Stäng

”Britt” som planerade att mörda Prins George dömd till livstids fängelse

BROTTSLIGHET. En brittisk medborgare som erkänt att han  planerade en attack på Prinse George dömdes igår, fredag till livstids fängelse.

Husnain Rashid, Nelson

Under rättegången erkände han en rad terrorhandlingar och planering att mörda den fyraåriga prinsen,  äldste son till prins William och hans fru Kate.

Han hade också planerat vilka brittiska fotbollsstadier som terrorister skulle attackera, samt planer för att injicera gigt i glass.

En islamisk stat (IS) -upporter som krävde en attack på Prince George har fängslats för livet med minst 25 år.

Husnain Rashid Nelson, 32, är IS-supporter och hade planerat att fly till Syrien efter dåden.

Läs mer om denne utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen HÄR

Tuff kille, som tänkte döda…

12 reaktioner på “”Britt” som planerade att mörda Prins George dömd till livstids fängelse

 1. Ursäkta Pettersson ! Men liksom du orkar jag inte gå genom allt som du publicerar…Brukar skumma över ämnen,och läsa de kommentarer som intresserar mig.
  Skall bättra mig 🙂 /Stenbock

  1. Älskade Stenbock!
   De allra flesta av oss är glada och tacksamma över att ha förmånen av Din numinösa närvaro inom detta kommentarsfält – närhelst det ställer sig passabelt!
   Andreas 🙂

 2. Liknar svenska mästaren i våldtäkt av svenska flickor; Atheer al Suhairy irakiske Alexandramannen.
  Trevligt folk kallar Borlänge kommun folkslaget.

 3. Med all sannolikhet känner sig Aftonbladets lille värdegrundsryttare och provokationsproducent Anders Lindberg manad att skrida till terroristens försvar genom att hävda att denne också är människa – men där tar ovan nämnde pressekvilibrist och resten av det korrupta, folkföraktande och uppvisningsmoraliska etablissemanget fel.

  De koranförslavade fanatikerna har nämligen förverkat sina mänskliga referenser och rättigheter och bör betraktas som de subhumana, gravt störda och allmänfarliga rovdjur de genom tanke, ord och handling bevisat sig vara.
  Andreas.

 4. De är duktiga de där muslimgubbarna att ordna för sig. Att vi går samma väg är oförlåtligt av 7-klövern och vänstermullorna i Sverige. Men göm piskorna ni i hbtq rörelsen och akta er för att gå ut på någon högt belägen altan eller balkong. Muslim hobby nr ett är att kasta ut er sort från höjder. Vi vanliga blir bara halshuggna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: