Ännu en rymning från Migrationsverkets förvar

INVANDRING. Inte nog med att gränspolisen måste släppa personer som ska avvisas från landet på grund av platsbrist så verkar som de som sitter inlåsta kan ge sig iväg som de vill. 

I torsdags kväll rymde 14 personer från förvaret i  Kållered och under natten har åtta personer rymt fån Migrationsverkets förvar i Flen. Sex personer ska kort efter hittats att polisen, men två är fortfarande på flykt.
Personerna lyckades ta sig ut genom ett säkerhetsfönster i en datasal.

I måndags skulle 25 personer flygas till Kabul men endast tio kom iväg. Sammanlagt tyder detta och mycket annat på att Migrationspolitiken är fullständigt misslyckad.

Mer på GP.se…

4 thoughts on “Ännu en rymning från Migrationsverkets förvar

  1. Ordet ”förvar” betyder placering på ett säkert ställe.
    I Sverige verkar det ha fått en ny betydelse. Kan det då möjligtvis vara ”placerad med möjlighet att komma och gå efter eget behag?”

  2. Ordet “rymning” är väl i detta sammanhang fel valt ? Står fönstren på glänt och dörren vidöppen skulle jag kallat det för avvikit….Kanske för att de kände sig otillfreds med boendet,service och maten !

  3. Det är inga riktiga rymningar från Migrationsverkets förvar som pågår, det är förtäckt amnesti !
    Varför gör inte dialogpolisen något för att försöka fånga in dessa pensionsräddare som är på rymmen ?
    Därför att dessa s.k rymningar är förankrade och indirekt godkända från politiskt håll, så fungerar det svenska berömda hyckleriet.

Kommentera