Miljöpartiet är det värsta som hänt sedan moderaterna gjorde upp med mp om invandringen

VALET 220118. Det är långt från de elcyklande journalisterna på Södermalm till Norrland. Därför granskas aldrig konsekvenserna av mp/s regeringens politik för oss som bor utanför Stockholms tunnelbanenät. 

-Pettersson håller i stort med herr Riedl men garderar med att EU:s invandringspolitik är värre än kommunismen och MP. Sedan tror jag bestämt att Edward Riedl har glömt en liten detalj. När Moderaterna, tvärtemot sina vallöften, gjorde upp med Miljöpartiet om invandringspolitiken satt Riedl i riksdagen och jag hörde inga protester.

Migrationsuppgörelsen mellan alliansen och MP bestod i att Moderaterna ville binda upp Miljöpartiet på lång sikt för ett eventuellt bredare samarbete. Den officiella förklaringen var att utesluta Sverigedemokraterna från att få inflytande i sin viktigaste fråga, invandringen.

Men tror ni på Moderaterna och/eller Miljöpartiet inför valet så rösta på M eller MP, annars får ni fundera ett varv till..

Twitter

Stöd bloggen…

12 thoughts on “Miljöpartiet är det värsta som hänt sedan moderaterna gjorde upp med mp om invandringen

 1. Klart allt är väljarnas fel. Precis som det är domarens fel när våra lag förlorar i fotboll. Tyckte Kristersson var fyndig igår mot Lövin. Han hade besökt många Sörmländska jordbruk men såg inga eltraktorer. HUMOR!

 2. Migrationsuppgörelsen mellan alliansen och MP var en kollektiv bestraffning av det svenska folket för att somliga röstade på SD.

 3. Resultatet av moderaternas svek gentemot det Svenska folket är det kaos vi upplever dagligen i hela vårt land !

 4. Riedl ännu en s k “politiker”! Politikeradeln!
  Han skall väck från “politiken”! Tillför ingenting!!! För Västerbotten eller övriga Sverige.

 5. Innan val och efter val, är två helt skilda saker.

  Tyvärr är andelen väljare som inte lärt sig det, ännu alldeles för stor.

  Fast det verkar bättra sig…… så sakteliga.

 6. Den här moderatröven stod säkerligen och applåderade Reinfeldt migrationsuppgörelse med MP. Vämjelig, är vad han är.

 7. MP måste ut ur Riksdagen! De är livsfarliga helt enkelt och har hunnit göra mycket skada på fyra år i regeringen.

 8. Tss, snacka om att kasta sten i glashus. Bara tjafsa inbördes och kasta ord efter varandra, när landet brinner upp och medborgare våldtas och skjuts ihjäl. Små barn har mer hyfs än våra politiker! Väx upp, fjant!

Kommentera