Stäng

Polisen hittade mängder med vapen ämnade för krig i Stockholm

BROTTSLIGHET. I en bil i ett parkeringsgarage i Skärholmen hittades kvällen den 8 april ett större antal vapen och stora mängder narkotika. En förundersökning om synnerligen grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott är inledd och en man är också anhållen, uppger polisen i ett pressmeddelande.

– I bilen hittades bland annat automatvapen ämnade för att användas i krig. Vi hittade dessutom sprängmedel, jaktvapen, pistoler, ammunition och kilovis med narkotika av olika sorter, säger utredningsledaren Jonas Lindberg.

Fyndet gjordes i stadsdelen Skärholmen i sydvästra Stockholm på söndagskvällen. En man greps i samband med tillslaget och är nu anhållen på sannolika skäl misstänkt för bland annat synnerligen grovt vapenbrott.

Bilden från Polisen

 

-Pettersson säger att vapen ämnade för krig är ett typexempel på vad de socioekonomiska effekterna ställer till med…

Om Skärholmen på bloggen…

12 reaktioner på “Polisen hittade mängder med vapen ämnade för krig i Stockholm

 1. Vi svenskar är så ovana vid hur invandrarna fungerar. Oavsett om de är riktiga asylsökande eller rena ekonomiska lycksökare så kommer de från länder som lever i en medeltida värld. Kvinnor är inte värda så mycket utan väljs efter ålder eller hemgift, de gifts ofta bort för att skapa allianser med andra allianser.
  Där är skjutvapen och brott vanligt och används mot meningsmotståndare hela tiden. Deras värld består av deras klan eller andra klaner de lierat sig med. Samhället har man inget ansvar för.
  När de kommer hit tar de med sig den kulturen som inte hör hemma i ett modernt demokratiskt land.

  Vi är vana att människor i dom flesta fall har en insikt i hur samhället fungerar, vi betalar skatt och får enfungerande välfärd (i bästa fall).
  Men de som kommer hit bryr sig inte om den formeln, de ser bara en stor hög med pengar som de får utan krav på motprestation. Det kommer att bli mycket svårt att integrera dessa i vårt land, repatriering är den enda lösningen.

  1. Jag vet att jag upprepar mig ,men det är viktigt att poängtera ,de kommer inte för att integrera sig ,deras kommando är ”erövring”.
   De tror de lever efter det enda rätta,hela världen måste anpassa till deras sätt,det är vi som skall ”integreras” genom konvertering eller bli en mindre värdig andra klass medborgare , betala skatt ( jizja) eller slaktas

   1. Du kan ej upprepa dig för få gånger för att få den tjockskallige herr och fru pung att förstå allvaret.

 2. Det kan väl inte vara så allvarligt.
  Att sätta dit vår Pettersson är väl mycket viktigare.

  1. Ja Age , precis vad jag tänkte ,de har väl inte tid , att vara politiskt korrekt kommer i första hand..
   Man skyddar brottslingar , fuskare och erövrare från ärliga personer som försöker visa verkligheten vi lever i ..

 3. Blir intressant att (om) få veta om det var en muslim.
  I så fall var det väl en leverans till någon moské.

  1. ”De vita” kör med ”öppna hjärtan”, ”hand_hjärteri_fnatteri” och ”kärlek” och allt detta efter deklaration från Statministern & ”batikhäxerigänget”, hoppla alla 87:or!!!!!

   1. Vifta med en baconlindad halakorv skrämmer nog skiten ur dom, kan å andra sidan rendera långt fängelsestraff för hets mot folkgrupp.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: