Stäng

Åklagaren överklagar inte löjligt lågt straff utan utvisning

BROTTSLIGHET. Det brutala väpnade rånet i min butik blev rån i NORMAL grad. Åklagaren har valt nu att inte överklaga gärningen till försök till grovt rån, skriver Nader El Ashkar på Twitter. 

 • Min fråga är: vad är ”GROVT” då?
 • Kommer man in i en butik med kniv då är det GROVT. eller vad tycker ni?
 • När ska svenska lagen skydda offret?

-Pettersson säger att titta på båda filmerna nedan och fråga er sedan varför vaneförbrytaren Michael James Junior Maligisa, född 1997, medborgare i Tanzania inte utvisas?

Läs gärna Solna Tingsrätt Dom B 4645-18

TIDIGARE 2018-07-21. Nader El Ashkar är missnöjd med Sverige rättssystem, vi borde gå på Jimmie Åkessons linje, obligatorisk utvisning

BROTTSLIGHET. Det har varit rättegång efter det brutala väpnade rånet Nader utsattes för den 29 maj. Nader har för övrigt blivit rånad sex gånger på åtta år, tidigare har han sagt 13 år men har kommit på att han räknat fel. 

 • Enligt rätten var det rån i normal grad och INTE Grovt rån
 • Enligt rätten var det misshandel mot min kompis ”skulle ha dött om jag inte angripit” INTE mordförsök. (se filmen nedan, blodet rinner, rätten menar att rånaren bara viftade med kniven)
 • Fängelse 2 år o 6 månader betyder i praktiken 1 år o 8 månader, 2 månader häktad, då är han ute efter 1.5 år.
  Tack rättssystemet!

 • Kriminaliteten förgiftar företagsklimatet i förorten.
 • Politikerna tror att drabbade områden är långt ifrån dem, var inte säkra.Snart är de överallt.
 • Politikerna vill övertyga svenskarna att oroligheter är individuella händelser. Sanningen är att det är vardagen numera tyvärr.

Från Naders Twitter, flera inlägg…

Nader menar att Sverige borde gå på Jimmie Åkessons linje om att utvisa alla grovt kriminella utlänningar, utan undantag. — Normal logik säger att det borde vara så, säger Nader el Ashkar till Nya Tider.

-Pettersson menar att straffet är löjligt, upprepad grov brottslighet, viftar med kniv och rånar, utvisning och långt fängelsestraff i Tanzania vore rimligare.

Dock har åklagaren överklagat, syltryggarnas dom.

Ni som är nöjda med domen fortsätter att rösta på sjuklövern, ni andra får tänka till…

TIDIGARE 2018-07-08. Nader El Ashkar undrar vad man måste göra för att bli utvisad?

BROTTSLIGHET. Rättegången för det brutala väpnat rån i min butik den 29/5 är nu på tisdag den 10/7.
Rånaren är 20 år och 6 månader och är inte medborgare i Sverige. Det är inte hans första rån och förmodligen inte hans sista men han kan inte utvisas ändå! Vad måste man göra för bli utvisad?, skriver Nader El Ashkar på Twitter.

Rånaren är drygt 20 år och medborgare: Tanzania
Solna tingsrätt målnr. B4645-18

– Nader, som kommer från Alexandria i Egypten har drivit sin butik sedan 2005 och blivit rånad 6 (SEX!) gånger och Pettersson undrar detsamma som Nader. Varför utvisas inte grova brottslingar?

TIDIGARE 2018-05-31. Detta händer medan statsministern vill sluta snacka om migration

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven vill inte prata om migration i valrörelsen. Han vill prata välfärd och trygghet utan att förstå att det hänger ihop med invandringen.  

Nader El Ashkar driver Driver Naders Spel sedan 2005. Han råkade för sjätte gången på 13 år ut för ett väpnat rån i tisdags. Tog fast rånaren, väntade på polisen och hoppas nu på rättvisa.

Så här skriver polisen, utan att nämna något om gärningsmannen: Butiksinnehavaren är knivskuren och blöder kraftigt. Men eftersom butiksinnehavaren har hållit fast rånaren är gärningsmannen kvar i butiken när när polispatrullen anländer .

Butiksinnehavaren förs med ambulans till sjukhus för vård. Den misstänkte rånaren grips och förs till polisstationen.

Polis inleder förundersökning gällande försök till grovt rån samt grov misshandel.

-Pettersson skulle inte bli förvånad om rånaren redan är ute i socialdemokratins trygga Sverige…

Twitter

Bagdad-Bobs bror…

7 reaktioner på “Åklagaren överklagar inte löjligt lågt straff utan utvisning

 1. Han måste vara Svammelmästare nr 1, man ser att munnen rör sig på honom, men man kan inte komma på en enda stavelse som där är någon mening i?

 2. Nader, om du hade dött, avlidit till följd av en knivattack hade rånet varit grovt. Men så länge du överlever = icke grovt.

 3. Tanzania ett av Palmes favoritländer som svenska skattebetalare har fått det tvivelaktiga nöjet att betala bidrag på så där någonstans mellan 50-100 miljarder.
  Måste vara ett paradis med så mycket stöd från Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: