Inga straff – då går det så här


Förra veckan uppmärksammade Petterssons en av de grövsta våldtäkter som åtminstone jag tagit del av.

En 13-årig flicka våldtogs av fyra somalier och så grovt att hennes underliv sprack. Igår publicerade Petterssons ett inlägg om Vänsterpartiet och deras syn på straff. Läser ni vidare kommer ni att märka ett sammanträffande som alla andra partier än Sjöstedts gäng borde reagera på.

För att återgå till de fyra somalier som våldtog den unga flickan. Förövrigt ett fall som fick ovanligt lite publicitet i etablerad media och bland de feministiska intressegrupperna.

En av de fyra somaliska våldtäktsmännen undslapp straff helt, då han ansågs vara minderårig. De övriga tre fick sedermera sitt redan pinsamt låga straff förkortat efter ett överklagande. Fem månaders ungdomsvård, så mycket var en ung flickas förstörda liv värt…fem månaders ungdomstjänst!

Drygt en månad efter det att de tre somalierna avtjänat sina ”straff” var det färdigt igen. En av de tre våldtäktsmännen deltog nämligen i ett brutalt knivrån.

På bilden nedan ses han och hans kumpaner roffa åt sig kassan i en 7-Eleven butik. Den rånade kassörskan ses sitta livrädd till höger i bild.

Även denna gång klarar sig somaliern utan nämnvärt straff. Ungdomsvård och inget annat blev det till slut. Nämnas ska att han också innan den brutala våldtäkten dömdes till ungdomsvård efter ett annat rån.

Det här är givetvis Vänsterpartiets våta dröm, men alla vi som inte vill se denna typ av individer på våra skattefinansierade gator önskar inget hellre än att de får straff som både avskräcker och håller skitstövlarna borta från allmänheten. Är man tillräckligt vuxen för att våldta och råna, är man tillräckligt vuxen för att ta de rättmätiga straffen.

Fria Tider


19 responses to “Inga straff – då går det så här

 • Kenth Andersson

  Vad säger SD som påstår att de har den bästa kriminalpolitiken av alla partier om detta ?
  Tycker inte att man hör något från J.Å och hans SD om vad de konkret ska göra för att få bukt med dagens svenska kriminella anarkisamhälle och heller inte vad partiet vill göra åt Kriminalvårdens fina och odiciplinerade fullservade hotell som patetiskt kallas för fängelser och inte heller något om den vidriga straffrabatten för unga brottslingar eller den löjeväckande regeln om frigivning efter 2/3 av den s.k strafftiden för som det så fint heter, gott uppförande !!!!!!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Skulle inte bli förvånad om det snart (eller redan finns) ex. Facebookgrupper, där människor kan skänka pengar till legoknektar ( med ansvar, moral, etik och rättvisa som motto ) där de tar uppdrag att agera domare med kännbara direkta straff mot dessa skräp, som förstör livet för dessa kvinnor och barn…. ÖGA FÖR ÖGA – TAND FÖR TAND !
  Skulle säkert få många att skänka pengar för ett ”rättvist” straff.
  Samtidigt som brotten skulle garanterat minska drastiskt.

  Denna regeringen inte har det som behövs, för att agera kraftfullt och direkt, för att få ett stopp på dessa sinnessjuka beteenden.
  Väljer att göra som strutsen, ner med huvudena, så är allt frid och fröjd….FY FAN 😡

  VAL 2018…. för ANSVAR OCH FÖRSTÅND !

  Till alla utsatta 💛

  Gilla

 • ruben

  Det ligger något skumt bakom den här skiten. Kan ingen undersöka vad, som orsakar obegripligt löjliga straff på omänskliga brott. Finns det ingen objektiv granskare av domstolar, som kan göra stickkontroller på brott och straff, som utfärdas runtom i Sverige? Jag tror att det finns en röd tråd att leta upp om dolda hot och/eller en svår korruptionshärva. Det krävs omfattande lagningar av ett söndertrasat Sverige.

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tungt kriminellt belastade psykopater från världens mest primitiva och dysfunktionella länder löper amok i Kriminalparadiset, medan deras medbrottslingar inom etablissemanget hånskrattar åt brottsoffren –
  så långt har det gått i det land vi en gång kände som Sverige!

  Det finns helt enkelt inga ursäkter, ingen förlåtelse för dessa skändligheter!
  Andreas.

  Gilla

 • Carlekström

  Dödsstraff på våldtäkt är det ända rätta !

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Vem ska utföra dödsstraffet, de som förespråkar det eller ska någon annan lite typiskt svenskt utföra jobbet ?

   Gilla

  • Grune

   Håller fullständigt med dig. Sådana här brott skall rendera i dödsstraff. Så mitt förslag är att Sverige inför straff för begångna brott med det högsta straffet är för brott mot barn och det är dödsstraff.
   Straffskalan skall alltså höjas med några år. Det skall kännas att man begått ett brott. Man skall inte bara få gratis mat och husrum på något lyxhotell i några månader.

   Gilla

 • Danne

  Det som kan nämnas i sammanhanget är att ingenstans finns det statistik som stöder tesen om mindre straff-mindre brott. Måhända finns det brottslingar som är oförbätterliga men det som är viktigt är att så länge de är inlåsta så vet man vad de gör.

  Det som skulle göra susen är utvisning eller hotet om detta, polisen ansåg också detta innan de blev politiserade.
  Men vi kanske ska ta dessa muslimer på ordet, vad förordar dem för straff för detta? Eftersom kvinnor stenas för småsaker så borde stegling vara ett lämpligt straff för dessa äckel.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  I Storbritannien hade de fått 10-20 års fängelse. Sverige är ett otroligt sjukt land. Helt på höjd med ‘1984’.
  Att feminister är tysta om det här är så motbjudande att feministerna i Sverige endast förtjänar förakt. De är sjuka kvinnor som förhoppningsvis inte representerar många kvinnor i Sverige.
  Tack gode Gud att jag flydde Sverige för många, många år sedan. Har inte ens lust att besöka Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Att såna här odjur är på fri fot är en stor skandal. Bara en fråga vem som blir drabbad i näst. De ansvarslösa politiker bör ställas till svars som skyldiga och dömas till stränga straff.

  Gillad av 2 personer

 • OPete

  Helt i Mias smak när det gäller vård o straff !!!! Så man spyr !!!

  Gilla

  • Jörgen

   Skulle dom bli utvisade har vi ju Elin, feministisk flyktingvärdinna serverar galenskap och idioti till övriga passagerare.
   Jag ger mig fan på att elin och mia känner varandra.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Mia, ett återkommande namn !
   Vitsen med debattforumet Pettersson är väl att där ska alla typer åsikte kunna få dryftas utan direkta personangrepp ?
   I en äkta demokrati behöver naturligtvis inte alla åsikter gillas men ska däremot respekteras.

   Gilla

 • Björn

  Det är bara så skamligt! Vad säger rikspajasen Morgan Johansson om detta? Han som så ofta skryter om de straffskärpningar den sämsta regering som någonsin skådats infört.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: