Otillåtna sidor att länka till, för en sverigedemokrat


Se hit alla medlemmar i Sverigedemokraterna som har som avsikt att tacka ja till politiska uppdrag, länka INTE till denna bloggsida du nu är inne och läser samhällsinformation på. Petterssons blogg är paria, för de som bestämmer i partiet Sverigedemokraterna. Vid upptäckt med ”fellänkande” åker du med all sannolikhet ut, kastad till ”vargarna” (läs systemmedia).

Här har Du listan på förbjudna bloggar, tidningar, personer och butiker

Otillåtna sidor att länka till

Vi läser vidare på skriften som är placerad som nummer ETT på förbudslistan, nättidningen Svegot skriver: Vet man inte om en sajt är okej så ska man först fråga sin riksombudsman eller helt enkelt låta bli att länka, står det tydligt i dokumentet. Dokumentet har en rubrik för ”otillåtna” källor, en för ”tillåtna” samt en som redovisar vilka man bör undvika.
Topp 5-listan
De första fem otillåtna sajterna är:

 1. Tidningen Svegot
 2. Motgift
 3. Fria Tider
 4. Nya Tider
 5. Pettersons blogg

45 responses to “Otillåtna sidor att länka till, för en sverigedemokrat

 • Johan

  Om SD:s väljare får välja mellan ett växande SD som möjliggör lagändringar som gör Sverige tryggare ELLER frihet att länka fria tider tror jag valet är enkelt? Vad spelar det för roll vad SD:are får länka? Man kan ju läsa vad man vill, att dessutom jobba med att få fram en nyhet så nära ursprungskällan som möjligt kan knappast vara fel?

  Gilla

 • helenakarlsson14

  Länka till Nordfront.se är alltså OK? Där ser man… 🙂

  Gilla

 • Grune

  Denna lista kommer med 100% säkerhet inte från SD.
  Jag grundar detta faktum på att jag tycker att det är nästan alla kommentarer och insändare som är SD- vänliga. Varför skulle SD förbjuda insändare som hyllar dom.

  Gilla

 • nosferatu

  Tyvärr tror jag inte ett dyft på detta. Skulle det vara okej att länka till Samhällsnytt och Nordfront, men inte till ovan nämnda sidor?

  Tyvärr Eva-Marie, detta var ett lågvattenmärke.

  Gilla

 • Björn

  Varför kommer jag att tänka på Nordkorea, Kuba och Sovjetunionen?

  Gilla

 • huginomunin

  Tack för listan. Nu vet jag var jag ska söka sanningen.

  Gilla

 • Torleif

  Jag är såpass gammal att jag minns när Internet kom. På den tiden sade man att Internet är helt fritt, Internet består av 1:or och 0:or och ska inte betraktas som den verkliga världen.

  Idag verkar det ha svängt om 180 grader. Allt du gör på Internet kan komma att betraktas som olagligt – även i den riktiga världen.

  Gilla

 • Danne

  När man ser filmen med Thommy Berggren så tror jag inte han förstår vad det är han säger.

  Att vi inte skulle reagera när vi får det sämre trots den s-märkta ”demokratin” och de enorma skatterna, så är det en skymf från ännu en besutten. Men den stora tankevurpan är när han inte inser att våra resurser för att hjälpa dem han talar om, de i favelorna o.s.v. är begränsade p.g.a. invandringen.
  Låt de s.k. multikulturisterna förklara vad som är så bra med invandringen. Inget argument de hitintills presenterat har visat sig stämma. Om det är solidaritet det gäller, så finns det många andra som är i större behov av den.

  Sverige lägger offentliga medel på icke-flyktingar och försöker få dem att fungera i landet. Kostnaderna ökar hela tiden och de blir sällan eller aldrig en tillgång för landet.
  Det begränsar våra möjligheter att hjälpa dem som är i riktig nöd.

  Att SD skulle införa en sån här källkritik låter underligt, läser Nya Tider som inte sprider någon form av etniska påhopp. Vill inte påstå att de andra gör det heller. Vill man läsa sanningen då är det alternativmedia som gäller.

  Gilla

 • anne b rat

  Jag tycker faktiskt att det är både tragiskt och häpnadsväckande att flera kommentatorer gått på denna bluff, det skulle ju inte finnas en chans att SD skulle göra ett sådant självmål.
  Ibland måste man faktiskt TÄNKA TILL lite extra.

  Gilla

 • Realist

  PETTERSSON vårt ljus i mörkret (av luften fylld med brandrök) !!
  I dessa tider fulla av ”rykten och rökelse” tänker jag tillbaka lite, inte fyra år, och minns första gången jag såg denna film (länk kommer nedan från YOUTUBE) vilken aha-upplevelse det var !!!
  De som inte sett denna, testa och se om Ni som jag får en aha-upplevelse !

  Något utanför tider av ”valfläsk” och annat underligt !!!

  Gilla

 • ladulaas

  Listan är inte undertecknad, den har ingen logga eller dylikt. Varifrån den kommer vet vi därför inte. Den kan vara riktig, den kan vara fejk.

  ATT det finns en sådan lista, internt inom Sverigedemokraterna, är dock sannolikt, med tanke på det åsiktsklimat, som finns inom partiet. Det var ett, av flera, skäl till att jag lämnade partiet för 4 år sedan.

  Gilla

  • Stenbock

   Hade jag inte alltid tippat fel (undantag Frankrike i finalen) skulle jag tro, att det hela komponerats hos de röd/gröna kommunisterna,eller deras underorganisationer,som handhar vandalism och extremism !

   Gilla

  • Grune

   Du kommer att ångra dig.

   Gilla

 • Pettersson

  Jag har mejlat en lokal SD-företrädare i Södermanland, han kände inte till listan.

  Jag mejlade också SD:s kansli och fick nedanstående svar:

  Hej.

  Jag har aldrig hört talas om att vi har någon lista med sådant som är otillåtet att länka till. Däremot så uppmanas våra företrädare att vara källkritiska och inte dela sådant som strider mot partiets värderingar och/eller inte är sant.

  Men någon lista med sådant som är otillåtet har alltså så vitt jag vet aldrig någonsin tagits fram av partiet. Som företrädare för oss får man helt enkelt använda sig av gott omdöme och förväntas kunna låta bli att länka till sådant som går stick i stäv med vår ideologi eller som på annat sätt skadar vårt parti.


  Med vänlig hälsning
  Therese

  Informationsassistent Sverigedemokraterna

  ***

  Gilla

  • Gammaldags Svensk

   : Pettersson
   Jag har själv pratat med SD företrädare som säger att man inte får skicka länkar från alternativa medier. Så långt är de OK om man inte har koll på sanningshalten i de man länkar. Men att kalla alternativ media för högerextrema är inte OK eftersom då sprider dom själva Fake News och dessutom ett hat mot deras egna potentiella väljare. Troligtvis tolkar vissa förtroende valda budskapet på ett felaktigt sätt och dessutom vill dom visa sig lojala för ledningen. Jag tänker fortsätta att läsa på Petterssons blogg och andra alternativa medier för de är min andra familj som jag kan dela min kamp för Sverige med.

   Gilla

 • Lena

  Jag läste och länkar nu detta från en blogg som inte anses korrekt att länka ifrån.
  http://www.friatider.se/gruppv-ldtog-flicka-tills-hennes-underliv-sprack-nu-f-r-de-kraftigt-s-nkta-straff
  Något så vidrigt får bara inte tystas ner, aldrig !
  Politik är en värld som jag håller mig undan ifrån personligen.
  Samhället kan jag inte undvika och då skall verkligheten fram.

  Gilla

 • Bosse S

  Är detta ytterligare en AFS-kampanj? AFS som tydligen inte skyr några medel i desperationen att ta över SDs väljare, har snart överträffat LO, sossarna, TV4, SVT och den övriga slaskpressen. Sjuklövern hånflinar med all säkerhet i bakgrunden.

  Gilla

  • Stenbock

   Bosse S:
   Funderar liksom du varför dessa ”nydanare i AfS”,inriktar sina budskap till stor del,hos oss redan frälsta ?
   Slog mig senare,att vi alla söker finna de största och godaste bären i lingonskogen.Vem av oss minns inte Svenskarnas Parti m.fl. som liksom AfS försökt,och i slutändan likväl i tystnad tynat bort ?
   Hade jag tillhört skaran av denna nybildade grupp,skulle jag lagt mina nät i andra etablerade partiers trycksaker och deras bloggar, för att söka förmå dessa ur 7-klövern,att vakna till !

