Stäng

Jag hoppas du har en klump i magen

INVANDRING. Expressen publicerar idag en enormt dålig krönika av Özz Nujen som omdgör sig över synen på olika människor och vem som är lönsam eller inte. För några månader sedan skrev Özz om att en ny underklass håller på att växa fram i Sverige, nämligen invandraren. 

-Pettersson hoppas Özz har en klump i magen för Ebba, 11 år, som inte får fira midsommar något mer, och de andra som mördades på Drottninggatan.

Herr Nujen kan klaga på svenskarnas människosyn och dem som låter en nu underklass växa fram så mycket han vill. Jag väntar på en hållbar förklaring på de 85.000 kronorna som Özz Nujens familj betalade till terroristen Rakhmat Akilov.

När kommer förklaringen Özz? Jag ser ut du skriver ”våra svenska värderingar”. Vad menar du med det? Dina värderingar är inte samma som mina svenska!

34 reaktioner på “Jag hoppas du har en klump i magen

 1. En verkligt obehaglig och falsk typ denne Özz.
  Han har ett psykopatflin som han kan slå av och på blixtsnabbt jag ryser.
  Att sitta och gapa i media om att han är stolt kurd.
  Samtidigt förnekar han Svenskars rätt till lite stolthet över sitt land som ändå har gjort mycket stort (förr).
  Det är avskyvärt.
  Frugan frågade mig om vi skulle gå och se Måns Möller och Özz jag svarade med avsmak ”aldrig i livet Måns Möller ok men jag skulle hellre pissa på ett tändstift än att bli pissad på av Özz”
  Fy fan vilken hemsk typ han borde gifta sig med Pascalidou de skulle säkert kunna få statsunderstöd till en ny myndighet.
  Kanske kunde heta sanningsmyndigheten där kunde de sitta och utgjuta sig om hur trumpsupportrar har mutat fattiga med sprit och knark och liknande från satirsiter som the onion.
  Och folk är så korkade så de lyssnar på sånt skit.

 2. Helt klart har han rätt, en ny underklass bildas i Sverige av dessa som kommer och av de svenska barn som också råkar få för många oförmågor i sin klass.
  Felet är våra infantila politiker som inbillar sig vara humana när de tillåter folk välla in och inte har en aaaaning om hur de ska asssimileras utan tjatar om solidaritet och lyckan med mångkultur.
  Lyckan för Sverige har varit och är om vi får fortsätta vara en relativt homogen grupp människor med västliga värderingar med svensk inriktning.
  Jönsar som Özz och de som applåderar hans pajaserier har vi föga nytta av.

 3. Jag är en gammal man.Och jag tycker du är en skitstövel.du hör inte hemma i ett fint land.

 4. Jag hade flytt landet om jag va han. Han kunde flytta till Turkiet och bli kurdpresident….

 5. Räkna med att dessa Socialister kommer att mönstra alla sina ”korrekta arabparasiter” nu inför valet. Läste att den arab som redan sitter som minister,har fått Sossarnas uppdrag att tala till sina egna,på deras hemlands läte.
  Tja nu kommer det öppet i dagen,vad många skrivit på bloggen genom åren. Dessa beduiner är importerade som valboskap åt vänstern !

  1. Läste just några lustiga rader från landets ”statsminister”:
   ”Pass upp för valpåverkan”,sade denna svinröde visionist !
   Om det var riktat till sina egna,ännu blinda framgick inte.
   Samtidigt uppmanar han sina importerade araber,att verka för honom….

 6. Han biter den hand som försörjer honom och hans familj. Han och hans familj ska ses som individer men svensken ska buntas ihop i ett kollektiv. Vi som slitit ihop Sveriges välfärd som nu raseras ska känna dåligt samvete om någon i Afrika inte har det bra. Afrika är vårt ansvar säger ledande politiker. Nej svarar jag då. Afrika är rikt men stora delar av kontinenten väljer att kriga och strunta i att utveckla sitt land. Vuxna män drar till Europa och lämnar kvinnor barn och äldre åt sitt öde. När det blir fred, som Väst skapar, väljer de att stanna i Väst och åtnjuta frukterna av Europas befolknings slit.
  Enligt socialismen ska jag som kapitalist bidra med mitt slit till fattigdomen vilket är fel fel fel. För att jag blir rik blir inte någon annan fattig, de får jobb och försörjning, det är dynamiken i kapitalism. De stenhårda lönelagen enligt Marx är fel.
  Europa efter WW2 bestod av slit och släp att bygga upp igen, det kan de andra också göra! Eller välj att kriga och ha en oduglig religion som förstör all utveckling

 7. Alla som satt sin fot här har fått 20 gånger högre ”ersättning” fast 0 skyldigheter. Jag har en klump i magen att äldre vita får betala kalaset…

 8. Offerkoftan sitter tight, kliar och får många att svettas betänkligt. Ett vidrigt plagg av dysfunktionellt material. Özz saknar ansvarskänsla, klump i magen och humor. Özz tycker om sin kofta.

 9. Jag får ofta en klump i magen när jag läser texter som dessa… man vill bara kräkas. Men inte av den anledningen Özz tycker att jag ska få den av…

  Sen när jag ser hur det ser ut i landet idag jämfört med när jag växte upp, så får jag även en klump i halsen.

 10. Jag vet inte, kanske Özz Nyjen inte känner till att det även går
  att flytta från Sverige ifall han inte trivs med befolkningen här?

 11. Özz Nyjen är den Manliga varianten av Plaskalidou, stor
  i käften oförskämd mot invånarna i landet han av någon
  anledning befinner sig i, att denne Bergsturk inte
  istället befinner sig i Mellanöstern och försöker att utveckla dessa
  länder som legat för fäfot i tusentals år, istället för skriva ett lands invånare på näsan, ett land som i vart fall innan han och hans
  kompisar invaderade oss låg i framkant på utvecklingen?

  Att han passar att skriva sin dynga på Expressen förvånar inte
  så mycket skit som kommit därifrån genom åren, han jobbar
  kanske för att tjäna ihop pengar till skatten för Akilovs SVARTA
  lön?

 12. Den äcklige getknullande özz är en skam.
  Hur är det möjligt att folk betalar pengar för att lyssna på den pajasen?

  Det är synd om människorna sa Strindberg.Ja,speciellt vissa!

  1. Bäste Thomas,
   de flesta av oss samtycker till den beskrivning Du ger av denne lika tröttsamme som notoriske besserwisser och själv finner jag den respektlöse globalistposören direkt motbjudande.

   Emellertid anser jag tillmälet som relaterar till det avskyvärda brottet tidelag, vilket onekligen är en allvarlig anklagelse, som mycket olämpligt och vi bör alla tänka på att formulera oss i enlighet med gällande kommentarsregler.
   Med all kamratlig respekt,
   Andreas 🙂

 13. Efter intervjun hos Janne Josefsson kan jag bara säga att sådana dryga, lismande, ljugande, flinande, troligen också kriminella invandrare som Özz klarar vi oss bra utan. Han satt där i intervjun med både kuken och skägget i syltburken. Men nej då, det var Janne Josefsson som ville sätta dit Honom i sitt sista UG.

 14. Förresten undrar jag varför han klär av sig och poserar. Han klär ut sig till statsminister och egyptisk farao etc. Det är så smaklöst att jag häpnar. Vad lider han av? Hybris?

 15. Herr N försöker bli svensk genom att skriva och använda ordet svensk + böjningar i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Men uppvisning inför JJ var allt annat än svensk och där avslöjade du dig, din illmaring! För att bli och vara svensk krävs ett helt annat sätt och helt annat uppträdande och en helt ”annan värdegrund”, dvs. helt andra värderingar än ditt beteende hos JJ visade. Sluta använda ordet svensk, det är en förolämpning mot oss äktsvenskar.

 16. Vem borde ha en klump i magen egentligen? Men då krävs det ju först och främst att man har ett samvete, liksom!

 17. Är han igång igen nu hela Sveriges kramgoa och s.k roliga importerade komiker som tydligen inte riktigt kommer överrens med eller trivs i sitt nya hemland det mångkulturella trygga Sverige !!!!!!

 18. Vilken pajas, komma till Sverige och gnälla på oss svenskar. Åk hem till Kurdistan och skapa dig ditt paradis där, du som är så duktig Özz.
  Ta gärna med dig lite svenska värderingar dit, så kanske det blir lite ordning och struktur på landet.
  Förresten, varför bor du inte i Kurdistan? Lyssnar dom inte på dig där heller? Jag fattar, det finns inget ställe i världen du är välkommen.

  1. Han kan ju ta med sig Akilov och alla andra blivande terrorister, så får dom djävlas med andra än oss Svenskar, fy fan vilken nolla.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: