Otillåtna sidor att länka till, för en sverigedemokrat, del två


Tidigare ”avslöjades” den toppstyrning inom sverigedemokraterna som många vet finns, och som en del inte alls vill höra talas om. Alternativ media har år efter år belyst och fört fram det parti som systemmedia skytt som pesten, vi skribenter har varit och är del i sverigedemokraternas framgång.

Medlemmar i partiet som är på väg att få politiska uppdrag, samt de som redan är politiker har av olika aktörer inom det ledande skiktet blivit tillsagda och upplysta om att alternativ media är inget som får länkas till på sociala medier. Alternativ media har varit lite som det som katten släpar in
Tidningen Svegot har efter den lilla turbulensen tidigare idag då det från en del håll rådde stor skepticism ifall det var sant eller ej att sverigedemokraterna  på olika sätt ”läxar” upp sina medlemmar och politiker. Svegot skriver:

I morse kunde Tidningen Svegot avslöja en sverigedemokratisk lista över tillåtna och otillåtna medier – i princip alla alternativa medier är förbjudna att länka till. Avhoppade sverigedemokrater bekräftar nu att SD har räknat med att alltid få alternativmediernas stöd, och därför inte ansett att de behöver uppföra sig hyggligt mot oss.”

Vidare, ”Eddie Ek, som fram till i mars i år var oppositionsråd för Sverigedemokraterna i skånska Åstorp då han gick över till Alternativ för Sverige, bekräftar att han flera gånger hört SD-toppar förklara att man aldrig ska länka till alternativmedierna.
– Jag tyckte aldrig om det där, dels för att alternativa medier har hjälpt SD att växa och dels för att det finns en väldig kraft där. Jag har till och med hört folk säga att man aldrig ska svara på frågor från alternativa medier, det ska vara lika otänkbart som att svara på frågor från Expo.”

Läs mer på ”Det är så här SD har agerat i flera år” 


13 responses to “Otillåtna sidor att länka till, för en sverigedemokrat, del två

 • Dennis "DUS" Slotteborn (@Dempaslotteborn)

  Uppenbart hittar ”svegot på nu. Så här skriver Robert stenkvist på sin FB idag: Robert Stenkvist

  Sett mycket sista tiden om alternativa medier och SD. Det talas om en lista med förbjudna sidor att länka till och på andra ställen kan man läsa att SD i regeringsställning skall förbjuda all alternativmedia. Man tar sig för pannan. Alla med mer än två hjärnceller måste förstå att detta är ren bullshit.

  Åkesson har själv sagt i TV intervjuer att alternativmedia behövs, eftersom gammelmedia mörkar vissa obehagliga delar av verkligheten. Mattias Karlsson har skrivit här på fb att SD företrädare skall undvika länka till sidor med tveksam ideologisk hemvist, speciellt om samma uppgifter finns i gammelmedia. Det finns flera förklaringar/orsaker till detta. Dels gör ju etablissemanget allt för att koppla ihop SD med rörelser som är tveksamma ideologiskt, dels så är det svårare förneka en uppgift som står i SvD än i Fria tider.

  Alternativmedia behövs självklart och kommer behövas inom överskådlig framtid. Däremot är SD ett parti och bör inte kopplas ihop med alla möjliga grupperingar och sajter, detta kan inte vara svårt att förstå. En del i grunden vettiga personer verkar ha tappat all sans inför valet här. Tagga ner!
  Länk: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSvitjod%2Fposts%2F10211867629032515&width=500

  Gilla

 • Torleif

  Som medlem i SD får man inte heller läsa ”fel” böcker. Men tänk om man läser ”fel” böcker i smyg, under täcket då…?

  Gilla

 • ossie

  Utan alternativmedia hade ju PK medias lögner och censur lyckats. V i är många som hade varit ovetande om både det ena och det andra som de vidriga PK journalisterna censurerar och ljuger om.

  Gilla

 • Nosferatu

  Lägg ner nu Eva-Marie. Vi känner till din bitterhet och varför du är AfS trogen.

  Gilla

 • Valter

  Det är tydligen en enskild person som vill vara beskäftig, skriven 2013. Det finns värre saker enskilda Sd medlemmar gjort, liksom det finns i alla partier. Man kan inte göra en fullständig person undersökning på alla som vill börja jobba politiskt i partiet. Vad nån ”Bosse” säger eller gör i Skåne, är inte alla andras åsikt eller partiets ansvar. Tycker det luktar gammal ost.

  Gilla

 • Kurt

  Varför inte fråga SD själv om detta; Svaret jag fick av SD:

  Från: SD Info
  Skickat: den 23 juli 2018 14:02
  Till: kb
  Ämne: Re: Sverigedemokraterna ”Länka till websidor”

  Hej Kurt!
  Jag har aldrig hört talas om att vi har någon lista med sådant som är otillåtet att länka till. Däremot så uppmanas våra företrädare att vara källkritiska och inte dela sådant som strider mot partiets värderingar och/eller inte är sant. Men någon lista med sådant som är otillåtet har alltså så vitt jag vet aldrig någonsin tagits fram av partiet. Som företrädare för oss får man helt enkelt använda sig av gott omdöme och förväntas kunna låta bli att länka till sådant som går stick i stäv med vår ideologi eller som på annat sätt skadar vårt parti. —

  Med vänlig hälsning
  Therese

  Informationsassistent Sverigedemokraterna

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  De här skrevs för 5,5 år sen så man ska inte lägga någon vikt på de här. Problemet i partiet är enskilda förtroende valda politiker som söker sig till köttgrytan. De är som vilket företag som helst när de gäller att klättra på karriär stegen. Man är beredd att peta ner några på vägen för att ta sig upp till toppen. Politikerna har alldeles för bra lön och förmåner för att dom ska vara en tillgång för de Svenska folket.

  Gilla

  • Bosse S

   Fria Tiders kommentarsfält var väl öppet då? Vill minnas att många av kommentatorerna där inte var så glada för SD och hänvisade oftast till Svps hårdare linje i hanteringen av politiken.

   Gilla

 • havemydoubts

  Nu när SD fått vind i seglen, styr man skutan mot en diktatur.

  Gilla

 • Sisu

  Har svårt att förstå vad du håller på med Eva-Marie. Kan du inte bara glömma ditt förehavande med SD och gå vidare. Du kan säkert få en plats hos AfS till de också blir stora i korken.

  Gilla

  • Kurt

   Eva Maria utmärka sig genom sin hämndlystnad, är bara tjatigt i längden, hon bete sig som en jycke som skälla oavbruten så att folk tröttna på henne

   Gilla

   • Skåningen

    Håller fullständigt med dig Kurt. Eva-Marie inser tydligen inte hur barnslig och tröttsam hon har blivit. Skärp dig människa!

    Gilla

   • Tony

    Ja själv vill jag ge en liten skrapa till Ingrid Carlkvist, som jag annars älskar? ”Alltså som skribent”, men tycker att hon tagit i för mycket mot SD. Sverige behöver nog få in ett parti som Afs, men att inför en förestående valrörelse förmå medlemmar i SD att hoppa över till Afs är bara dumt, SD är det enda parti som kan hota dom andra, och vad dessa partier gärna vill är att SD får en intern Fiende. Vad som
    gäller är att få bort dom skadedjur som härjat i det Svenska
    etablesimanget i 25 års tid, så glöm inte hur Sverige har skötts under alla dessa år, så gärna ett Afs som kommer
    in, men inte på SD s bekostnad utan på dom andras.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: