Stäng

Kära liberaler och vänsteranhängare, det finns bara två kön…

ISLAM. ”Kära liberaler och vänsteranhängare. Det finns bara två kön: manligt och kvinnligt – ingenting annat.

Eftersom jag är muslim och det står i Koranen. Om ni attackerar mig så är ni islamofober, enligt era egna lagar och logik”

-Nu blev Pettersson imponerad, jag som ofta sagt att islam är humorfri. Undrar om Twittervänstern kan svara utan att vara islamofober och rasister.

Imam Tawhidi, är en shiitisk muslim av irakiskt ursprung som föddes i Qum , Iran. Han talar flytande arabiska , engelska och persiska. Han är ledare för den islamiska föreningen i södra Australien, som han grundade år 2016. Mohammad Tawhidi kallar sig också ”fredens imam”.

Verkar vara en trevlig och förståndig karl.

Twitter

9 reaktioner på “Kära liberaler och vänsteranhängare, det finns bara två kön…

 1. Nä vad f-n, det finns tre kön och det tredje är att:

  vi som håller på Lule Hockey och
  vi som håller på Nottingham Forest

  Jag sa Lule och inte Luleå då jag är infödd lulebo. 🙂

 2. Visst har imamen rätt: Det finns bara 2 kön. Men det har inget med koranen att göra, det har med biologi att göra.

  Det finns lågt stående djur, som t.ex. maskar, som är s.k. hermafroditer, alltså två-könade, både hanar och honor. Men alla högre djur är antingen det ena eller andra. Det finns naturligtvis missbildningar och kromosomrubbningar, som gör att det kan bli svårt att klassificera enligt manligt/kvinnligt. Men de är avvikelser och nästan aldrig fortplantningsdugliga och måste därför klassificeras som just avvikelser. Att försöka ge dessa avvikelser samma status som manskön och kvinnokön, som vänsterfjollorna håller på med, är förstås absurt.

  Vänstermänniskor är nihilister. För dem är ingenting värt något, inte heller naturen och dess regler. De ser som sin uppgift att förstöra allt, för att ur ruinerna söka bygga upp en fullständigt absurd värld av sinnessjukt trams.

  Det är därför som vänsterliberaler(=anarkister), marxister och feminister, med sådan frenesi, går in för att förstöra vårt land, vår världsdel och, i förlängningen, hela världen. Deras hjärnor har drabbats av en sådan degenerativ process, att de inte längre kan tänka logiskt.

  Deras ’tänkande’ blir därmed lika fyrkantigt, som rättrogna muslimers (och andra religiösa fanatikers), som baseras på dogmer och inte på verkligheten.

 3. Det som står i koranen har inte giltighet i Sverige. Vi ska inte styras av en så kallad helig bok från öster. Det är ofattbart att väst viker sig för en så våldsam ideologi och en fullkomligt vanvettigt bok som koranen!

 4. ”Kära liberaler och vänsteranhängare. Det finns bara två kön: manligt och kvinnligt – ingenting annat”
  Det finns fyra genus svenska i det svenska språket, feminin maskulin neutrum och reale. Behövs inga flera, tycker jag

  1. Det är klart att Imam Tawhidi inte kommer att säga vad man gör mot homosexuella enligt koranen ….. Men han är bra på Taqqyyia

 5. Enligt SAOB (1939): ”3) sammanfattande benämning på vardera av de två stora grupper i vilka (högre stående) organiska varelser indelas med hänsyn till fortplantningsorganen, (grupp av) hannliga resp. honliga individer; särsk. i fråga om människor: män resp. kvinnor, mankön resp. kvinnokön; ofta föregånget av poss. pron. l. annan pronominell bestämning. Folk av bägge (båda) könen; jfr 4.

  •••

  4) (organisk varelses) beskaffenhet l. natur med avseende på fortplantningsorganen; förhållandet att vara hannlig l. honlig (med därav följande kroppsliga o. andliga kännemärken o. egenskaper). Konstatera en individs kön (vid födelsen).”

  Eftersom Akademien fortfarande håller på med första upplagan har de inte hunnit förvränga detta än.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: