Stäng

Varför diskuterar vi vilka som begår våldtäkterna?

VÅLDTÄKTER. År 2010 gav Sverigedemokraterna ut en rapport
Dags att tala klarspråk om våldtäkterna”, den väckte inte så mycket uppmärksamhet och när det talades om den var det Jerzy Sarnecki som sa att den inte bidrog till varken det ena eller det andra

Kulturarv ligger bakom invandrares brottslighet skrev Mauricio Rojas, invandrare från Chile, han fick känna på etablissemangets oskrivna lagar och jagades från Sverige.

Nu tar Ann Heberlein (M) upp problemet med utländska våldtäktsmän på Twitter. 

 

Aftonbladet 13/3 2000. Då gick det bra och jag tror ingen kan påstå att det blivit bättre av att dölja etniciteten.

I går skrev Aftonbladet att 99 av 112 dömda gruppvåldtäktsmän hade föräldrar födda utomlands och 82 av dem var själva födda utomlands.

För en tid sedan skrev Expressen att 42 av 43 dömda gruppvåldtäktsmän har utländsk bakgrund.

I oktober 2017 presenterade Jonas P Jonasson nedanstående studie av dömda våldtäktsmän.

-Pettersson tycker det är märkligt att vi fortfarande diskuterar vilka som begår våldtäkterna. Vi borde diskutera vad vi ska göra åt våldtäktsmännen. Inte släppa in i landet, är de inne i landet lås in och obligatorisk utvisning.

Jag vet att svenska män också våldtar och begår brott men det är ingen anledning till att släppa in andra, och utan invandring av kriminella räcker polisens resurser.

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

10 reaktioner på “Varför diskuterar vi vilka som begår våldtäkterna?

 1. Säg mig varför ska de inte våldta kvinnor? Kvinnor med fel tro är ju inga kvinnor, bara njutningsobjekt.
  Att våldta eller ej är en uppfostringssak, det gränslösa samhället ger inte tydliga signaler om vad som är rätt eller fel. Det gränslösa samhället bejakar mångkultur utan att ta hänsyn till kulturers art.

 2. Bra fråga – varför diskutera vem som begår våldtäkterna?
  Det har ju PK-maffian, inklusive Sven Melander med flera, redan bestämt att det är vi vita män. Att verkligheten är en helt annan har ju inte haft någon betydelse tidigare i alla fall………

 3. Hade en bekant som skulle skriva uppsats om våldtäksmän på rättspsykiatriskaklininken.
  Deras handledare sa,
  – Ni får inte ha brottom, det kan dröj länge innan det kommer in någon våldtäktsman som kan svenska.

 4. Den mångkulturella moderatledaren U.Kristersson med kluven tunga sa i söndagens Agenda när riksdagens muppar möttes i en sandlådedebatt att ingen vet varför sexbrotten ökar i Sverige så varför diskutera den saken, tänkte förresten verkligen U.K på vad hans sa, att sexbrotten ökat i Sverige ?
  Dårhuset Sverige i ett nötskal men vi får nu istället glädjas åt att den politiskt korrekta bakbundna och styrda polismyndigheten i Växsjö gått muslimerna till mötes och gett klartecken till böneutrop från en numera helig mysig svensk moské, avkristningen fortsätter !
  Det blir en röst på AFS i September.

 5. Sverige har nog inte råd eller tid att ta reda på varför. Vi behöver stävja brottsligheten genast, som drabbar hela Sverige. Det gör man till att börja med genom att dels stänga gränserna, utvisa alla med utländskt medborgarskap, som begår brott, se till att utvisade lämnar landet. När det är gjort kan forskarna börja forska om orsakerna om de känner sig manade. De har inte lyckats ta reda på alla orsakerna med inhemska brottslingar, så varför de skall lyckas med utländska kan jag nog inte förstå.

  1. Men tänk om dessa åtgärder strider mot de mänskliga rättigheterna då får ju det öppenhjärtliga och kramgoa Sverige hybris !
   Finns ingen av dagens ynkliga fega politiker från V till SD i riksdagen som vill, kan, kommer eller framför allt vågar göra ett dyft åt ett Sverige i fritt fall, de kommer bara fortsätta att vara stora i truten och att ljuga från riksdagens trygga talarstol !!!

 6. Dags att ta ner denne Sarnecki lite på jorden snart, Han har ju klipptkort hos SVT som tydligen inte fattat att det finns andra kriminologer än den pensionsmässige Sarnecki att ha med i sina sändningar.
  Tydligen tror SVT m.fl. att det Sarnecki sagt är lag.

  1. Sarnecki är drygt 70 och jobbar inte längre på BRÅ
   Med sin långa erfarenhet av kriminologi vill man gärna höra hans åsikter i olika sammanhang.

   1. Mia :
    ”Vill man”, har svårt att tänka mig att svensk ”man” och för den delen kvinna vill lyssna på det som han sopat under mattan i decennier.

   2. Du Mia,som känner tydligen den polske juden,är det enbart p.g.a. åldern,han numera aldrig hörs eller syns..
    Eller följde han kanske med den förre ”polischefen”,(som fick sparken) och hamnade i samma soptunna.
    Skulle han sitta på ett vårdhem ? Så stör honom absolut inte…..
    Förvånad eftersom han normalt har haft svårt,att täppa till sitt gap med sina utrapade %-satser !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: