Valanalys med arga Blatten och kommande SD-skandal i Expressen…


INRIKES. I morgon börjar årets Almedalsvecka som sedan pågår till nästa söndag den 8 Juli. Det är det 50:e året i rad sedan Olof Palme drog igång traditionen 1968. Då talade Palme och statsminister Tage Erlander. De första åren var socialdemokraterna ensamma men 1975 hoppade Lars Werner, Vänsterpartiet kommunisterna på tåget och sedan hoppade de andra partierna på. 

1968 var Olof Palme utbildningsminister och ombads hålla ett tal i Visby eftersom hans familj tillbringade somrarna på Fårö. Talet hölls från ett lastbilsflak.

En annan tradition, dock inte lika gammal är att Expressen och mannen som gjort karriär på att hata kommer med årets avslöjande om SD.

Programmet följer ett rullande schema, som innebär att partiet som i år talar på Almedalsveckans sista dag inleder nästa års vecka.

I år är Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna dag på lördag den 7 juli, så vi får troligen vänta några dagar på David Baas och Expressens avslöjande, men lugn det kommer. Herr Baas gräver fram något och hittar han inget nytt så hittar han säkert något gammalt som paketeras om och presenteras som nyhet och ett stort ”avslöjande”.

Det ska bli spännande, det spelar ingen roll om det är valrörelse, SD:s Landsdagar, Åkessons sommartal eller Almedalsveckan, David Baas kryddar vår tillvaro med nyheter om SD.

Tack David, du har förresten varit med en hel del på vår lilla blogg…

Tills partiledarna drar igång så lyssna på Arga Blattens valanalys…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


15 responses to “Valanalys med arga Blatten och kommande SD-skandal i Expressen…

 • Ove

  Arg blatte har rätt i september röstar vi på SD!!! I framtiden kommer andra nya partier att konkurrera ut Nya Moderaterna och Socialdemokraterna, de är gamla och trötta, de har gjort sitt, dags för pensionering, inte en dag för tidigt!

  Gilla

 • Lena

  Snälla alla ni som har en halvtimma att fylla, lyssna på detta han är verkligen både kunnig och modig, en bra man
  http://www.swebbtv.se
  Sossarna är fullkomligt ”avklädda” !

  Gilla

  • Lena

   Har ni ont om tid börja att lyssna vid 19 minuter på tidslinjen.

   Gilla

  • eva

   Se den! Ingenting förvånar mig längre och det jag anat sedan många år får jag nu verifierat. Etablissemanget och politikerna sviker oss vanliga svenskar något oerhört och använder och utnyttjar den svenska troskyldigheten helt för egna syften. Bo H. hade ett ord för den: girighet men det räcker inte. Den egna självbilden av sig själv som god, framåtsträvande, ett mönster för resten av jordens befolkning spelar också in.
   Jag har inga ord för dessa svikare!

   Gilla

 • Valter

  Jag har lagt märke till att de största hatarna och rasisterna hittar man bland dom som anklagar andra för det. Att projektera sin egen skamfyllda uppfattning om sig själv på andra, finns det otaliga exempel på, Kapten Klänning en. Därför bör man ta det i beaktande innan man börjar tro på nån som ofta sätter det epitetet på andra. En vanlig företeelse som psykologer vet om. Det finns en sanning i det gamla talesättet, den som nämnde den klämde.

  Gilla

 • ossie

  Den där misslyckade dåren har hållit på i 8 år att hitta eller hitta på ”skandaler” som bara har stärkt SD. Lyckas han inte snart så tar han väl livet av sig, saknad av ingen.

  Gilla

 • Björn

  Davids Baas är ett exempel på den sorts ”journalister” jag har absolut lägst förtroende för. Snaskar i flera år gamla nyheter om sådant som är totalt ointressant.
  När det gäller ”kuppen” i TV4 igår gynnar det mer SD än det skadar. Folk (utom det s.k. etablissemanget) är genuint trötta på dessa ständiga PK-pekpinnar som regelbundet dyker upp i media.
  Hörde f.ö. en intervju med Kristersson i P1 där intervjuaren vid ett tillfälle refererade till SD som ”Det där partiet”. Man riktigt kunde känna hans avsmak.
  Är det konstigt att förtroendet för media hela tiden sjunker.

  Gilla

 • Tony

  Dom känner nog marken skälva under fötterna nu, David Baas
  är en av dem!

  Gilla

 • Tony

  Kvällsposten var förr en bra och uppkäftig tidning som jag med nöje
  köpte i stort sett dagligen, men sen den togs över av Expressen är
  den förvandlad till en skittidning som jag inte kan tänka mig att
  ens ta emot gratis, med en Ledarskribent som likt en Hells Angels
  medlem står och ser stöddig ut med armarna i kors, hans idisslande
  skitsnack om SD torde vara jobbigt även för dom som ändå köper
  blaskan, och hans försvar av det kriminella Malmös utveckling
  torde vara genant även för tidningen, en utveckling som dem han
  kritiserar varnat för i minst 10 års tid, men sådant ser inte Tjabo P
  inte, nej han fortsätter med sitt enfaldiga tugg varje gång han
  skriver sina drapor.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå vad som ska avslöjas av Expressen…………….

  Men vilka jobbar de ihop med? Hög tid att läsa på om detta.

  ”Granskare som inte tål en granskning.”

  Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum. Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

  Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

 • pommern999

  ot sommarkrysset igår kupp mot sd, kryssa över progammet med ett rött streck

  Gilla

 • Martin

  Bosse: Det var inte David Baas som gjorde hembesöket hos Jim Olsson.

  Apropå avslöjandet, kan det vara ett nytt försök att uppmärksamma Jörgen Fågelklous nazihärjningar på Flashback? Det passerade ganska obemärkt första gången, kanske valrörelsen blir en bättre hävstång.

  Gilla

 • Bosse

  Clownen David Baas hittar aldrig något nytt.Allt han har kommit med brukar vara från 2011 och 2012.Jag vet inte vad fjanten ska avslöja nu tillsamman med vänsterfascisten Mathias Wåg.Kanske att Jimmy Åkesson föddes genom sätesbjudning! Jag vill inte ens kalla honom journalist,för det enda han skriver om är någon som har haft en åsikt eller kritik mot något. Då har han jagat denna person och väntat sig avbön från denne.
  Jim Olsson bad honom direkt dra åt helvete och då slutade han jaga denne.Så det verkar vara rätt medicin mot denna typ av person.

  Gilla

 • Argus

  Briljant analys, mycket bättre än de ”professionella”, välbetalda analytikerna.

  Jah vill minnas att man gjorde om valsystemet förra eller förrförra valet så att blanka röster numera räknas som ogiltiga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: