11 thoughts on “Ebbas Pappa #Terrordådet på Drottninggatan

  1. Ser att det bland kommentarerna slunkit in skabb från den andra flanken.
    En del trollar med befängda konspirationsteorier som att Ebba är en påhittad person och två andra, damer förmodar jag, hånar henne indirekt eller rentav direkt.
    Ett bisarrt och häpnadsväckande fenomen, man hånar en 11-årig flicka som fick dö på det mest fasansfulla sätt, man blir häpen.
    Egentligen borde man bli vansinnig men det är nog fel väg att ta det på.
    Kanhända samma fenomen som vi såg när kvinnor ville gifta sig med en sådan som Ted Bundy eller Juha Valjakalla, skrämmande fascinerande att till och med nu se detta fenomen.
    Man anar vilka lågliv det var som skändat hennes grav.

  2. Stefan Agerbark, du bör via ombud (EJ THOMAS BODSTRÖM PGA ATT BODSTRÖM ÄR EN AV DEM SOM MÖRDADE DIN DOTTER) kräva av Polismyndigheten och SÄPO… hur mycket tid och personal dem använde (under tiden Akilov var i Sverige) för att förfölja oliktänkande, källor (som är besvärliga för polisledningen), och visselblåsare som avslöjar polisens brottslighet. DET ÄR EN STOR SKANDAL STEFAN… STÖRRE ÄN DU TROR!

    Ebbas mördare:
    Thomas Bodström
    Dan Eliasson
    Anders Ygeman
    Anders Thornberg
    Stefan Löfven
    Beatrice Ask
    Jan Helin
    Robert Aschberg
    Anders Perklev
    TV3 Ledningen
    SVT Ulf Johansson
    Aftonbladet Anders Johansson
    Henrik Malmquist Polismyndigheten
    Yngve Rydberg åklagare
    Ingemar Welander åklagare
    Justitieombudsmannen
    Justitiekanslern
    Thomas Mattsson
    Expressen
    Hundratals poliser vid SSI NOA
    SÄPO
    Helsingborgs Dagblad
    Sydsvenska Dagbladet
    Skånska Dagbladet
    Morgan Johansson justitieminister
    Sverige Radio, många ansvariga vid SR
    Sveriges Television, många ansvariga vid SVT
    Hundratals vanliga poliser som hjälpt polisledningen att mörka polisbrott med kopplingar till oliktänkande.
    Alla ansvariga ministrar.

  3. Hennes far borde passa sig.
    Att säga Akilov borde varit utvisad kan innebära trakasserier från svenska antirasister, antirasister som anser att Akilov ska få sitta i kassan på COOP efter avtjänat straff.
    Svenska antirasister, läs:vithatare, och asylaktivister som flockas kring sina afghanledare med rockstjärnestatus likt Israeliterna kring den gyllene kalven och dyrkar, prisar den, dem.
    En av guldkalvarna som i bifall av den svenska fårflocken ömmade för Akilov, att han minsann också är en människa.
    Så Ebbas far borde akta sig för flocken och deras guldkalvar.

  4. Ja det är för j—-gt att människor ska behöva släppa livet till bara för att vi har myndigheter som inte sköter sitt jobb, figurer som inte har rätt att vistas här ska förpassas ut efter beslut. Men så typiskt för det slappa Sverige.

    • Socialism kallas denna ondska. Och majoriteten av svenskarna har faktiskt frivilligt på demokratisk väg röstat för allt som nu sker. De vill leva i ett helvete redan under jordelivet.

  5. Ursäkta Ebbas pappa ! Jag klarade av att lyssna på dig tills Ebba och du skildes vid tunnelbanan . Kunde inte höra mer, … Jag är så överväldigad av sorg, det gör så fruktansvärt ont. Jag tänker på er, Ebbas föräldrar…

    • En stor tragedi för alla oskyldiga som drabbades i Stockholm !
      Vreden växer när man vet hur bra och mysigt denne terrorist och massmördare nu har det på något av Kriminalvårdens fina fullservade odisciplinerade hotell där A nu blir väl ompysslad och vårdas för fullt får god mat, motion, god sjukvård och fullt med medicin om stackarn skulle må dåligt !
      Denne mördare drog naturligtvis det längsta strået och fick som han ville i de kriminellas paradis Sverige nämligen stanna i Folkhemmet.
      Vad tycker mån tro de 8 partiledarna från V till SD, ska och kan terroristen A någon gång utvisas från Sverige på livstid med TVÅNG och efter att ha varit i Sverige en längre tid eller blir han just därför kanske kvar och får rädda det framtida Sverige tillsammans med de övriga pensionsräddarna som välkomnats hit ?
      A kommer i alla fall att kosta svenska skattebetalarna en liten nätt slant.

KommenteraAvbryt svar