Fler gifta barn kommer till Sverige


24 procent av de ”ensamkommande” som anländer till Sverige utgörs idag av flickor. Det är en markant ökning från 2015 då nästan enbart unga män utgjorde gruppen ensamkommande.

Många av flickorna som nu kommer visar sig vara gifta och kanske ser vi en ny bluff utspela sig framför våra ögon?

Förstår jag SR:s artikel så har Migrationsverket slutat ställa frågor om asylsökandes civilstånd och det borde få regeringen och riksdagen att följa Bert Karlssons uppmaning: Granska Migrationsverket.

Flertalet av dessa unga flickor är inte bara gifta. Det finns också fall där de är gravida. Många placeras i hem där deras män redan bor och där familjehemsägarna är släktingar som valt att inte integrera sig i det svenska samhället.

Socialtjänsten som är bakbunden av det rigorösa regelverket får inte informera Migrationsverket om de upptäcker fall där unga flickor är gifta med män som sedan tidigare bor på asylboenden. Många fall har uppdagats efter att de unga flickorna upptäckts vara gravida.

Här ser vi ytterligare ett prov på hur svensk migrationspolitik havererat och hur enkelt asylsökande kan lura sig till ett uppehållstillstånd och ett framtida liv i Sverige.

Vi minns alla hur den slöjbeklädda Esma med ett leende förklarade att hon bott i Sverige under 16 år och att hon under alla dessa år valt att leva på bidrag. Det är nog många av de unga flickor som nu anländer till Sverige som insett hur enkelt det är att slippa jobba och ändå ha möjligheten att leva ett generöst liv i vårt land.

 

 


15 responses to “Fler gifta barn kommer till Sverige

 • Nizze

  Nog är väl Sverige frihetens stamort på jorden. Här kan vissa ha flera fruar, här kan gamla gubbar gifta sig med barn.

  Gilla

 • Sinse

  Helt uppenbart att man (politikerna) vill förstöra Sverige så mycket det bara går och snabbt. Nu har Sverige erbjudit sig ta emot x antal migranter som kommit till Niger-de flesta ifrån Ethiopien-Eritrea-Somalia och som inte har några krig alls bla visas detta på att de gärna åker hem på semester ofta och länge för dina pengar.
  Sverige är nog det land i Världen som underdånigt lyder och kröker rygg för FNs ”migrant replacement program” som FN vill genomdriva i I-länder vilket inte är något annat än förtäckt folkmord på bla Europa

  nedan bild på P Sutherland fd FN som propagerade för genocide mpt vita

  Gilla

 • Joy

  Det går inte att ta in, all denna vanvettiga invandring. Det är ett evigt lämmeltåg.

  Gilla

 • Lena

  Det har nått fram till lycksökarnas länder att vi däruppe i norr tycker den ”manliga” bördan börjar bli pinsam, så då ändrar de på det hela och skickar kvinnor och barn.
  När de är etablerade med bidrag så kommer resten av klanen ……samma mönster bara ett annat sätt.
  De vet att Sverige och svenskarna är mer korkade än annat folk.

  Gilla

 • eva

  Begreppet ensamkommande verkar fel här. Samtidigt är de gifta????? Dumma Sverige som går på allt. Sakta smygs hela släkten in på vår bekostnad. Drösar med ensamkommande visar sig vara fruar och konkubiner i kvadrat.

  Gilla

  • Orvar d.ä

   Verkligt bra poäng där!

   Ett ensamkommande flyktingbarn, i sällskap med fruar och barn.

   Hur skall nu PK-maffian få ihop det där.

   Blir verkligen inte bättre, bara värre…

   Gilla

   • eva

    En ensamkommande flyktingfru, man och svärmor finns redan på plats här. Varför inte ställa relevanta frågor från Migrationsverket vid ankomsten till Sverige. Eller är den utfrågande på verket medlem av samma klan? Misstänker det värsta här.

    Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   ”Konkubiner i kvadrat”!
   Alldeles lysande, Eva!
   A 🙂

   Gilla

 • Jörgen

  Om dom är minderåriga ska deras sk äkta män åtalas för våldtäkt allternativt våltäkt av minderårig.
  Den fanns en gång när Sverige fungerade, det var när det satt män iregeringen på chefsposter, och i ämbeten.
  Då kunde kvinnor röra sig fritt efter solens nergång och ordet svenne ho…… var ej i bruk.
  Tänk på det alla jämställds ivrare, det var bättre förr för kvinnor, sen att dom själva inte förstår det är en annan sak.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Var är föräldrarna till dessa stackars utsatta s.k ensamkommande barn, ungdomar vuxna eller vad de nu är för något, är de alla avlidna eller vill de inte följa med på första resan till Sverige utan samlar ihop hela släkten och därefter fixar en enkelbiljett till paradiset ?
  Man måste väl ändå utgå ifrån att även människor i Afghanistan och länder i detta område tillverkas av en man och en kvinna och sedan föds av en kvinna som blir deras mor.
  Något svar på detta lär man ändå aldrig få !

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  VILL NI HA MER AV DETTA ?

  Fortsätt då att rösta på 7-Klövern, för 4-år till !

  ELLER VILL NI INTE HA NÅTT AV DETTA SJUKA ?

  Rösta då, FÖR FÖRSTÅND !!!

  Gilla

 • Mm

  Dra in alla bidrag, inklusive riksdag och regering, samt migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa. De lever i allra högsta grad på bidrag. Inför närvaroplikt 8 timmar i riksdag, kvittera ut dagsbidraget. Åka hem, ställa er i kön och mottaga biljett, tor. Någon kanske tycker att de inte hinner utföra sitt jobb, det gör de inte ändå. Mycket snack o lite verkstad. Se till att EU folket betalar svensk skatt på det som de får för att närvara i EU, instämpling och betalt per timme. Skall även gälla retroaktivt. Då får UD k-en betala av de miljoner hon ruvar på. Det har gått bra med retroaktiv lagstiftning tidigare så det går bra den här gången åxå.
  Eftersom herrefolket tillika parasiterna inte jobbat ute i samhället så kommer de att bli mycket förvånade när de skall börja göra rätt för sig.

  Gilla

 • Nicklas

  Skämms så in i helsike över detta jönseriSverige.

  Gilla

  • Carlekström

   Är inte det föbjudet Löfven. Eller kan jag 68 år hämta några unga flickor .helst tre som tar hand om mig.Löfven du fattar väll att detta inte hör hemma här.Eller

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: