8 sekunders sammanfattning av grov gruppvåldtäkt på 13-årig flicka…

BROTTSLIGHET. Vi har flera gånger skrivit om de fyra somalier som brutalt gruppvåldtog och trasade sönder en 13-årig flickas underliv i Västerås förra sommaren. Tre dömdes, den fjärde var för ung.

-Petterssons längre version…

Reklamprofessorn har sammanfattat domen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “8 sekunders sammanfattning av grov gruppvåldtäkt på 13-årig flicka…

 1. Efter mycket ett mjukt och mysigt omhändertagande av dessa stackars missförstådda kriminella våldtäktsparasiter och en fin och kramgo vård så kommer dessa tre att vara f.d grottmänniskor och ingå i gruppen av Sveriges pensionsräddare !
  Hur mår och gick för det brottsoffret som fått sitt liv förstört ?
  Det förtäljer tyvärr inte historien, i Sverige är ju som bekant brottsoffren inget värda och glöms därför snabbt bort.

 2. Straffen är mer uppmuntrande än avskräckande att begå nya brott.
  Hur många tjejer ska behöva få sina liv förstörda innan folk på allvar vaknar och ifrågasätter nyttan med invandringen.

  • Man kan bara förundras över varför dessa bastarder
   ska stanna kvar i landet, dom har förstört en ung tjejs
   liv förmodligen för alltid, och får bara en muntlig tillrättavisning
   av världens fegaste rätts system. Sverige är ta mig fan inte
   normalt?

   • Klart de blir kvar, ingen som bott i Sverige ska ju tvångsutvisas, det är väl numera riksdsgens partier från V till SD överrens om, eller ?

 3. Det är tyvärr omöjligt för Stefan Löfven att skaka hand och posera på bild med alla utomeuropeiska våldtäktsmän, därtill är de för många. Jag undrar om han gjorde det i det här fallet, eller planerar han göra det i efterhand? Hur ser Stefans vision ut, vad gäller kompensation till de utsatta människorna och deras fortsatta liv i Sverige? Ska de verkligen buras in överhuvudtaget, är det värdigt en humanitär stormakt?

Kommentera