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Var och varför kommer AFS i bilden, inte kan väl SD Sveriges tredje kanske näst största parti känna sig hotat av partiet AFS ?
   SD börjar ju nu alltmer närma sig de övriga PK-partierna genom att backa på den ena frågan efter den andra och då kan ju inte det frispråkiga och uppriktiga AFS vara något hot som av SD klassas som extremt.
   Blir definitivt en röst på AFS i September.

   Gilla

  • Bosse S

   Lobbyister och lättlurade ger sig tillkänna med tummarna ner:

   Gilla

   • Stenbock

    Har med deras åldersgrupp att göra… Minns själv som liten hur besviken man blev,när det inte passade !
    Nåväl alla växer till sig,och sedan går åren allt fort undan.

    Gilla

 • Paul

  Detta är ett exempel på hur Sverigedemokraterna anstränger sig för att bli accepterade av sina politiska motståndare och pk-media. De fjäskar för etablissemanget. Tacka vet jag Alternativ för Sverige som är ett anti-etablissemangsparti och ett äkta oppositionsparti. Det är inte Sverigedemokraterna.

  Gilla

 • The InfideL

  Som sagt, SD är inget annat än kontrollerad opposition, av juice eller andra. Upp till var och en att avgöra..

  Gilla

 • Stenbock

  Eva Marie:
  Tror inte du avsiktligt vill skrämma upp Petterssons besökare med sådana politiskt riktade Fake-news,
  Men undrar varför du låter dig köpas av dessa ? Mer än jag har ju genom åren uppfattat dig som en dåtida duktig,och framåtsträvande partimedlem i SD,fram tills det skar sig i Malmöavdelningen. Hade nog liksom du lämnat dessa skirstövlar i pangstaden,men därför inte saboterat hela SD för detta.
  Om jag inte tager helt fel är din källa i detta sammanhang ”Svegot”,en skrift från bl.a. dem,som Åkesson uttryckte ” bortsanerade-sparkade” !
  Med dessa personer avsåg han bl.a. AfS-grundare och den samling som nu växt upp runt dessa, i och kring Sthlms-regionen.
  Sådana grupper (partier) är inget nytt i Sverige ett gemensamt för dem alla är,att de i slutändan misslyckats.
  I denna AfS-grupp finns även några mycket smarta personer,som genom sina kommentarer hos bl.a. Pettersson söker sprida AfS-PR,och röster till sitt nya parti.(jämför gärna med Bert K,och hans inlägg för KD)
  Fritt i ett demokratiskt samhälle,men luktar för mig en aning unket !!!

  Gilla

 • Hanna

  Tack för två nya lästips!

  Gilla

 • Suzie

  Kan inte se några vänsterextrema organisationer som bedriver åsiktsregistrering ,olaglig dataintrång och stjäl information som de lagrar för att skada människor,på Sd förbjudna lista.
  Sd ledning har alltmer utmärkt sig som sektledare i pk-sekten dvs de strävar efter att bli accepterade och upptagna i sjuk-klöverligan,makten och penningbegäret har tydligen stigit JÅ med Co över huvudet .
  Sd har grovt svikit sina gräsrötter,väljare ,medlemmar och tidigare viktigaste punkter i sin politik det som gjort att Sd har växt och växer så mycket.JÅ har ju visat sig som en stor mobbare gentemot Afs ledare Gustav Kasselstrand bla,bara det gör att alarmklockorna blinkar rött och ljuder på högsta nivå.
  Läskigt att JÅ och Co alltmer visar sig vara fiender till vår lagstadgade yttrandefrihet, och vår alltför sköra och hårt ansatta demokrati, Sd uppmanar alltså till att enbart läsa mainstreammedia,etablissemangsmedia,statsTv/radio och all media som ingår i europeiska etablissemanget,fake news media alltså,dessa uppmanar Sd ledning nu att ha som källor,läskigt minst sagt.Sd stödjer därmed fortsatt väg mot total censur,fascist-kommunist diktatur som Löfvens socialistjunta jobbar hårt för att införa i Sverige.Åsiktkorridoren är smalare än någonsin,och Sd stödjer således fortsatt folkförtryck,fördumning av folket,lögner och folkfientlig propaganda där sanningen görs till lögn och lögnen gjorts till sanning.Sd borde stå upp för vår grundlagsstadgade rätt till åsiktsfrihet och att tala fritt och självständigt tänkande ,istället stödjer Sd socialistregimens/statsmedias fortsatta politiska ideologiska hjärntvätten av det svenska folket och själva är medverkande i detta folkförtryck.Vilka herrar tjänar Sd toppen? globalisterna verkar det som. Globalism och nationalism är varandras raka motsats,man kan inte säga att man stödjer viss nationalism när man samtidigt lägger sig platt för Eu globalistiska agenda, det är genomfalskt.

  Gilla

 • anne b rat

  Pettersson>
  Jag tror du har gått på en rejäl blåsning vad gäller dokumentet du ref till,ingen av de andra utpekade har reagerat.

  Gilla

 • S Eriksson

  Är det straffbart att läsa och kommentera på Petterssons sida?
  Ska jag sluta om jag vill behålla liv och hälsa?

  Gilla

 • ossie

  Förbjudet för Socialdemokrater måste det väl vara. Tar denna nyhet med en nypa salt t.v.

  Gilla

 • anne b rat

  Sanningen om detta dokument måste undersökas,jag tror det är ett falskt ”brev” från SD-motståndare.
  Måste kollas snabbt innan det får för stor spridning.
  Fake news!

  Gilla

  • Gus

   Sanningen är nog snarare att det är valfläsk från Afs ….

   Gilla

   • Stenbock

    Grattis ”Gus” du är en av dem som genomskådat försöket,att strö sand i SD-maskineriet,inför valet !!
    Desinformationer mot SD kommer att öka den tid som kvarstår fram till 9 September. Något som enbart gynnar de vänstersocialistiska,och skadar landets enda räddande kraft.

    Gilla

   • Bosse S

    Självklart att det är AFS-lobbyism. Man kan inte ordna ihop egna väljare, så man måste med massiv propaganda ljuga och insinuera om hur dåligt alternativ SD är och hur rätt det är att rösta på AFS. Ett parasitbeteende som påminner om hur det går till när det går bra för falaffelvagnen vid den stora gatan i staden. Genast placerar sig en konkurrent ett par meter ifrån för att ta del av den upparbetade kundkretsen.

    Gilla

  • Gammaldags Svensk

   : Anne b rat

   De är sant. Jag är medlem i SD och har själv fått erfara de här. Dom kallar dessa sajter för högerextrema. Är måttligt förbannad på syltryggarna som vill bli ansedda som ett ”normalt” parti med ”normala” väljare. Försöker bli vän med fienden istället för att besegra den. De är inte bra att splittra väljarna så nära valet.

   Gilla

 • Gammaldags Svensk

  De här är höjden av feghet från SD:s sida att ge sig på alternativa medier och deras väljare och som dessutom ligger bakom deras framgångar. De är politiskt självmål av SD. Jag trodde att deras rädsla hade försvunnit efter alla års kamper mot rasist och nazist anklagelser som även deras väljare har fått utstå. Jag hade inte sagt något om de hade varit MSM medierna som SD reflekterar till för dom är ju trots allt fientliga till SD.

  Gillad av 1 person

 • Janne

  Utvecklingen inom SD är inte bra. Dom är fega och viker sig lätt för medias påtryckningar, lite mer stake skulle sannerligen behövas.
  Det forna SD har suddats ut mer och mer.
  Jag hoppas ändå innerligt att dom har en hemlig och stramare agenda att ta till efter höstens val.

  Gilla

 • Sisu

  Dokumentet har ingen signatur eller någonting som indikerar att det är en skrift från SD. Kan likväl vara en uppdiktad lista från Svegot eller någon annan. Svegot hatar SD så fullt möjligt.

  Gilla

 • Argus

  Bara att gratulera Pettersson. Utmärkelsen smäller lika högt som om du blivit utnämnd till Riddare av Vasaorden.

  Gilla

 • Ialluså

  Det är inte så dramatiskt det här.

  Normal mediastrategi.
  Det handlar om att länka till ”ursprungskälla” för att undvika ”fulpåhopp” och ”guilt by association” tjavs från gap-vänstern.

  Själv laser jag med glädje denna blogg men länkar oftast till den källa som Petterssons ofta förtjänstfullt tillhandahåller.

  Ingen stor sak.
  Känn dig dock hedrad att du kom med på listan… 👏

  Gillad av 1 person

 • tikamax

  Ha ha det här var ju nästan roligt. Alla dessa sajter läser man ju just för att få läsa om vad som HÄNDER PÅ RIKTIGT!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  I Sverige får man läsa vad man vill,jag läser allt ,ingen skall bestämma vad jag får läsa.Ahmed

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: