66.621 uppehållstillstånd 1:a halvåret 2018, men statsministern vill inte prata migration

VALET 2018. Man förstår varför sjuklövern med statsminister Stefan Löfven (S) och finansminister Magdalena Andersson (S) i täten inte vill prata migration i valrörelsen. 

Efter halva 2018 rapporterar Migrationsverket att man har beviljat 66.621 uppehållstillstånd, varav 29.536 anhöriga!!! Det är 5,5 små städer av Oxelösunds storlek på ett halvår med allt vad det innebär av vårdcentraler, skolor, vägar, elförsörjning, sophämtning, förskolor, SFI, och allt annat som går åt även i små städer.

Men Sjuklövern vill hellre prata välfärd och låtsas som det inte hänger ihop.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

När ska politikerna och journalister fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Med den nuvarande takten, som statsministern har lovat hålla på EU:s miniminivå så blir det 134.427 st uppehållstillstånd för helåret 2018. Det lutar således mot ytterligare ett katastrofår allt medan statsministern säger att gränsen är stängd och vill undvika att prata invandring. I siffrorna ingår även arbetsinvandring och studerande.

-Pettersson undrar varför det är tyst om detta i Almedalen?

Migrationsverket

Färre än tre procent av migranterna som togs sig över Medelhavet var riktiga flyktingar…

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

11 thoughts on “66.621 uppehållstillstånd 1:a halvåret 2018, men statsministern vill inte prata migration

  1. Släng ut de som är kriminella, de som semestrar i länder de flytt från och de som systematiskt undanhåller sig från arbete. Öppna Sverige för dem som vill komma hit och göra ett hederligt arbete.

  2. Som en hel medelstor svensk stad… har man alltså fyllt på med inom ett halvår…

    Åren innan har man fyllt på med motsvarande EN STÖRRE SVENSK STAD (Tex Västerås eller Linköping) PER ÅR…

    Inte konstigt att alla samhällsfunktioner går på knäna, de har inte dimensionerats för detta!

    Gjorde aldrig nån någon Konsekvensanalys? Det säger ju dig självt att detta skulle medföra stora problem! Detta är galenskap!

    • Vad 7-klövern och dess väljare inte har tillräckligt med hjärnkapacitet att begripa är att detta spektakel kostar enorma pengar. Flera tusen miljarder om året. Det är av den anledningen som Sverige efter näst mandatperiod kommer att sakna välfärd, skola, sjukvård, försvar och äldrevård totalt, om 7-klövern får fortsätta att regera. Vi kommer också att vara utan regering i 4 år till.

      • SD måste ta upp detta med återvandring mycket mer.När SD har tagit upp detta tillräckligt länge så blir frågan rumsren och då börjar dom andra partierna att också beröra den.Man måste börja med att stenhårt utvisa brottslingar.Där är det säkert 150.000 bidragsberoende och allt annat dom kostar samhället som skulle sparas. Sen fortsätter man med arbetsvägrare, sådana som inte vill integreras,sådana som bara slår dank och bara ägnar sig åt moskebesök,kvinnor som genom religionen inte vill jobba eller inte får jobba för sina män.Dessa ska ut.Då börjar vården fungera igen,skolan får elever som vill lära sig något,fattigpensionärernas situation förbättras,poliserna får en bättre situation.Samhället börjar återhämta sig.

  3. Jag är förvånad över att det ens är lagligt. Är skatterna vi betalar in till staten varje år till gemensamma försäkringar och infrastruktur globalt ägd av hela världens fattigare medborgare? Jag tror inte det, men ändå hanteras den som det? Det kan inte vara enligt människorätten. Har inte svenskar någon förstahandsrätt över de skatter de betalt i hela sina liv.

    • Något som får mig att lägga en pizza är när man hör vilka satsningar som 7-klövern vill gör. Dom vill satsa på byggandet, dom vill ta fram fler jobb, dom vill satsa på utbildningen bla bla bla. Det sista som sägs i allt detta är ”för invandrare”. Jag har aldrig hört det sägas i Svensk media ” för svenska ungdomar”.
      Svenska ungdomar får bo hemma hos sina föräldrar som även försörjer dom tills det blir aktuellt med att skaffa sig ett eget äldreboende.

  4. ”Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!”
    NÄ,HÄ säger Feministregeringen, Alliansen o Jonas kommunister, vi vill inte tala om det utan, VÄLFÄRDEN, VÄLFÄRDEN!? Inte fan blir det 1krona över till välfärd för oss Svenskar, tror PK det, är Ni helt dumma i huvudet.

  5. Invasionsinvandringen bara fortsätter medan 7-klövern fortsätter snacka strunt! Av alla resultat att döma har de uppenbarligen avsikten att helt och hållet förstöra Sverige!!!
    Rösta på SD för att vi åtminstone skall ha en liten chans att bevara någonting av det Sverige vi alla älskar!

KommenteraAvbryt svar