LO:s LÖGNER – analys av valfilmen

VALET 2018. För några dagar sedan presenterade vi LO:s valfilm. Nu har Henrik Jönsson analyserat filmen som är full av lögner. Faktum är att det inte finns ett enda påstående som är korrekt, inte ett enda! Det är anmärkningsvärt och Pettersson misstänker att LO kommer att förlora ännu fler medlemmar på detta. Vem vill vara medlem i en propaganda-organisation som lever på lögner.

18 thoughts on “LO:s LÖGNER – analys av valfilmen

 1. Är så jävla glad att jag inte är med i facket. Skulle mina medarbetare som är med i facket strejka någon gång så kommer jag inte göra det själv. Sen kan de kalla mig “svartfot” eller vad de vill, jag bryr mig inte. Vill jag däremot strejka själv så göra jag det, utan att fråga något fackförbund först. Facket kan dra åt helvete.

 2. Hitler var inte socialist, han bara ljög att han var det för att lura grundlurade väljare att demokratiskt rösta på honom. Han vann valet på sånt som ett löfte om landreform, att lantarbetare skulle få mark som staten stjäl från junkeradeln. Never happened. Barnbidrag var en annan viktig profilfråga för Hitler, men det genomförde han faktiskt. Det gäller att muta de stressade hyperaktiva småbarnsföräldrarna, det fattar t.o.m. varenda sosse. Hitler var en diktator som tog makten liksom Gustav Vasa tog makten och gjorde sig själv till kung, och plundrade bort Kyrkan. Hitler använde socialistiska metoder av samma anledningar som alla sossar använder våld: För att det ökade hans makt. Socialism betyder maktkoncentration. Han var socialist bara när det passade honom. Han hade aldrig någon socialistisk värdegrund eller sånt. Han såg sig mer som kejsarens efterträdare.

  • Hitler skrev ju i sin kamp om hur han imponerades av hur sossarna lyckades lura väljare att rösta på dem utan att någonsin leverera någonting av vad som utlovats. Det var det som inspirerade honom att ta sig an politik. För att alla som sysslade med sånt uppenbarligen var idioter. Mycket lättare att ta sig an dem än att konkurrera med skickliga konstnärer och byggarbetare (hans tidigare verksamhet) som anstränger sig för att åstadkomma bra resultat. Det gör aldrig någon politiker. Så politik var det enkla sättet för en soldat i ett besegrat land att skaffa sig en försörjning.

  • Hitler tog inspiration från svenska Socialdemokraterna. Hitler var socialist ut i fingertopparna.

   • Hitler var socialist, nationalsocialist precis som björn han citerar main kampf
    Boken som ligger honom varmt om hjärtat.

 3. Tycker fackets medlemmar borde intressera sig för varför skatterna hela tiden måste höjas. Eftersom man importerar människor till landet som inte är högutbildade som många inom facket. Så måste dessa människor dumpas in på arbetsmarknaden med statliga bidrag.
  Att det skapar en osund arbetsmarknad både för arbetsgivare och arbetstagare verkar ha gått facket helt förbi.

  Inga större reformer har genomförts de sista 25 åren, förutom jobbskatteavdraget. Ingen inom Lo drar några slutsatser av det utan har en kultur där man vill ha mer invandring och samtigt skrämmer med alliansen. Det största hotet kommer snarare från vänstern som aldrig kunnat prestera utan skattehöjningar.

  Nu vill jag inte ha alliansen vid makten i höst för det är samma skrot och korn. Därför röstar jag på de nya arbetarpartierna SD eller Afs i höst!

 4. svårbegripligt med SD och nazism. Hitler var nationalsocialist med samma betoning på nation och socialist. Det var en socialistisk rörelse om än med vissa avarter. Heja Vänsterpartiet ni har socialistkompisar!

 5. Undrar vad det har kostat LOs medlemmar att producera denna rappakalja. För hoppningsvis kommer detta att ha motsatt effekt än vad tjockskallen Thorvaldsson och hans pampkompisar har räknat ut.

 6. Ådalen 1931 var ett alldeles underbart försvar av Sverige. Stalin försökte invadera med zombieslavar som han finansierat och som viftade med samma blodröda hatflaggor som massmördaren Stalin. I Ådalen ägde uppenbarligen en Sovjetisk landsättning rum, som helt enkelt måste skjutas bort för att skydda svenska folkets av egen kraft hävdvunna individuella frihet från PKs förtryck och strävan efter en svältande islamistisk stenålderstyranni som ett led i sin globalistiska socialistiska kamp för att förinta alla nationer. Utan Livskvadrons insats i Ådalen 1931 hade du som läser detta förmodligen inte levt idag. Dina föräldrar hade mördats i ett svenskt Gulag-läger, eller svultit ihjäl som följd av den extrema fattigdom som socialism alltid medför. Vi vet hur det är logiskt oundvikligt enligt PKs “värdegrund” och vi vet av all historisk erfarenhet att att varje sossestat alltid slutar desperat fattigdom och folkmord.

   • Är one liners med nedsättande implikationer ditt enda argument? Jag ser av dina övriga kommentarer att du är extremt fördomsfull och aldrig har någonting sakligt eller intressant att komma med. Det är så man känner igen en sosse. En failad zombie-psykopat utan humor som förespråkar världshistoriens allra värsta förtryck och terror.

   • En fallad psykopat utan humor hahaha
    Du har humor ialla fall sen att du är nazist eller som ni själva föredrar att bli kallade ‘ nationalsocialister’ stör inte mig.

 7. Återigen, Nisse i Hökarängen tror på lögnerna eftersom det är hans enda källa. Alternativmedia? Vad är det, något nazistiskt kanske?

  • Bor nisse i hökarängen så är han vänsterpartist eller missbrukare
   Hökis är nog den plats i stockholm som procentuellt har mest vänsterslödder.
   Hade nisse bott i en vanlig svensson förort så hade nisse kanske varit sosse men haft sympatier för sd.
   Tyvärr har det vedervärdiga etablissemanget fått nisse och en stor del av befolkningen
   att inte rösta på sd för dom är NAZISTER.
   Sen att partiets taletsman och ekroth och några till i partiet topp är judar förstår inte nisse..
   För vi har något som inte finns någon annan stans i världen i sverige.
   Vi har nazistiska judar.

Kommentera