade sjunger Internationalen. På årsmötet drog den styrande falangen i stället i gång en sång på arabiska.– Att inte ens köra arbetarnas låt i arbetarnas förbund och i stället en sång som hälften inte ens förstod, kändes som att spotta på socialdemokratin, säger en SSU-medlem.

-Pettersson säger att detta är framtida socialdemokratiska ledare, och så går det när man jagar muslimska röster med eftergifter för islam.

Jag minns gudsmannen från Svenska Kyrkan jag debatterade med för en del år sedan.

-Prästen: Vi måste ge muslimerna mer tid. 

-Pettersson: De har fått 1400 år det räcker.  

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “SSU sjunger på arabiska…

 1. Sossar, Tok&Hittepå partiet MP o Kommunister igen, de älskar de dysfunktionella från världens alla hörn och vill ha dem nära, inte för nära det får röstpöbeln stå ut med. Kommunistledaren själv är så olycklig för att han måste bo på Östermalm. ”Det är ju så svårt att hitta bostäder”

 2. Lyssna på inslaget i Expressen TV.
  Det är en fin samling med blivande riksdagskandidater som finns i SSU.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/uppgifter-ssu-falang-om-homosexuella-smutsiga/

  Inte bara vänstern som saboterade valstugor under valrörelsen.
  SSU i Malmö var inte bättre själva med tanke vilka som är medlemmar.

  ”Här saboterar SSU Moderaternas valstuga”

  På en film som SSU Malmö lagt upp på Instagram ser man hur en person saboterar Moderaternas valstuga i Limhamn.

  Tilltaget fördöms av SSU nationellt och har nu polisanmälts.

  – Det är viktigt att markera att man inte får förstöra andras egendom, säger riksdagskandidaten Noria Manouchi från Moderaterna i Malmö.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/har-saboterar-ssu-moderaternas-valstuga/

 3. Att makt får kosta vad den kosta vill för en socialdemokrat är helt klart för någon annan betalar alltid.
  Socialdemokraternas väljare är i dag gamla trogna väljare som är på utdöende och skulle rösta på partiet även om partiledaren var en häst läs Löfven.
  De satsar allt nu på att islamisterna ska välja socialdemokraterna stärkta av framgångarna i de särskilt socialdemokratiska (utsatta) områdena.

 4. Varför har socialdemokraterna och övriga partier i sjuklövern blivit nyttiga idioter åt radikala muslimer? Men det är ett friskhetstecken att några socialdemokrater och SSU:are vågar ifrågasätta tystnadskulturen som har rått p g a politisk korrekthet. Ingen representant från någon annan religion tex judendomen eller buddism har krävt att det svenska samhället skall anpassas till dem och infiltrerat och kört med härskarteknik på de olika politiska partiernas agendor och möten samt i flera andra samhälleliga institutioner som islam.

 5. Jag mår bara gott av att höra eländet…
  Som man bäddar får man ligga…
  Och nu bäddar Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centern med Sharialagar.
  Milde herre gud, bevare oss för dessa partier.

 6. Apropå att bli medlem i SSU Skåne……

  Från hemsidan…..

  Vad kostar det att gå med?
  Det kostar ingenting.

  ”SSU Skåne är SSU:s sydligaste distrikt och består av klubbar runt om i hela Skåne Län. Skåne-distriktet grundades redan 1917 och har sedan dess drivit radikal socialdemokrati och haft framträdande socialdemokrater som August Palm, Axel Danielsson och Ernest Wigforss i sin skara.

  Idag samlar vi snart 1000 unga socialister som organiserar sig i lokala klubbar, tjejnätverk, nätverk och facket.
  SSU Skåne driver främst frågor som välfärd, jämställdhet, arbete och bostad.

  Inom dessa kategorier ryms flera utav de idéer och tankar som vi menar är viktiga för rörelsen. Vill du också vara med och skapa ett jämlikt samhälle?

  Kom med i kampen genom att kontakta din lokala klubb eller kontaktpersonerna på denna sida!”

  https://www.ssu.se/distrikt/skane/

 7. Det gäller ju att implementera islam tidigt hos ungdomarna, helst genom självindoktrinering.

Kommentera