Stäng

Det socialdemokratiska kalifatet Malmö koncentrerar sig på rätt saker…

MALMÖ. Den skånska staden Malmö är konkursmässig och går back med över fem miljarder om året och har problem med en enorm våldsbrottslighet och många andra stora och små bekymmer. Nu vill stadens kommunikationsavdelning göra kraftiga förändringar i det nästan 600 år gamla vapnet för att ta fram ett mer renodlat varumärke, skriver Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg.

Malmös unika stadsvapen har hängt med sedan år 1437, då det gavs till Malmö av unionskonungen Erik av Pommern, som var kung över den nordiska unionen bestående av Danmark, Norge och Sverige, i privilegiebrevet från 1437. Då tillhörde Skåne fortfarande Danmark. Det var vid freden i Roskilde 1658 som Danmark tvingades avstå Skåne till Sverige. Sedan följe flera krig hit och dit innan skåningarna blev svenskar och frågan är om de inte håller på att bli utlänningar igen, dock inte danskar.

-Pettersson undrar om det verkligen är det rätta för stadens kommunikationsavdelning att koncentrera sig på. Att göra kraftiga förändringar i det nästan 600 år gamla vapnet för att ta fram ett mer renodlat varumärke låter som ett brott i sig.

Sluta larva er, få slut på brottsligheten och ordning på ekonomin så behövs ingen kommunikationsavdelning, kommunikationsplattform eller renodlat varumärke, ni slösar pengar till ingen nytta…

Erik av Pommerns privilegiebrev år 1437

15 reaktioner på “Det socialdemokratiska kalifatet Malmö koncentrerar sig på rätt saker…

 1. Väljarna får nog skärpa till sig i Malmö. Rösta på S är väl att fortsätta på samma väg, skjutningar, knarkförsäljning, kriminella gäng, rån, upplopp, oro på gator och torg.

 2. Ännu en förrädiskt beskaffad avledningsmanöver i ett dårhusmässigt försök att rikta allmänhetens uppmärksamhet bort från de gigantiska problem denna kontaminerade stad etablerat via de korrupta politikernas förstörelselusta.

  Tilltaget ger ju även ett utsökt tillfälle att radera de sista spåren av svenskt inflytande över den malmöitiska regionen och markera makthavarnas utpräglade nationsförakt och pliktförgätenhet, där allt som ens minner om rimlig respekt för vårt inhemska kulturarv och dess emblem ratas och bespottas och där den historiska kopplingen till Danmark saknar relevans.

  Vad fan säger statsheraldikern Raab om detta illdåd?
  Andreas.

 3. Lika bra att de tar bort gripen i stadsvapnet. Det är ju inte mången klanmedlem som de lyckas få gripen.

 4. Är det dags att införa halvmånen i kommunvapnet och kapa det sista bandet till Sverige? Ps då ”slipper” ni fundera vad ni ska göra av 5 miljarder kr årligen som de kristna delarna av Sverige arbetar ihop åt er.

 5. Malmoe är Förlorad! En förlorad stad! Tyvärr!
  Övriga samhällen i Sverige bekostar både Malmoe och Göteborg! Dess baksida!

 6. Det går väl bra så länge man vet att det finns skattebetalare i hela landet som är tvungna att hålla kommunen under armarna vad som än händer….

 7. Malmö är Sveriges tredje största stad och internationellt sett en lite större byhåla.
  Jag tror att det är få städer i världen som är så välkända som Malmö i den storleken.
  Det mesta av det som ger Malmö världsrykte är av negativ art.

 8. Med en fascistiskt svensk media som lynchar politiker och medborgare som inte följer den internationella socialismens regler så är utfallet oundvikligt.

 9. Endast oduglingar prioriterar en massa skit istället för att våga ta tag i stadens jätteproblem. Finns det fortfarande socialdemokrater kvar i Malmö, förutom de avlönade skithögar som sitter i fullmäktige och kommunala idiotmyndigheter?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: