Någon som förstår vad Stefan Löfven menar?


INRIKES. Stefan Löfven (S) har gett upp försöken att bilda regering, han vill bryta upp blockpolitiken men understryker att han ska vara statsminister för att han är ledare för det största partiet i det största blocket!!!

-Pettersson tror inte på Löfven, han vill visst ha blockpolitik, men ett block där han är chef.

”Nu måste alla anständiga partier ta sitt ansvar för att föra Sverige framåt. I denna process kommer ingen kunna få igenom all politik för sitt parti. Men genom att samarbeta kan vi göra så mycket mer för vårt land”, säger Löfven.

Pansarsoldat Löfven vaktar rikets säkerhet. Anders Wiklund/TT NYHETSBYRÅN

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Någon som förstår vad Stefan Löfven menar?

 • Nya tankar

  Han är ledare för det största, som han vill bryta upp, så att det inte längre är störst. Varför ska han då bli statsminister p g a nåt som han inte vill ha, som skäl. Han ska alltså sitta och styra mot sin egen legitimitet. Varför då ÖVERHUVUDTAGET tillåta en illegetim person ta över rodret på vårt lands skuta. Då vore det ju bra mycket bättre med någon som inte ifrågasatte sitt eget existensberättigande, utan istället framhärdade dess fullkomligan i konsekvent rättmätig politik.

  Sen att hans syn på anständighet endräktigt skulle forma vårt land. Men detta leder inte framåt, utan till ett stillestånd. Eller, vem har glömt Sovjetunionens 5-årsplaner. Men det är väl detta Löven har i åsyfte, där ingenting av hans diktat får ifrågasättas.

  För med samarbete menar Löven, endast de som fogar sig efter hans ”anständiga” vilja.

  Gilla

 • Bobby

  Trodde nån verkligen Steffe hade några planer på att lyckas med att bilda regering? Steffes plan har hela tiden varit NYVAL. Nu skall det svartmålas SD utav bara helvete och sedan i nyvalet hoppas Steffe att det blir jättevinst och han får fortsätta som vänster-imam.

  Gilla

 • Stenbock

  Tror inte ens han själv,vet detta….

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det är MYCKET nu !!!!!!

  Gilla

 • Tore

  Snälla Stefan vill du göra någonting för ditt land så åk, åk långt bort och kom aldrig tillbaka.

  Gilla

 • bodil.

  Vet han själv vad han menar?

  Gilla

 • bodil.

  Det borgerliga blocket är utan tvekan störst.

  Gilla

 • Jag

  Skämtet stefan röfven förstår inte ens själv vad han säger?!?!
  han är fullständigt inkompetent! Börjar smått undra, med tanke på hans historia, om han själv blivit utsatt, av sitt eget partis (såssarna), för någon art av rasbiologi (lobotomering, steriliserad osv) som utfördes?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Begär inte det omöjliga.

  Att analysera vad en sosse statsminister säger och menar, är bland det svåraste som finns.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: