Efterlysta lever på bidrag helt öppet


BROTTSLIGHET. Att Sverige är fantastiskt vet vi. Ibland är det i positiv bemärkelse men allt oftare är vårt land fantastiskt i negativ mening

För några dagar sedan skrev vi att en riksdagsmajoritet vill göra det omöjligt för fängelsedömda brottslingar att kvittera ut bidrag och få andra förmåner när de är efterlysta.

Många tror inte det kan vara sant att det varit och är TILLÅTET nu och långt in i framtiden för att det tar lång tid med utredningar och lagändringar.

-Pettersson är övertygad om att det redan nu finns lagar som går att använda men eftersom samarbetet mellan myndigheter när det gäller att jaga kriminella är nära noll så kommer de att fortsätta jaga folk som är invandringskritiska…

Politikfakta


12 responses to “Efterlysta lever på bidrag helt öppet

 • age

  Vi svenskar är ärliga, vänliga, givmilda och därmed dumma!

  När räddningsbåten är full sjunker den!

  87% av våra röstberättigade fattar inte det!
  De har troligen inte ens flytväst!
  Hoppas att de kan försvara sitt handlande för
  sina narn och barnbarn!

  Gilla

 • Bosse

  Ryktet om det här landet gör ju att man tror i alla fall att allt går.Jag hörde i morse att man hade tagit dom personer som för en vecka sen skjöt en person i Halmstad.Dom var efterlysta i sin frånvaro.Igår dök dom upp på polisstationen i Halmstad och var fly förbannad att polisen varit hemma i deras hus och gjort husransakan.Då kunde man ta dom.Denna gång var polisen inte naiva. Men förra året sökte en somalier medborgarskap medan han satt arresterad för våldtäkt.Ansökan beviljades och han fick sitt medborgarskap.Det finns säkert tusen andra historier om dessa saker.

  Gilla

 • Kurt

  Moder Svea ha blivit Senil Dement

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Moder Svea, den gamla damen, sjunker allt djupare i sedeförfall där hon lagt sig på rygg för att villkorslöst betjäna sina skäggbeprydda skrupelfria styvbarn, vilka icke har något att frukta där de girigt dränerar hennes livgivande barm och våldför sig på hennes skändade sköte.

  Själv överlever hon genom att intala sig och alla som ids lyssna att hon upplever prostitutionens sanna och oförfalskade glädje…
  Andreas.

  Gilla

 • Septimius Severus

  Sverige har en av världens supermoderna, sofistikerade och dyra teknologier. Dataförråd är så utvecklat och framskridet att allt kan monitoriseras även utan privat människans godkännande.
  Men just efterlysta brottslingar är skonade och oskyldiga människan får betala med sin frihet, t o m sitt liv för att samhällsfientliga politiska partiers materiella resurser ska kunna garantera medbrottlingarnas frihet och liv.
  Tjänster och gentjänster, nytta och förräderi, scam och profit, lögn och bedrägeri > > officiellt erkänt hyckleri.

  Gilla

 • Gringo

  Detta fungerar hur bra som helst i Sverige, ju värre brott ju mer tycker PK-folket synd om dig och vill ”gulla” med dig och hjälpa dig till rätt sida igen. Sköter man sig får man absolut ingenting. Summan av det hela är ju mindre man sköter sig ju bättre hjälp får man, men vem vill leva i ett sådant land, där de som sköter sig inte får något.

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta gillar PK, stort grattis!!! IDIOTER

  Gilla

 • ossie

  Hur faan kan dessa kriminella blattar släppas på fri fot. Ansvariga för detta haveri bör kickas omgående och dömas för grovt tjänstefel.

  Gilla

 • Bosse S

  Godhetsknarkarna har säkert sabbat tidigare fungerande lagar, genom att manipulerat deras betydelse och smugit igenom beslutet om detta i riksdagen. Helt plötsligt utropar man när man avslöjats att vi måste göra det omöjligt för eftelysta brottslingar att få bidrag.Detta ligger helt i linje med mp’s och v’s oigenomtänkta populistförslag som ständigt strömmar ur dessa samhällsfientliga skitpartier.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hade det däremot varit tvärtom i dagens dårhus Sverige, ja då hade man verkligen blivit lindrigt sagt förvånad !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: