Socialdemokrater minns olika


VALET 2018. 1990-talskrisen grundlades av socialdemokratiska beslut under 1980 och 1990-talen enligt en socialdemokratisk! rapport som är stark självkritisk, säger Kjell-Olof Feldt (S) som var finansminister åren 1982-1990.

När krisen rasade som värst höjdes räntan till 500 procent och en av Sveriges största banker försvann efter den stora fastighetskraschen. Ingen lyssnade på varningarna. Över en halv miljon människor blev arbetslösa och tusentals företag gick i konkurs. Alla var förlorare.

Det kommer dock inte socialdemokraterna ihåg. Då som nu skyllde de på andra…

Twitter

Socialdemokraternas tidning minns dock bättre än socialdemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


3 responses to “Socialdemokrater minns olika

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: