Stäng

Socialdemokraternas jobblöfte till Malmöborna

INSÄNDARE. Malmö 29-6-2018

Katrin Stjernfeldt – Jammeh, socialdemokraternas starke kvinna i Malmö, har nu blivit omplacerad till ett annat toppjobb inom Servicepatrullen.

På bilden i Sydsvenskans artikeln ses hon tillsammans med sina nya arbetskamrater på sin första arbetsdag på det nya jobbet.

Det ryktas även att kommunalrådet Märta Stenevi, mp, kommer att få börja på Servicepatrullen där hon kommer att bl a få leda arbetet med underhåll och städning av dom könsneutrala toaletterna som kommer att finnas i offentliga byggnader i staden enligt Miljöpartiets förslag.

Med andra ord så kanske vi kan hoppas på att dessa båda kommunalråd nu har funnit en arbetsplats som ligger närmare deras kompetensnivå än tidigare.

Lycka till på det nya jobbet!

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson noterar att socialdemokraterna säger att plikt, rättigheter och språk ska vara i fokus i den nya satsningen. et är bra, för skånska är ett svårt språk. Rättigheterna borde heller inte vara så svårt, att göra sin plikt innan man kräver sin rätt är ett gammalt ordspråk som många Malmöbor borde lära sig…

8 reaktioner på “Socialdemokraternas jobblöfte till Malmöborna

  1. Ett alldeles utomordentligt uppslag att som omväxling låta dessa notoriska skrivbordsförbrytare tjäna sitt uppehälle via ett hårt men hederligt kroppsarbete – oaktat den icke ogrundade misstanken att ovan nämnda demoralisationsdivor med stor sannolikhet kommer att visa sig odugliga även inom detta mindre glamorösa gebit.
    Andreas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: