En man till sjukhus efter skottlossning i Helsingborg

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern har förts till sjukhus efter ett skottlossning i Helsingborg på tisdagskvällen. Mannen är allvarligt skadad. 

Skottlossningen ska ha skett utomhus och personen fördes till sjukhus i en privat bil.

Polisen

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “En man till sjukhus efter skottlossning i Helsingborg

  1. Ja och detta arabmord vid berömda G-A Torget i Hbg kunde skapat mycket mer arbete,för Lasarettet. Enligt de uppgifter som nu kommit fram får två mopeder med två ”personer” på varje fram.
    En av de fyra steg av fem meter från ett 20-tal personer,som satt vid Cafèt. Lyfte en pistol och sköt rakt in i mängden. C:a 5-7 skott ska ha avlossats.
    Om araben är vid liv eller redan död framgick inte. Men Stenbock kan med säkerhet säga att de fyra på mopeden var ”skyddssökande”,Troligen från norra Ghettot i stan !

  2. När vaknar Sverige?Just nu svamlande politiker i tv,samtidigt vanlig vardags skjutningar både Malmö och Helsingborg. Ingen pratar om hur vi skall ha med allt jävla våld.Vakna rösta,skriv på nätet, folket måste börja stå upp och kräva mera trygghet.Lösa den vansinniga invandringen som är fortfarande inte under kontroll.

  3. Tv4 första nyhet …. Gotland utan ström !
    Människor kan inte leva sitt normala liv…. samtidigt två som förlorade sitt liv.
    Det är inget breakings news att två är döda inom några timma i Skåne.
    Var inte ens prat om de i tv4 nyheter.

KommenteraAvbryt svar