Stäng

Nu blir det skatt på extremvänstern

INSÄNDARE. Av princip så är jag stor motståndare till allt vad skatter heter, men samtidigt så är jag naturligtvis också fullt medveten om att vi måste ha vissa skatter för ett fungerande samhälle, vettiga skatter, alltså inte som i extrem Sverige där vi t.o.m. tvingas betala skatt på skatten!

Ungern har kommit med förslag om ny skatt, en avgift för vänsterextremister!

Den är utformad som en ”licens” som alla som ”arbetar” med flyktingar och deras nätverk, organisationer och sympatisörer måste ansöka om! En licens som är avgiftsbelagd.

Och förslaget har redan haft en mycket god verkan, Soros marxistiska stiftelse, open society foundation som har till sin huvuduppgift att fylla länder med utlänningar, har redan i skräck flytt från Ungern!

Tänk om…nu drömmer jag….varför inte belägga dom sju svenska landsförrädarna och deras sympatisörer med straffskatt och moms på skatten och när vi ändå är igång så skulle en skatt på alla brunstiga batikhäxor och deras utländska småpojkar också sitta fint.

En pladderskatt för varje gång politiker och tjänstemän yttrar något olämpligt skulle också inbringa många sköna miljarder till vårt nya statliga verk, Återvändarverket!

Och naturligtvis en lögnskatt för alla gånger politikerna och tjänstemännen har ljugit och bedragit pensionärerna, en skatt som skall tas ut retroaktivt under en 20-års period.

Pengarna går naturligtvis oavkortat till svenska pensionärer!

Bakåtlandet Sverige har mycket att lära av framtidslandet Ungern!

Janne

8 reaktioner på “Nu blir det skatt på extremvänstern

 1. Skatten på Extremvänstern borde ligga på 95%, om inte hundra,
  skräpvänstern har gjort så mycket skada , i många fall oreparerbara .

 2. Jag har i många år föreslagit att dem som vill ha invandring till Sverige ska ange detta på deklarationen.
  Det medför direkt ett skattepåslag på minst 25% helst mer. Då får vi nog ett bra mått på hur stor ”omtanken” är när det drabbar den egna plånboken.
  Om det nu mot förmodan skulle vara en stor del som vill betala detta så använd pengarna till migrationen och dra tillbaka stödet som betalas ut från skattemedlen.

  Vänstern i Norge föreslog för några år sedan en skattehöjning för alla för att kunna öka bidragen till invandringen. Men norges regering avslog detta, men de införde ändå möjligheten att bidra med egna medel till ett speciellt skattekonto.
  Sist jag hörde nåt om detta så hade det kommit in 40 tusen nkr.
  Det går bra att sätta sprätt på andras skattepengar men inte att betala ur den egna plånboken.

 3. En klar lösning för Sverige, är att drastisk sänka skatterna.

  Då tvingar det fram lösningar och ett ansvarsfullt agerande för en hållbar nutid och framtid.
  Har Sverige bara ett visst antal skatte-pengar, så kan man inte ösa ut dessa på sjuka projekt som inte ger nått mer än sönderfall, otrygghet och fler brott.
  Utan varje krona får noggrant övervägas var och hur den används.
  Först då kan man få till ett tillstånd/förstånd ( vid rätt regering ) som fördelar dessa på rätt sätt, för Sverige som land, och till Sveriges skattebetalare.

  VAL 2018…för FÖRSTÅND !

 4. De attraktiva drömscenarierna avlöser varandra inom denna föredömliga del av Europa och respekten för dessa ståndaktiga ungrares nationella självkänsla och folkgemenskap ökar i takt med de nyheter vi erfar.
  Orban levererar i en takt som inte står den amerikanske presidenten efter.
  Bravo, Orban!
  Andreas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: