Alternativ till Sverigedemokraterna


VALET 2018. Till riksdagsvalet den 9 september 2018 har 38 partier registrerat sig hos valmyndigheten. Vi har de åtta nuvarande riksdagspartierna, Socialdemokraterna, Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet samt Sverigedemokraterna. 

På bloggen om olika politiska alternativ i stället för sjuklövern. Bland annat bland kommentarerna HÄR. 

De sju första är alla medansvariga till den misslyckade invandrings- och integrationspolitiken, till det slaktade civil- och militära försvaret, till kaoset i skolan, de höga skatterna och mycket mer. De har gång på gång lovat att ordna upp problemen men kört mer av samma misslyckande politik i decennier.  De går bort som alternativ.

Sedan har vi Feministiskt initiativ och de är ännu tokigare än de tokigaste i sjuans gäng, så de går bort direkt.

Nordiska Motståndsrörelsen: Har som slogan, ”Vi är inga politiker – vi är folket”. NMR är alltså för dig som inte kan tänka själv utan vill låta andra bestämma. NMR tror på ”den sionistiska världskonspiration” som partiet anser styr Sverige och världen. Jag är allergiskt mot detta och ser jag det på bloggen raderar jag skiten och jag tänker inte debattera det heller för det blir en evighetsdiskussion. Ni som vill diskutera om jorden är platt eller om judarna styr världen ombeds göra det någon annanstans.

Medborgerlig samling: Är ett konservativt högerparti med en ekonomisk liberal politik. Vill spara i de offentliga finanserna och sänka skatterna rejält. Vill minska asylinvandringen och att invandringen ska styras av arbetskraftsbehov.  Har bland annat slöjförbud och möjlighet att återkräva medborgarskap på sitt program. Har flera duktiga personer i sina led, bland annat Alexander Bard, Katerina Janouch och Illan Sadé. Får inte vara med på Stockholms Pride på grund av sin värdegrund trots att partiledaren är homosexuell. Ett alternativ för  dig som tycker Sverigedemokraterna är för mycket gamla socialdemokrater.

Alternativ för Sverige: Är sprunget ur Sverigedemokraternas ungdomsförbund och har samma idéer som SD fast mera och hårdare. Partiledaren Gustav Kasselstrand med flera tar stora ord i sin mun. –”Er tid är över”, sa han till de etablerade politikerna. Kasselstrand, som tidigare varit vice ordförande i Sverigedemokratisk ungdom, hävdar att Sverige behöver ”statsmän som vågar ställa grupp mot grupp”. Om han själv är en statsman eller en stor trut får framtiden utvisa. Kasselstrand riktar kritik mot andra politiker i allmänhet och Sverigedemokraterna i synnerhet. – Vi är Sveriges antietablissemangsparti, påstår han. Alternativ för Sverige vill inleda en omfattande återvandring av invandrare som vägrar arbeta eller anpassa sig, oavsett om de har uppehållstillstånd eller medborgarskap. Ytterligare en ödesfråga för Sverige är medlemskapet i EU. Sverige måste omgående lämna EU. En del bra idéer om AfS får 51 procent, annars bortkastad. Dessutom måste det till omfattande lagändringar för att genomföra programmet Vilket tar den tid, vilket AfS säger att det inte finns.

-Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


35 responses to “Alternativ till Sverigedemokraterna

 • BraceYourself

  Ja nu har ni dårlig tid svenner. Om kort tid börjar muslimerna bygga sina egna politiska partier i Sverige. Och ni har släppt inn så många muslimer så de partier kommer få otroligt många röster. Och plötsligen sitter dom på toppen i deras politiska system, utan att någon svenne har röstad på dom. Och när dom kommer så långt, då blir alla svennar knullade i röven. Jag tror inte ni fattar hur illa det kommer bli. Ni tror det blir illa, men det bliver mycket, mycket värre.

  Gilla

 • Frej

  Men tjena SD och AFS börjar likna S och VPK på 60 talet . Ja jag vet inte om det är bra eller inte ? Men SD måste hålla ett avstånd till AFS , för att få typ 30 % , det bara är så . Sen får ni tycka vad ni vill , men målsättningen måste vara mer procent till SD . Man måste förstå att svensken som är fostrad i socialismens anda är det ett atlantkliv att rösta SD . Vi är ett fredskadat folk och nu matas vi med genus globaluppvärmning och annat trams . Lär av historien , och det är det SD gör , svensken gemen är skeptiskt inställd till det extrema …

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Vill man inte ha med Sossar att göra, Gamla eller Nya, så väljer man AFS…överlägset!
  Dessutom slipper man känna sig skyldig till den fortsatta nedmontering av Sverige, 4 år till….

  Gilla

 • SvenskMan77

  Kom igen sd är det ända partiet som trots allt går att rösta på i detta valet..
  Efter nästa val kanske man får tänka annorlunda men ju längre tiden lider desto djupare sjunker vårt land.
  Tycker bara det är ett riskspel rösta på ett parti med någon procent.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå de ”mätbara” politiska partierna i Sverige…..

  MP och KD ligger under spärren i Skops senaste mätning. SD och V ökar.

  https://www.di.se/nyheter/v-och-sd-pa-toppnivaer-i-ny-matning-rodgrona-blir-storsta-blocket/

  Svenska opinionsläget juli 2018.

  https://val.digital/

  Gilla

 • Paul

  Alternativ för Sverige är ett anti-etablissemangsparti och ett äkta oppositionsparti med konkreta lösningar på Sveriges problem.

  Gillad av 1 person

 • Paul

  Det är inte alla registrerade 38 partier som ställer upp i höstens riksdagsval. Ett exempel är Sjöbopartiet som bara ställer upp i kommunfullmäktigevalet i Sjöbo.

  Gilla

 • ladulaas

  Pettersson undvek, i sin presentation av Alternativ-för-Sverige, att ta upp den viktigaste frågan, som skiljer Sverigedemokraterna från AfS: Återvandring. Varför han gjorde det vet jag inte.

  Sedan 60-talet har Sverige tagit emot 3 miljoner invandrare, om man inräknar deras barn. Då var svenskarna 7 miljoner och hade ett barnafödande, som bara nätt och jämnt kunde bibehålla det antalet. Nu har Sverige ett barnafödande på 1,8 barn/ kvinna (det behövs 2,1 barn/kvinna för att inte antalet skall minska).

  Invandrare från arabvärlden har ett barnafödande, som vida överstiger det. Invandrare från Afrika ligger på ett barnafödande på 5-6 barn/kvinna. Så, även om vi tvärstoppar ytterligare invandring – som både SD och AfS har i sina resp. partiprogram – så kommer invandrarnas andel av befolkningen att öka, så att svenskarna kommer att vara minoritet i Sverige inom 30-40 år.

  Redan idag utgör invandrarna (och deras barn) 30% av Sveriges 10 miljoner. Redan idag är det vanligaste namnet, på nyfödda i Malmö, Mohammed (eller varianter av det).

  Om svenskarna även i framtiden skall vara herrar i sitt eget land, måste de vara i majoritet. Vi vet alla hur det har gått i Sydafrika och i Simbabwe. I en demokrati är det majoriteten som styr, så enkelt är det.

  Därför måste ett parti, som VERKLIGEN vill vara ett parti för att bevara Sverige svenskt, ha ett program som tar ovanstående hårda fakta på allvar. Det har INTE Sverigedemokraterna. Men det har Alternativ-för-Sverige.

  Under Almedals-veckan presenterade AfS ett Återvandringsprogram. Dess ambition är att se till att en halv miljon, av icke önskvärda, återvandrar till sina ursprungsländer. Om dessa länder inte vill ta emot dem, så tänker sig AfS att man skriver avtal med ett, eller flera, andra länder, dit de, som inte har starka skäl för att Sverige skulle vilja ha de kvar här, kan skickas.

  Australien, som tidigare hade stora horder av båtflyktingar som kom till det landet, skrev ett avtal med Myanmar, som fick betalt för att ta emot migranterna. Nu kommer inga båtflyktingar till Australien längre.

  För att administrera Återvandringen planerar Alternativ-för-Sverige för nedläggning av Migrationsverket och i stället skapa ett Återvandringsverk.

  Med tvärstopp för invandring och återvandring av 500 000, återstår ändå 2,5 miljoner invandrare. Av dessa utgör dock en stor del invandrare från Europa och fr.a. från våra nordiska grannländer. Dessa kommer att assimileras efter ett par generationer och då vara ‘riktiga’ svenskar.

  Problemet som kvarstår är de muslimer, som rotat sig socialt i Sverige, som har arbete och försörjer sig själva. En hel del av deras barn kommer med tiden att överge den hatiska och förmedeltida religionen/ideologin och anpassa sig fullständigt. För de som inte gör så har Alternativ-för-Sverige ett åtgärdspaket, som Sverigedemokraterna saknar.

  AfS kommer att förbjuda alla religiösa friskolor – utom kristna, då partiet betraktar Sverige som ett i grunden kristet land. Moskébyggen kommer likaledes att förbjudas. Fanatiskt troende muslimer kommer antagligen inte att tolerera detta, utan spontant lämna landet.

  Som jag ser det finns det bara ett parti, av alla de 38 som Pettersson nämner, som har ett program för att bevara Sverige, som ett land där svenska värderingar och svensk kultur kan fortsätta sitta i högsätet, utan att tillgripa omänskliga metoder mot främlingarna i vårt land.

  Inget annat parti än Alternativ-för-Sverige – inte heller Sverigedemokraterna – har ett program, som i realiteten kommer att bevara Sverige i svenska händer.

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   ladulaas kommenterar ett inlägg som han tydligen inte läst: ”Alternativ för Sverige vill inleda en omfattande återvandring av invandrare som vägrar arbeta eller anpassa sig, oavsett om de har uppehållstillstånd eller medborgarskap” står det i inlägget.

   Varför påstå att jag inte tar upp återvandringen?

   Sedan påstår ladulaas att endast AfS har ett program för att bevara Sverige svenskt. Jag undrar vad Nordiska motståndsrörelsen tycker om det?

   Gilla

 • Lokalinvånare

  Solensfrihetsparti kanske kan vara ett alternativ.

  De är så förutseende att de vet att ”cannabis har många positiva effekter som vi inte vet om”

  De menar också att Jimmie Åkesson slänger ur sig förargelseväckande beteende.. (? 🤔?)

  De satsar dessutom på att komma in i rikstagen 2020, dvs två år innan nästa väl ens hålls… (om vi inte räknar årets givetvis).

  http://www.solensfrihetsparti.se/

  Gilla

 • Gus

  Skulle inte förvåna om de som röstar på afs egentligen är baksluga sossar, som vill förstöra för SD ..

  Gilla

  • Paul

   Jag ska rösta på AfS i riksdagsvalet den 9 september. Jag har aldrig röstat på varken de rödgröna eller borgerliga partierna. AfS har inte bildats för att förstöra för SD.

   Gilla

 • SvenskMan77

  Fortfarande kluven mellan sd och afs.
  Afs som jag egentligen föredrar kommer bara få nån procent medan sd kanske närmar sig 30.
  Jag vill inte vara pessimist men det spela nog ingen roll då moderater o socialister kommer att samarbeta för att hålla sd borta hur mkt dom än fjäskar för folkförrädarna.
  Men att förlora nån procent till afs känns ändå lite onödigt.

  Gilla

  • ladulaas

   Om Alternativ-för-Sverige kommer in i riksdagen, kommer vi att ha två Sverigevänliga partier där. Åkesson och de andra ledarna i SD har i åtta varit ensamma i riksdagen att tala om problemet med massinvandringen, vilket lett till att de successivt har tonat ned denna sin kärnfråga, ju mer de har frotterat sig med de andra riksdagspolitikerna.

   Själv tror jag att de har fått vittring på regeringstaburetterna. För att kunna förverkliga det, måste de samarbeta med antingen Moderaterna eller Socialdemokraterna. Mattias Karlsson i SD sade ju redan för drygt 3 år sedan, i TV, att SD skulle bli ett ”antirasistiskt mittenparti” – antagligen som en invit till (S) och (M). Av SD’s agerande sedan dess är det en linje, som hela partiledningen är med på.

   För att sätta stopp för Sverigedemokraternas vandring, mot att bli så politiskt korrekta, att de passar in i 7-klöverns åsiktskorridor, behövs en kraft i riksdagen som bromsar en sådan utveckling.

   Gilla

 • Stenbock

  I dag är dagen när jag två gånger fått gnugga mina ögon…
  24 juli´s största sensation och upptäck,publicerar i dag Bonnierblaskorna HD/Sydsvenskan.Blev mer än förvånad,när jag såg hur de sorterade in ”grupper mot grupper” vad gäller alla de tusende Zigenare,som hemsökt oss i många år.
  Efter PK´s korrekta omdöpning,av dessa maffiaorganiserade nomader till
  ”fattiga EU-medborgare”,har vi ju träffar på skiten, i varje gatuhörn.
  Sedan någon tid tillbaka har så PK-organen (inför valet) så smått börjat att ro tillbaka i frågan,bland dessa zigenska tiggare,tjyvar och förbrytare.
  I dag kom så det stora genombrottet,med svarta rubriker inkl. bild på detta fyle:
  https://www.hd.se/2018-07-24/rumanska-sexsaljarna-blir-kvar-nar-eu-migranter-lamnar-skane
  Även om innehållet i texten är mer än naivt,framkommer hur PK nu har upptäckt,att det finns ”tiggare” som åkt hem, Att det finns gatflickor till salu i organiserad form som stannat kvar. (endast rumänska ? )
  Vidare skall det finnas en grupp,som vi flesta aldrig sett…Vanliga ”EU-medborgare” lär ha funnits ,men var de hör hemma framgår inte i texten. Såvida det nu inte är de koppar-metalltjyvar som jobbar nattskiftet ?

  Gilla

 • Nicklas

  Själv ror jag och min familj mot land så det blir 100% SD.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Blir en tur i AFS båt i September !

   Gilla

   • Stenbock

    Kent:
    Vi vet sedan månader tillbaka att du kommer att välja AfS….
    Du har nämnt det c:a 67 gånger….minst !
    Tilldelas AfS-ackvisatörer någon form av premie ?

    Gilla

 • Lena

  Kommunpolitiker lyder de under migrationsverket ?
  Deras uppgift är väl ändå att göra sitt jobb för de hederliga och strävsamma medborgarna i kommunen, jag har troligtvis missuppfattat allt…….
  https://www.nvp.se/Nacka/Nacka/12-miljoner-per-ar–for-tomma-lagenheter/

  Gilla

 • Torleif

  Heja AFS.

  Gillad av 1 person

  • Sisu

   Tur att ni får mindre än en procent. Då har ni förstört möjligheten att rädda Sverige. Partiet kommer precis som SvP att försvinna när de som betalar tröttnar på att SD ändå blev största parti.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Bara att gratulera SD till kanske snart största parti, utgår ifrån att då kommer partiet att behöva leverera och infria sina löften i verkligheten !
    Måndagen den 10/9 vet alla hur många % FI, V, MP, S, C, L, KD, M, SD, AFS, Medborlig Samling, NMR och övriga partier har fått, ingen vet något innan för om så vore fallet då skulle ju inte allmänna val behövas.

    Gilla

 • Emil

  Jag rekommenderar den som är intresserad/nyfiken på AfS att kika på SwebbTV’s lördagsintervju med Gustav Kasselstrand. Min åsikt är att han är väldigt vettig och ärlig. Ett än så länge okorrumperat parti. De behöver bytas ut oftare så illa som de skött sig i Sverige, både politiker och partier.

  Gillad av 2 personer

  • Kenth Andersson

   Kasselstrand talar helt enkelt bara klarspråk om dagens katastrofala svenska samhälle och vad som måste göras för att rädda det räddas kan, han säger precis samma saker som svensken säger runt köksbordet hemma.

   Gilla

   • Stenbock

    Vill egentligen inte slå mig för bröstet…Du skulle veta hur mycket beröm jag inhöstade,under mina aktiva år.Men vad f-n hjälper det,när jag inte kunde infria och förändra något !!
    Det finns f.ö. många väl talande som upptäckt sak samma. Lova kan vi alla,men sen är det stopp !

    Gilla

 • Roland Karlsson

  Förr hade vi fem partier o det funkade bättre.

  Gilla

  • Pettersson

   Roland, nu kan du inte din historia. Det var dessa fem partier som ställde till eländet vi nu befinner oss i.

   Det var år 1975, för 43 år sedan det började.

   https://petterssonsblogg.se/2018/05/23/1975-aret-da-sveriges-vag-utfor-borjade-och-grunden-till-dagens-samhalle-lades-2/

   Gilla

   • ladulaas

    Egentligen ett par år tidigare. Det var när Vietnamkriget fortfarande pågick. Imperialisternas diktatorer i Sydvietnam gick då hårt åt kommunisterna, så många flydde – självklart till Palmes Sverige. När kommunisterna tagit över där, flydde den andra sidan och i Sverige placerades de i samma ghetton, där de slogs som hund och katt mot varandra, förstås. Sedan insåg de att de kunde slå sig ihop och kränga narkotika till svenskarna i stället. Så började invandrarligorna i vårt land.

    I samma veva störtade CIA president Allende i Chile (1973) och Pinochet började slakta kommunister där. De drog självklart också till marxismens Sverige. De som kom var snarare ett snäpp värre än vietnameserna.

    Efter det, som du skriver, tappade politikerna i Sverige fullständigt vettet och resultatet av det dras vi med idag.

    Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Sjuklövern påstår att de gillar mångfald.
  Gäller det också inom politiken ?
  Att hålla det nuvarande politikerskrået intakt och inte unna andra politiska partier att komma till tals tycks vara deras prioritet nummer ett.

  Gillad av 2 personer

 • Mats

  Rösta på AfS. Valet den 9 september är inte sista chansen att rädda Sverige utan den första chansen som Kasselstrand säger.
  Pratet om att det inte går på grund av att lagändringar krävs, Afs inte får egen majoritet, att det tar lång tid mm. Är till för dom som givit upp kampen för att ta tillbaka Sverige åt svenskarna.
  Med ett sådant resonemang behövs inget parti.
  Som sagt rösta på AfS, dom har lösningarna på problemen, PK etablissemanget är problemet. Dränera PK träsket

  Gillad av 1 person

 • S Eriksson

  Tack för bra information.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: