Muslimer i Kina och andra platser är lika med konflikt

ISLAM. Idag rapporterar Sveriges Radio om det förtryck av muslimer som förekommer i Kina och speciellt av de turkisktalande uigurerna i provinsen Xinjiang. 

-Pettersson tvivlar inte på att kineserna förtrycker människor, men undrar varför?

Hur kommer det sig att det finns turkisktalande muslimer i Kina? Är de inbjudna eller har de tagit sig dit med våld? De kallades tidigare östturkar och har trots många århundraden inte assimilerat sig utan tvärtom slagits för självständighet, ibland med terrorism.

I Burma förtrycks också den muslimska folkgruppen rohingya, det senaste bråket började med att en militant grupp muslimska rohingyer mördade ett hundratal hinduer i ett försök att upprätta självständighet.

I södra Thailand pågår sedan lång tid en konflikt mellan muslimer som använder terrorism för att försöka bli självständiga. Det har resulterat i många tusen döda. I Thailand är 95 % av befolkningen buddister, 3-4 procent muslimer.

Runt 92 % av Filippinerna är kristna, trots det förekommer det ständiga uppror och terrordåd från den muslimska minoriteten som vill bli självständiga.

Ovanstående är bara några få exempel på att det sällan fungerar med islam och muslimer. Det fungerar inte ens när muslimerna lyckas uppnå sina mål med 100 procent muslimer, islam och sharia i ett land. Som exempel kan vi nämna Saudiarabien och Somalia. Det är helt olika länder men elände och förtryck av olika slag och ingen tolerans av minoriteter eller andra religioner.

Afghanistan, Pakistan, Indien med flera länder var före Muhammeds tid buddistiska och hinduiska. Hur det gått i de två första vet vi och i delar av Indien är det likadant.

Överallt där det finns muslimer är det elände, experter påstår att detta inte har något med islam att göra – jag vill påstå att detta är islam.  

 • Undrar om dessa experter tror att organisationer som IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och de andra av islams fredsambassadörer har uppstått av tillfälligheter i just i islamska länder?
 • Tror de att det är en tillfällighet att islam är inblandade i 80-90 % av alla världens konflikter från Gibraltar till Filippinerna?
 • Är det en tillfällighet att muslimer krigar mot andra muslimer, mot judar, mot kristna, mot ateister, mot hinduer och buddister mot ryssar, kineser, thailändare, indier och afrikaner?

PK-media rapporterar ofta om när muslimerna utsätts för orättvisor och förtryck men när hörde ni om Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien senast? 

Islamiska historiker och forskare berättar med stor glädje och stolthet över slakten av hinduer, tvångskonverteringar, bortrövande av hinduiska kvinnor och barn till slavmarknader och en enorm förstörese av hinduiska tempel mellan c:a 800 och 1700. Många miljoner hinduer mördades, förslavades eller tvingades konvertera till islam under denna tid.

Rizwan Salim (1997) beskriver vad arabiska inkräktarna gjorde:

”Ociviliserade vildar på en mycket låg nivå som saknade en kultur värd namnet kom från Arabien och västra Asien till Indien från början på 800-talet och framåt. Islamiska inkräktare rev otaliga hinduiska tempel och krossade oräkneliga skulpturer, plundrade otaliga fort och palats för hinduiska kungar, de dödade ett stort antal hinduiska män och förde bort hinduiska kvinnor….. men många indier verkar inte inse att de främmande muslimska marodörerna förstörde den historiska utvecklingen av jordens mest avancerade civilisation, den mest mångsidiga fantasifulla kulturen och det kreativaste samhället”

Självklart kämpade indierna emot, men de var inte vana vid att förslava, kriga, härja, massakrera, förstöra religiösa platser, skördar eller skada bönder. Militära slag skedde innan muslimerna kom på öppen mark och mellan soldater. Muslimer attackerade ständigt den civila ursprungsbefolkningen.

I den tidens Indien ingick dagens Pakistan (Sindh), Bangladesh och Kashmir. Hinduism och buddhism blomstrade i Afghanistan före det islamiska övertagandet.

Inledningsvis tilläts de gudlösa ha dhimmi status – möjligen på grund av sitt stora antal, motståndskraft mot islam och dess värde som källa till skatteintäkter. Detta strider mot den islamiska lagstiftningen som kräver död eller konvertering för avgudadyrkare. När Sultan Iltutmish fick frågan varför hinduer inte fick välja mellan döden och islam, svarade han: just nu är muslimerna så få men om några år när muslimerna är etablerade och trupperna är större kan vi ge dem möjligheten att välja mellan döden och islam.

Trots deras ”dhimmi” status, masslaktades, tvångskonverterade och försavades miljoner hinduer. De historiska källorna anger sällan några siffror utan beskrivs som ett oräkneligt antal fångar/slavar men de få gånger numerär anges är de skrämmande. Tillsammans med människor tog eller förstörde  muslimerna allt de kunde, mynt, smycken, kläder, möbler, djur, säd osv.

Muslimska härskare var utlänningar och fram till 1300-talet skickades de flesta slavarna ut från Indien men efter Sultanatet i Delhi (1206) blev de kvar för att arbeta för sultanatet, säljas inom Indien eller skickas någon annanstans. Slavar från andra håll importerades och muslimska arméer bestod av ett brett spektrum av utländska slavgrupper som konverterat till islam. Slavar var utlovade bytet från Allah och få dem var ett starkt motiv för jihad.

”Det var så gott om slavar att de blev väldigt billiga, det är Guds godhet som hedrar sin egen religion och försämrar otrohet”. (Muslim krönikör Utbi om Sultan Subuktigin slavrazzior i Sookdheo). Även fattiga muslimer höll sig med ett stort antal slavar.

Några siffror: erövraren av Sindh (Pakistan) tog 300.000 slavar under en tre-årig kampanj i 712-715. Sultan Muhmud Ghazni 997 – 1030) skickades 2 miljoner till slakt eller slaveri. Andra siffror och platser är 53.000, 200.000, 750.000, 500.000, 150.000 osv.

”Svärd blixtrade som lättade mörkret av moln och fontäner av blod flöt som den höstens stjärna. Guds vänner besegrade sina motståndare….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna. Döda 15.000 av Guds fiender…gör dem till föda åt djuren och rovfåglar …. Gud har också skänkt hans vänner ett byte bortom alla gränser och beräkningar, inklusive 500.000 slavar av vackra män och kvinnor”

Så kan man hålla på säger Pettersson, fredens religion beräknas ha mördat mellan 60-80 miljoner människor i dåvarande Indien och förslavat minst lika många. Jämför gärna det med Hitlers mördande av judar så inser ni att i jämförelse med islam var nazismen rena hobbyverksamheten och västvärdens slavhandel verkar ha styrts av amatörer.

Tyvärr har dårarna inte gett sig än idag, krigen och konflikterna mellan muslimer och otrogna fortsätter än idag i Afghanistan, Pakistan, Indien, Kashmir, Syrien, Irak, Bangladesh med flera länder och kom ihåg att inget av dessa områden har muslimerna rätt till historiskt och de började i liten skala…

Islammonitor.org

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Muslimer i Kina och andra platser är lika med konflikt

 1. Vad händer med de som röstat för sönderfallet, flera och grova brott samt önskan om islamiseringen av Sverige, när Sverige ha fallit!?

  Att Sverige kommer falla, är helt klart….sen att förståndet att inse detta, inte når fram till de sjuka i samhället, det är som det är.

  Ta era nära och kära, och börja planera flytten ifrån dettta sönderfall, innan ni blir kulturberikade och skatterna är 100%.
  Flytten måste ske fort, för sönderfallet sker i fruktansvärd fart.
  VILL NI VARA KVAR OCH BIDRA TILL SÖNDERFALLET, OCH ISLAMISERINGEN AV DIG OCH DIN FAMILJ.
  De ”otrogna” har de en lösning för. 👎🏽

  • Sverige och/eller Tyskland. Men det är svårt att avgöra, också England är förstört på flera platser bl ai London där Engelsmännen redan är i minoritet och en muslim sitter som borgmästare!

   • Ointressant vem/vilka som faller först, det tragiska är att det naiva Västeuropa försatt sig dagens mångkulturella katastrof !

Kommentera