Asylinvandring ska stoppa skogsbränderna

INVANDRING. Magasinet Paragraf drivs av Dick Sundevall, tidigare framträdande profil inom det maoistiska Sveriges Kommunistiska Parti, tidigare Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna, KFML, som bildades 1967 som en pro-kinesisk utbrytning ur VPK. Magasinet Paragraf har en programförklaring där man redogör för sin syn på hur bevakning av juridiska frågor ska ske. Paragraf intervjuar inte talespersoner för polisen, som man avfärdar som ”operettpoliser”. Däremot har man bland sina skribenter en trippelmördare och den kvinna som suttit längst sammanlagd tid i svenskt fängelse – vilket man berömmer sig för som ”provocerande”.

Inte ett ord om dessa kriminellas offer och kostnader för samhället.  

Nåväl, krönikan om invandring och skogsbränder är skriven av Andreas Magnusson, han är gymnasielärare i religion och etik och för att vara snäll är jag inte förvånad över problemen i svenska skolan med sådana lärare.

Andreas Magnusson skriver ”att det finns ett sätt att få stopp på skogsbränderna och det är att öka invandringen” och fortsätter med ”om de stora skogsområdena i norr skulle bebyggas och befolkas så skulle vi få naturliga brandstopp i form av vägar och naturliga brandvakter i form av människor. På egen hand klarar vi inte av att täcka upp den svenska landytan. Det krävs tillskott av människor från andra länder för att det ska bli möjligt.”

”Vi behöver också se till att återbefolka glesbygden och bebygga områden som idag står folktomma. För att det ska vara möjligt kan vi behöva ge fler människor asyl och öka arbetskraftsinvandringen. Det blir då väldigt viktigt att vi satsar ordentligt på glesbygden och att vi aktivt arbetar för bättre integration av alla nya medborgare. Sverige kan på sikt bli ett rejält tillväxtland där omfattande skogsbränder är ovanliga.”

Logiken från kommunistmedia är alltså att de asylinvandrare som vägrar gå av bussen för att de inte hamnar i Stockholm, Göteborg eller Malmö frivilligt ska bosätta sig i skogarna där inte infödingar kan försörja sig fast de vill vara kvar i hembygden.

Med all respekt för Mellanösterns asylinvandrare så tror jag inte de klarar detta, men Pettersson ska inte vara vrång, Jorden lockar – inför fri invandring, på samma villkor som de svenskar som flyttade till USA hade…

Sedan har vi en okänd faktor som Magasinet Paragraf inte tar upp. Vi vet inte hur bränderna startat…

Om Magasinet Paragraf på bloggen…

Stöd bloggen…

27 thoughts on “Asylinvandring ska stoppa skogsbränderna

 1. ”Dan Eliasson gör systemfelen, och ett svagt MSB, tydliga när han lägger det största ansvaret på kommunernas räddningstjänster för att MSB själva inte, sedan i maj (långt innan bränderna bröt ut) kunnat fullgöra sitt huvudsakliga uppdrag.”

  Så avslutar Johan Westerholms sin ledare, som går under rubriken, ” MSB generaldirektör skyller på brandmännen för att myndigheten inte reagerade”.

  https://ledarsidorna.se/2018/07/msb-generaldirektor-skyller-pa-brandmannen-for-att-myndigheten-inte-reagerade/

 2. Bästa sättet att släcka de nuvarande skogsbränderna är att regeringen/MSB ber Ryssland om hjälp – där har man vattenbombande flygplan som, från sjöars ytor, på 14 sekunder kan skopa upp dubbelt så mycket vatten som planen från EU och större plan som kan ta 8-10 gånger så mycket vatten som EU-flygplanen.
  Vid en stora skogsbranden 2014 erbjöd Ryssland hjälp med dessa flygplan men dåvarande regeringen med Reinfeldt, Carl Bildt och Jan Björklund avvisade det ryska erbjudandet – hellre lät man skogen brinna ned.

 3. Kommunister har en enda agenda: Krossa alla världens stater, införa proletariatets (läs: kommunistiska politrukers) diktatur och slakta alla som opponerar sig. Slutmålet är att förslava mänskligheten under de internationella oligarkernas ny-feodala välde, New World Order, vilket de kallar ”det klasslösa samhället”.

  Den som kan tänka ut, alternativt ansluta sig till, en dylik vedervärdig ideologi är antingen en människohatande psykopat eller ett mentalt vrak. Kommunismen har spelat ut sin roll, efter att ha mördat över 100 miljoner människor under det gångna seklet. Som ideologi för folkflertalet är den stendöd. T.o.m. Kuba håller nu på att överge den.

  Det är liberalismen som nu utgör det stora hotet. Den är en mycket mera begåvat uttänkt ideologi, som övergående ger utveckling, välstånd och frihet till folkflertalet. Slutmålet för den ideologin är dock New World Order även det, så förstörelsen av enskilda stater måste ske.

  Det är denna liberala förstörelse vi nu ser i vårt land, när statens kärnverksamheter, – gränsförsvar, tull, polis, krisberedskap, skola o.s.v. – nedmonteras i rask takt. En grundbult i den förstörelsen är också att importera muslimer från världens mest dysfunktionella länder, vilkas uppgift är att skapa kaos, gangstervälde och helst inbördeskrig.

  Därför kommer vi aldrig att få se någon minskning av invandringen eller hemsändande av muslimer – annat än i patetiskt liten omfattning – från de etablerade partierna. Inte förrän vårt land ligger i ruiner.

 4. Men det är ju fantastiskt ! Hur löser man problemet med korkade eldfägna människor ? Jo, man importerar ännu mer korkade analfabeter, som är ökända för att tutta eld på allt och alla ! Snillen spekulerar i hissen som aldrig går ända upp.

 5. Det är klart att invandrare kan stoppa skogsbränderna! De kan ju stå i en ring runt elden och sjunga ”We shall overcome”!

 6. Undrar varför det bara är öknar där muslimerna bor.
  Det beror till stor del på ohämmad avverkning, så dem vill jag inte ha i skogen.
  Men det är väl som i Rinkeby, ju fler invandrare ju fler bränder.

  • Det kanske är som med gruppvåldtäkterna. Allt beror på LAS. Ja. ”Sist in-först ut”.

 7. Med det resonemanget skulle det överhuvudtaget ALDRIG brinna i Kalifornien eller Portugal eller ——

 8. En mycket bra ide man behöver inte ens ta in nya människor de finns tillräckligt Alla kommuner förutom narurligtvis Södertälje vill gärna slippa några hundratusen Sen skär man av sverige vid passlig höjd o bygger ett stängsel där Den nuvarande regeringen kan ju inte skiljas från sina kära så dom flyttar med
  Han som nu e stadsminister Löfven h eter han visst han blir Storsmurfen av norra sverige

 9. Men då är det ju bara för denna Andreas M. att ge sig ut på turné till våra non-go-zoner och börja missionera för den stora flytten till obygderna. Han lär nog knappast få behålla skallen så värst länge.

 10. Har gymnasielärare Andreas Magnusson och chefredaktör Dick Sundevall gjort någon ekonomisk kalkyl på vad vanvetts-projektet skulle kosta att genomföra?

  Ett tecken på att ingen beräkning har gjorts är att det står i debattartikeln att Sverige har en areal på endast ”447 435 KVADRATMETER”.

  I själva verket har Sverige en yta på 447 435 KVADRATKILOMETER, där man avser att bygga vägar, bostäder mm mm.

  http://www.animatedgif.net/clockscounters/monkey_count_e0.gif

  På 447 435 KVATRATMETER blir det knepigt att klämma in alla faciliteterna herrerna föreslagit inkl. invandrarna.

 11. Vissa hittar på alla möjliga argument för att öka invandringen men det här var nog det dummaste jag sett på länge. Han verkar tycka den svenska skogsindustrin och träindustrin är helt onödig och han sätter inget värde på den svenska naturen, det skulle inte förvåna mig om han är miljöpartist.

  • Tvättäkta kommunist, som säkert trivas bäst i Gulag alt Nordkorea, jag köper gärna en enkel biljett valfritt paradis för idioten

 12. Det enda asylinvandringen har skapat är kaos och bilbränder, men rmn huvudet uppkört i arslet så ser allt skiiiit bra ut.

 13. Med den logiken kan asylinvandrarna bosätta sig i Sahara så blir det naturligt gröna områden och öknen försvinner.

  • Det är märkligt att de kan fixa allt i Sverige, men aldrig i sina egna hemländer. Det måste vara någon särskild sorts människa som kommer hit, typ social kameleont som kan anpassa sig överallt.

 14. Det är så fånigt att man blir häpen. Men den här killen har babblat förr, det är inget vettigt som han kommer med. Ogenomtänkt svammel. Men det är läskigt att han är lärare, det är så låg nivå på hans argument.

  Brandgator och tekniska lösningar funkar bättre, för det finns ingen invandrare som vill bo i skogen. Har han missat deras protester och hur de vägrat gå av vid flyktingförläggningar, hellre bott i bussarna, krävt att få bo i en storstad?

 15. En typisk kommunist totalt förvirrad. Är man kommunist vid vuxen ålder då är det allvarligt. Inte underligt att han blir inbjuden av polarna på SVT till diverse program.

 16. Mer invandring=mer problem, mer våldtäkter, mer mord, och definitivt mer bränder.
  Den där flum kommunisten verkar yra!

 17. Det som gör att det går så snabbt åt helevete för Sverige är att det är de knäppaste, mest okunniga, emotionella och irrationella som totalt dominerar journalistik och politik i Sverige. Så ser det inte ut i andra Europeiska länder.

 18. Tänk vad mycket bränder det måste ha varit i när Sverige var ett homogent kristet tryggt och icke heligt mångkulturellt land !
  Märkligt att man inte såg eller hörde talas om dessa bränder på den tiden.
  Finns ingen hejd på dårskap i dagens Folkhem, hur, varför finns det så mycket patetiska idioti samlat på ett ställe ?
  Det beror naturligtvis på 50 år av extremt flummigt vänsterinflytande som genomsyrat alla samhällsområden.

  • Jo Kenth våra förfäder idkade svedjebränning årligen,för att få bästa möjliga bete åt sin boskap. Men dessa skedde under uppsikt och jag själv kan minnas,att utmed gamla Riks 2:an i norra Halland skedde detta in på 60-talet.om inte längre.
   På den tiden var inte människor så besvärade av den rök som steg upp. Samma skedde i Skåne efter att självbindarna bärgat skörden, med den stubb som återstod ! Enkel och bekvämt innan sådana dårar som de Gröna föddes !

 19. Den mkt gode kommunisten Andreas filar redan på sitt nästa förslag om ”hur man släcker bränderna snabbare o bättre på ett feministiskt sätt byggt på HBTQ ur ett genusperspektiv”, lycka till!

 20. Klart det går utför när det finns personer med sådana åsikter.
  Vems mark skall nybyggarna lägga sig till med?
  Vad skall de leva av?

  Erfarenheten från invandring till städerna visar att bränderna ökar och att brandpersonal utsätts för stenkastning.

  Redan nu finns mängder av arbetslösa invandrare i arbetsför ålder.
  Börja med att låta dem delta i släckning och ersätt dem skäligt för deras insatser och stäng av försörjningsstödet motsvarande tid.

Kommentera