Sysselsättning bland olika folk

INVANDRING. -Pettersson har då och då kontakt med Jarek från Gdansk i Polen. Ibland diskuteras invandring. Jarek säger att Polen har tagit emot ungefär en miljon ukrainare som arbetar hårt och de begår inte brott oftare än polacker, sedan skrattar han och säger att Sverige har tagit emot en miljon muslimer som inte arbetar och…

Katerina Janouch skriver, Tjeckiens största invandrargrupper är från Ukraina och Vietnam. Sysselsättning: 93% Gruppvåldtäkter: Ca 0%
Prat om ”alla invandrare” är grovt generaliserande

8 thoughts on “Sysselsättning bland olika folk

  1. Det finns politiker som tänker.I Sverige mest nickedockor utan hjärna.

  2. Kommunerna och landstingen i Sverige befinner sig i ett mycket bekymmersamt ekonomiskt läge.

    Det saknas 30 till 50 miljarder kronor för att de ska kunna bibehålla personaltätheten till år 2021, enligt en kommande prognos från Sveriges kommuner och landsting (SKL), skriver Dagens Medicin.

    – Och det är utan sådana reformer som fastläkarlöftet, säger Annika Wallenskog, chefsekonom på SKL.

    https://arbetet.se/2018/05/09/skl-kommunerna-saknar-pengar-for-personal/

  3. Känner väl till tysk industri och vet att de flesta folken från forna sovjet är mkt duktiga, kunniga och önskvärda, lär sig tyska snabbt, konstigt nog utan speciella bidrag samt inget religiöst dravel o krav.

    ”Sådana vill inte Feministregeringen o Alliansen efter vad jag förstår inte skall komma hit”, PK vakna för fan.

  4. Sanningen skall göra eder fria säger Jesus i bibeln,den som söker ärligt sanningen skall sanningen uppenbaras för,frågan är om Svenska folket verkligen vill veta/ta in hela sanningen och verkligen vill bli fria??
    Inte mycket tyder på det,det lyser enstaka ljusprickar glest över vårt så mörka och sargade land.

  5. Mina kollegor som arbetar, är de som är mest förbannade på de kriminella som kommer in och får allt serverat på silverfat, och dessutom inte är intresserade av att ens bry sig om jobb – de får ju bidrag.

    Alla muslimer är inte onda, alla invandrare är inte lata, många vill verkligen jobba och göra rätt för sig.

    Tyvärr så curlar PK-maffian för dom som vill åka räkmacka, de som ljugit om sin ålder, sin bakgrund, sin nationalitet, sitt namn.

    Och detta förstör ju för dem som verkligen vill assimilera sig. Och de kommer inte rösta på sjuklövern…trots att bl.a. (S) ser dem som valboskap.

  6. Polen annonserar i media som ”det säkra landet”…… och Flera av mina arbetskamrater har konkreta planer på att flytta från Skåne till POLEN och har redan börjat lära sig polska. Hög-presterande skattebetalare med inkomster över 100 000kr/månad …. Sverige dräneras. ALLA som kan, kommer att F L Y det nya Svyrige.

    • Det ingår väl i Feministregeringen’s o Alliansens plan att tömma landet på rasister så Islam får fritt spelrum, undrar bara vad dom skall leva på och av vadå? Grattis PK, som naturligtvis skall tvingas bo kvar för att försörja nyadeln så gott det går.

Kommentera