Stäng

Expressen har kartlagt den misslyckade invandringspolitiken

BROTTSLIGHET. Expressen har tagit del av polisens kartläggningar och presenterar en granskning av över 400 av de farligaste gängkriminella i Stockholm. Det är gängmedlemmar som mördar, rånar, utpressar, hotar och misshandlar.

Det är enligt Expressen 62 ledare som uppges styra 19 kriminella nätverk som kopplas till den nya våldsamma gängvågen i Stockholm.

-Pettersson konstaterar att det ser mörk ut och att det är ett facit över en totalt misslyckat invandringspolitik och en otrolig flathet från myndigheternas sida.

Många av gangsterna är födda i Sverige och släkterna har begått brott i generationer utan rejäla åtgärder från samhällets sida, andra är relativt nya i landet men får trots grov upprepat brottslighet stanna i Sverige.

Det råder ingen polisbrist i Sverige. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanösterns…fast jag tror att 9 av 10 är lite lågt räknad…

Expressen, titta gärna i tidningen. Det är ett svårslaget rekord med pixelhuvuden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

34 reaktioner på “Expressen har kartlagt den misslyckade invandringspolitiken

 1. Man pratar hela tiden om att vi misslyckats integrera dessa människor men sanningen är att de själva misslyckats integrera sig och det för att de inte vill.
  Jag skulle inte låta mig integreras i deras samhälle så varför skulle de vilja integreras i vårt?

 2. G W Persson satt i TV 4 idag på förmiddagen och pratade om gängskjutningarna.
  Mycket intressant, så sök upp det och titta.

 3. Lite utanför ämnet. Jämför Steffos intervju med Jackie Arklöv och Malou´s med medieprofilen, helikopterrånaren. Youtube. Min tolkning, när lögnen blir sanning.

  1. ”det blev ett stopp”. Hovra över G4 med helikopter. Missbruket fick ett stopp. Min tolkning: många journalister borde sitta på kåken.

   1. Även Jackie, givtvis. Röd eller nazi, inget försvinner, oavsett hur mkt man försöker dölja det.

 4. Expressen har en stor negativ del och skuld vad det gäller den misslyckade invandringen och integrationen. Expressen ett ALSTER som sett sina bästa dagar.

 5. Såg en rubrik i X-pressen där man skrev att en utvisad (zigenare ?) för tredje gången återvänt till Absurdistan,för att stjäla för äldre på varuhus/center. Nun dömdes aset ytterligare till ett års lyxfängelse….
  Just detta att redan utvisade kriminella och illegala från landet,återvänder in och fortsätter sina brottsliga banor är Seehofers starka argument,för att stänga gränsen !
  C:a 700 sådana fall har man i år tills nu,stoppat vid Bayerns gränser !

 6. ”Pensionsräddarna”.
  Kostar t.o.m. mer än politikerna. Bådar gott inför de flestas framtid, orangea kuvertet gör att folk får hjärnblödning och slipper leva på den ynkliga pensionen!

 7. Stenbock som emellanåt tittar in på lokala lögnblaskan HD,har upptäckt att mindre smickrande nyheter,ofta dröjer att publiceras. Vad som kommer in på sidan i stora svarta rubriker titt som tätt,är den stora förträfflighet man gärna vill visa upp.
  Som ni kanske redan tidigare läst ur mina rader,lider den stad Stenbock`s ghetto befinner sig i,av storhetsvansinne under sin ledande M-ledare.
  Ett exempel från HD-blaskans specielle propagandist Lönnaeus finner ni här (om endast första raderna är öppna):
  https://www.hd.se/2018-06-28/sverige-ar-bast-i-varlden-pa-i-stort-sett-allt
  För några timmar sedan( i f-middags),skedde ytterligare ett av de otroligt fula brotten som blivit vardag,mot en äldre dam.
  Denna kvinna blev nedslagen av två ”nybyggare” när hon steg av sin buss,därpå rånad av det hon hade med sig.
  Tro inte att lokalblaskan har intresse av att sprida detta dåd åt sin indoktrinerade läsekrets. Klockan strax ½-fyra,och inte ett knyst…..
  Så kan de fortsätta luta sig tillbaka,och dricka sitt rödvin på redaktionen !

  1. Ja vi har världens sämsta regering, världens ynkligaste journalistkår, flest fattigpensionärer i Europa, inget annat land har dödsfall på grund av vårdköer, vi har flest Våldtäkter i Europa, vi har världens mest generösa bidrag till välfärdssnyltare, ja jag hade kunnat hålla på länge.
   Så det finns många titlar att vara stolt över? ELLER INTE ?

   1. Det är humanitärt att driva ett land så. Tycker våra politiker och människor som har huvudet under armen och klämmer på det. Och vissa gapstarar som häckar här på bloggen!

  2. Inget annat än medverkan! Tycker Sveriges journalister över lag en gång i framtiden ska ställas till svars.

 8. Varför bor inte en enda kotte ifrån PK-eliten, sjuklöverpolitiker och andra skenheliga i dom här områden? Förövrigt tar jag allt vad expressen och aftonbladet skriver om med en stor nypa salt.

 9. Samma problem över hela Europa, nu protester från oroliga föräldrar att våldtäkterna skall drabba deras barn. En norsk kvinna rapporterar från en grekisk ö, där folk är med rätta oroade.
  https://www.youtube.com/watch?v=kTDN_e9Yx1w
  Det måste bli slut på ockupationen av Europa från Afrika och Mellanöstern.

 10. Är på en stor busshållplats och lyssnar på med ett öre på en som inte vill vara i Sverige. Han väljer hejvilt mellan Danmark, en annan ort i Sverige där hans ’fostermamma’ har en sommarstuga.. pladdrar vilt på bruten svenska med en svensk kompis. Han orkar inte läsa brev från myndigheter och betala en avgift han blivit tillsagd att betala.

  Kul att de kan välja var de vill bo. De har folk som betalar för sig, som han skryter om nu.

  Vilka människor det kommer hit!

 11. En mycket intressant och avslöjande artikel. Petterssons slutsats, ”…en totalt misslyckat invandringspolitik och en otrolig flathet från myndigheternas sida.”, väcker dock förvåning.

  Eftersom målet för invandringen är att uppblanda Europas folk med afrikaner och andra folk, helt i EU’s anda ända sedan starten, så borde slutsatsen i stället vara: Invandringspolitiken har varit en otrolig framgångssaga och svenska politiker har visat sig bäst i Europa. Sverige ångar på i högsta fart mot katastrofen och målet – landets totala förstörelse – är snart uppnått.

  Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Sverige är bäst!

  Ledande politiker i EU lovordar – med en mun – invandring från världens mest våldsbenägna folk. Om samma ledande politiker också omsätter dessa idéer i praktiken, så till den milda grad att deras länder störtas i våld, terror, misär och kaos, så kan det inte bero på oförstånd eller ointelligens.

  Det handlar om politisk fanatism och Agendan är förstörelse. Alla andra slutsatser är rena larvet.

  Agendan är att rasera framgångsrika, välorganiserade och välmående stater. Agendan är att förverkliga de rasbiologiska idéer, som greve Coudenhove-Kalergi (EU’s chefsideolog) presenterade för ett sekel sedan.

  Men framför allt handlar Agendan om att springa bankoligarkernas ärenden och verka för inrättande av deras nyfeodala rike New World Order. När dammet har lagt sig, efter att jordens alla riken och kulturer krossats fullständigt, ämnar den Nya Adeln bygga upp sitt eviga rike på ruinerna av det som varit. ”Ordo Ab Chao” (=Ordning Ur Kaos), som Frimurarnas stolta devis lyder.

  Men Pettersson fortsätter att harpa om att alla våra politiker är korkade (när det gäller Löfvén och Fridolin, t.ex., vill jag dock inte påstå att han har fel), trots att den destruktiva politiken i Sverige och EU har varit absolut konstant i över 40 år, oberoende vilket parti som suttit vid makten.

  DET beror inte på dumhet, t.o.m. en kålmask skulle dra öronen åt sig, när omgivningen börjar bli obehaglig. Och Pettersson vill väl inte påstå att politikerna är ointelligentare än kålmaskar, väl;-)

  1. Nej ladulaas, jag vill inte påstås att politiker är ointelligentare än kålmaskar. Det vill jag inte ens påstå om dig men där är jag mer osäker…

 12. Varför och vad är det att kartlägga ?
  Alla med bara en gnutta vanligt sunt begriper att det bara kan gå käpprätt åt he……om man som Sverige gjort i 40 år ägnat sig åt en totalt okontrollerad och vansinnig massinvandring och dessutom fortsätter med detta.

 13. Det har väl varit ganska välkänt att det är kriminella 2G- och 3G-invandrare, som har det största inflytandet inom organiserad brottslighet i Sverige. Allt har vuxit upp över öronen på alla ansvariga myndigheter och politiker. De, som försökte stoppa utvecklingen blev hånade eller förminskade till rasister och främlingsfientliga och den lättköpta propagandan verkar fortsätta. Nu är det upp till den självgoda PK-ismen, som anser sig ha den rätta värdegrunden att försvara sina misslyckanden med näbbar och klor. Därför relativiseras många invandrarbrott, till socioekonomiska problem och skattepengar öronmärks för de områden, som kan visa värst utsatthet. Det lönar sig med upplopp och bilbränder kan man lätt tycka. Jag hoppas en ny regering tar itu med problemen i en långsiktig strategi för att eliminera eller minska inflytandet från dessa omfattande dysfunktionella brottsmiljöer. Det må ta 20-30 år kanske, men låt så ske ändå.

 14. Expressen har sina tillfällen, men de vill inte stödja någon politik som tar itu med problemen, förlåt.. utmaningarna. De vill bara hetsa och kränga sin smörja.

 15. Säker på att Trump skulle kunna komma med bra tips här, han lyssnar på folket och får saker att hända trots elitens motstånd. Mitt förslag är att utvisa varenda med dubbelt eller utländskt medborgarskap. De som är sv medborgare ska låsas in på obestämd tid efter tredje brottet.

 16. msm är STORA hycklare och har tappat fler läsare än vad deras vänsterredaktioner klarar av. Alternativ Media har gått om dem och det finns anledningar för detta!
  Lögnmedia skall förpassas ut i ”lögnernas korridor” och dess medarbetare få gå ut i arbetslöshet, utan möjlighet till ”benådning” då msm är inblandad i förräderiet mot Sverige

 17. Jag tror helt enkelt att expressen börjat fatta att vi i Sverige är det nya Colombia eller Secilien. Detta vill nog inte ens expressens journalister.

 18. Kommer Expressen nu att benämnas som en ”rasistisk” tidning?

  Vad säger Expo?

 19. Råder er att ifrågasätta dessa uppgifter..
  Varför skulle ”lögn/invandrar-pressen/” just nu under valåret,avslöja dessa uppgifter, (och erkänna sina egna bedrägerier) för alla dem som genom livet,senaste 20/30 åren,gått blinda ?
  Nej tro dem inte !!!
  F.ö. ser det mörkt ut i Bryssel !! Inget nytt har denna samlade ”klokskap” kunnat enats om.På måndag stänger Bayern sina gränser,och Diktator Merkels era närmar sig sitt slut !!

 20. Dom börjar mer och mer få kalla fötter och känner vart vinden blåser och faktiskt börjar publicera sanningar som dom mörkat och censurerat i åratal. Trots detta är deras förtroende helt förbrukat.

 21. Vi som påpekat situationen i åratal har
  blivit kallade både det ena och det andra.
  Nu när ”de goda” börjar inse det allvarliga,
  vad sker? Jo, strömmen av bidragstargare
  Fortsätter. SvenSka folket ska tro att det
  upphört. Arma land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: