Enligt Muhammeds påbud piskas bögar offentligt i Indonesien


Ett homosexuellt par blev offentligt piskade i Indonesien  igår fredag. De två männen piskades mer än 80 gånger vardera.  Detta för att de haft homosexuella samlag, vilket är förbjudet enligt lokal islamisk lag.

De var bland 15 personer som piskades utanför en moské i provinshuvudstaden Banda Aceh, på Sumatra, Detta för brott som , att dricka eller sälja alkohol eller visa sin kärlek offentligt.

En folkmassa på cirka 1 000 personer, inklusive turister från grannlandet Malaysia, tog bilder och ropade ”Piska dem hårdare” medans en figur med huva över ansiktet piskade de ”grova brottslingarna” med en rotting på ryggen.

De oidentifierade männen var det andra homosexuella paret som piskades offentligt i år.

Offentlig piskning är ett vanligt straff för en rad brott som, spel, dricka alkohol och ha  homosexuella förbindelser eller relationer utanför äktenskapet.

Aceh, på norra spetsen av ön Sumatra, sade tidigare i år att det skulle stoppa offentlig piskning, men fortsätta med piskning innanför fängelsemurarna. Den nya politiken har dock ännu inte genomförts.

Detta barbari utföres endast i Aceh provinsen , på norra spetsen av Sumatra.

TheSunDaily


17 responses to “Enligt Muhammeds påbud piskas bögar offentligt i Indonesien

 • age

  Ändå finns det människor som sympatiserar med sekten!
  Helt obegripligt!

  Gilla

 • CH.

  Enligt islams lag är inte homosexuella samlag förbjudet mellan unga ogifta män – fram till den dag de gifter sig med av föräldrarna vald brud. Dessutom saknas incest i islamsk lag och sex mellan bror och syster är vanligt förekommande.

  I Sverige sända TV program med män och kvinnor i England som ”sökte kärleken” visade en indisk gay av ”högre rang som sökte den rätta” och när indiern valt ut honom fick han följa med på besök till Indien, men de fick inte offentligt visa att de är gay. Männen skildes åt i tårar för att den ”indiska gayen av rang” tvingades att gifta sig med den flicka föräldrarna sedan många år tidigare valt ut att bli hans fru!

  Gilla

 • Gringo

  Kommer snart hit med, om vi inte motarbetar det som händer.

  Gilla

 • Jörgen

  Kan inte de svenska sm/bondage inom hbtq rörelsen flytta till malaysia.
  Där får dom det dom allra helst vill ha.

  Gilla

 • Jörgen

  En ytterlighet som går till extrem överdrift sen bor vi en annan ytterlighet där samma grupp hyllas,gullas, till och med deras sexbrott bagateliseras.

  Gilla

 • SvenskMan77

  de ”toleranta älskar de intoleranta som hatasr dom älskar te toleranta som rövknullar de toleranta som villtolerrera att ingen ska var tolerant mot de tlererand …..jag tappade bort mig i logiken nånstans…

  Gilla

 • Carlekström

  Piska muhammed i stället.
  Min bror hade en gris som hette mohammed vi slaktade den,men f.n den smakade skit.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Piska ?
  Det måste svida !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Piskas ?
  Det måste göra ont.

  Gilla

 • hllviken

  Samtidigt i Sverige….

  Gilla

 • hllviken

  Samtidigt i Sverige……..

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Aceh är ju en del av Indonesien och det är ytterst indonesisk lag som gäller. Sverige utmärker sig som en av världens främsta understödjare av revolutioner, så därför finns internationella högkvarteret för revolutionärerna för Aceh:s självständighet i Sverige. Denna terroriströrelse påstår sig vara ”kommunistisk” och det är sannolikt därför som familjen Khan, med klan, lever gott i Sverige, i hemlighet finansierad av SIDA (via bulvaner). I verkligheten är denna terroriströrelse snarast islamister med åsikter om samhället som får IS att framstå som lamm.

  Vad gäller detta om piskning, så är det en eftergift från centralregeringen i hopp om att de fanatiska terroristerna skall lugna sig, men alla sansade vet ju att varje eftergift snarare göder krav på ytterligare eftergifter och målet en islamsk rättroende självständigt Aceh.

  Gilla

  • hllviken

   SIDA´s inblandning i sådana saker borde alla svenska skattebetalare få veta!

   Gilla

  • Wally Walrus

   Ja, det var ju Anna Lindh & Co som särskilt vurmade för att dessa muslimska terrorister skulle må bra i Sverige. Vill minnas att hon t o m vägrade träffa Indonesiens utsända som motsatte sig detta.
   Svinhugg går igen som det heter.

   Gilla

 • Mm

  Hur skall Tokpartiet MP lösa det här, men som sagt lite pisk skadar inte. Några piskare som får jobb, de kan ta några analfabeter de klarar säker jobbet. Då blir statistiken lite bättre för sysselsatta analfabeter.

  Gilla

 • Gus

  Svenska regeringen tycker nog att lite pisk skadar inte ….

  Gilla

 • Danne

  Då borde islam förbjudas eftersom de är en intolerant rörelse.
  Kan inte se nån annan utväg när man med såna argument vill förbjuda andra intoleranta, våldsamma rörelser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: