Skulle ni köpa en begagnad bil av denne man?

INVANDRING. I måndags skulle 25 personer utvisas till Kabul, Afghanistan för att de saknar asylskäl. Tio kom iväg, det är mindre än hälften av de 25 som var planerade att åka med. – Ett stort antal ansökningar enligt den så kallade gymnasielagen gjorde att många personers verkställigheter stoppades, säger gränspolischef Patrik Engström. 

Utvisningen var vad som kallas en EU-gemensam återvändandeinsats, där 10 personer från Sverige och 17 personer från ett annat europeiskt land flögs till Kabul.

Av 61 ärenden till Kabul har 43 avbokats, Twittar Mats Skogkär, ledarskribent på HD/Sydsvenskan som också undrar om någon skulle köpa en begagnad bil av denne man?

16 thoughts on “Skulle ni köpa en begagnad bil av denne man?

 1. Nej,ser jag en sådan figur komma mot mig,tvärar jag över till andra sidan av gatan ! Råder jag alla att göra,psykopater kan skada dig svårt,liksom det står skrivet på cigarettförpackningar !

 2. Man ska inte bara klampa in i Sverige och kräva utbildning här helt absurt. Görs det någon kontroll på hur många som åker hem till familj-släkt när de fått PUT???? så fort man åker hem så ska ju asylrätten borttas

 3. så bedragarna ansökte gymnasie utbildning sista minuten 🙂
  De ska inte ha ngn sådan då de inte ens är flyktingar-inga krig i sina länder har de dvs Iran-Afghanistan samt grannländerna. Verkar desperat hur riksdagen vill ha kvar denna grupp inom landet……

  Att riksdagen kryper för FNs folkutbytesprogram för Europa är helt klart…
  (se mer UN migrant replacement)

 4. Ja jag vill i alla fall se det avskummet död. Gärna efter grov och rättvis tortyr som står i paritet till vad det avskummet åsamkat och åsamkar oss.

 5. Svar nej men hans och övriga 7 klöverns trygga svenska väljarkår 87:an gör garanterat det så bilaffärerna skulle säkert gå lysande för svetsaren !!!!!

 6. Man kan fråga sig hur det fungerar i det här Kalle Anka landet, och hur i all världen arbeta våra myndigheter. För det första så basuneras det ut till höger och vänster när dessa avhysningar ska verkställas , det är ju att uppmuntra till protester , sedan är väl det minsta man kan begära det att ,dom som ska avvisas är till hundra procent klara fall så att det inte blir som nu senas att dom flesta får vara kvar och en del som faktiskt kom med planet fick återvända . Sedan ska den Svenska polisen ha kritik för hur dom sköter det hela hur i katten kan dom tillåta demonstranter att ens komma i närheten av den buss som användes för avhysningen . Man kan demonstrera och gapa och skrika det är fritt fram , men när dessa avsavade klimakteriehäxor börja att fysiskt saboterar polisens arbete borde det resultera i stränga böter ca tio tusen kronor , och för dom som inte är medborgare i detta landet avvisning inom tjugofyra timmar . För om man inte med det snarast sätter ner foten och markerar vad som gäller då är vi verkligen illa ute .

Kommentera