Hungerstrejken i Kållered

De 30 afghaner som hungerstrejkat på Kållereds asylförvar i protest mot att skickas till hemlandet, har fått stöd.

Ett antal tillresta afghaner, några batikhäxor och tillsynes lite yngre blondiner har protesterat utanför förvaret. Några av den kedjade fast sig i bussen som ska ta afghanerna till flygplatsen.

En ur stödtrupperna är den sexdömde Arif Moradi, i GP bara kallad Arif av säkerhetsskäl. Den unga mannen från Afghanistan som sexofredade en 14-årig flicka på ett läger, verkar vara en av talespersonerna för demonstranterna.

Vi kan inte acceptera dessa utvisningar säger Arif Moradi och får stöd av en landsman som hävdar att de närvarande afghanerna protesterar mot Sveriges asylpolitik. Nu hoppas vi att de utvisade afghanerna verkligen kommer iväg och att det inte blir allt för mycket stök kring avresan.

Återigen förundras vi över hur afghanska ungdomar närvarar på diverse protester landet runt. Har vi inte skolplikt i Sverige, eller är de afghanska ungdomarna undantagna från den regeln?

GP

23 thoughts on “Hungerstrejken i Kållered

  1. Merit Wager har skrivet om denne Arif Moradi och
    hur han har manipulerat myndigheterna.
    Han fick avslag redan – 16 för att han var över 18 år.
    Har heller inte styrkt sin identitet.
    Hävdar ”enl uppgift men inte synligt i domen och därför inte verifierat – uppgivet födelseår 1998, identisk med Arif Moradi med påstått födelsedatum 970927 även kallad Hussain/Hosein Moradi med påstått födelsedatum 970625, även kallad Arif Mo med okänt födelsedatum och numera kallad Niklas Mo med födelsedatum 1993-02-07.
    Medborgare i Afghanistan eller Pakistan – okänt eftersom han inte styrkt sin identitet”.
    Som även har dömts för ofredande men får ändock vara kvar.

    Fatemeh Khavari talar om att baaarnen ”Kommer hit med kärlek”
    Att dessa redan är välutb. byggnadsingenjörer och byggjobbare.
    Tala om att denne Arif Moradi är ett gott föredöme samt talesman som visar sitt rätta jag.

    ”Arif Moradi fick avslag på sin asylansökan redan 2016. Han var över 18 år – varför utvisades han inte?”

    ”En person som manipulerat myndigheter, svenska godahjärtan-människor och nu även migrationsdomstolen ges alltså flyktingstatus i Sverige. Ett rent hån mot personer som har verkliga flyktingskäl. Den här mannen har, genom list och förslagenhet och osedvanligt stor manipulationsförmåga, trots flera avslag i asylprocessen bitit sig kvar i Sverige. Varför utvisades han inte efter att han fick avslag redan i oktober 2016 för att hans historia om faderns ställning och att den på något sätt skulle vara skyddsgrundande i Sverige inte ansågs utgöra asyl- eller skyddsskäl? En historia som, tillsammans med historier om marktvister, är bland de vanligare förekommande som serveras Migrationsverket av de unga och lite äldre männen som kommer från Afghanistan, Pakistan och Iran. ”
    http://meritwager.nu/allmant/arif-moradi-fick-avslag-pa-sin-asylansokan-redan-2016-han-var-over-18-ar-varfor-utvisades-han-inte/

  2. Varför inte sätta in militär och få ut en större mängd lögnare och ta med amatörfnasken (bra och träffande, nya benämningen på häxorna) på samma gång. Som det är nu annonseras det långt i förväg så det finns gott om tid att mobilisera demonstrationerna och resultat blir som nu 5-6 st av 30 talet utvisas efter mycket dyra polisinsatser. Ca 50 poliser i Kållered.

  3. Trevligt att se svenska kvinnor engagera sig synd att dom inte skänker sina våldtagna med systrar en tanke med ett fackeltåg mot gruppvåldtäkterna.
    Kanske för mycket begärt.

  4. Tänk om media kunde rapportera vad denna cirkus kostar oss skattebetalare. Pengar som kunde användas i skola, vård och omsorg.

  5. Tänk om man som afghanerna, kunde få gratis returbiljett. Resa för halva priset. Uppehälle och fickpengar. Jag tror jag tar en resa till Afghanistan så får vi se om jag för gratis boende, fickpengar och en returbiljett hem.

  6. Löven mumlar vidare.
    När pm inte vill utvisa dem som inte ska vara kvar, då blir allt osäkert.
    Vuxna lögnaktiga män ska skickas hem eftersom deras sak prövats flera gånger. Helt naturligt, skit i alla kvinnliga vänstermuppar, deras känslor är fullständigt byggda på sexuell förvirring. Men de kanske gillar att bli antastade eftersom de skriker efter dem.
    Kan ingen jävel stuva in dem också i bussarna?

    • Några ha ju kedjad fast sig vid bussen, det bli skojigt att se när de försöker springa bredvid, bakom eller framför bussen. Om de lyckas med den bedriften kan de ju följa med sina ”BARN” till Afghanistan, och fortsätta att Bröst mata dem.

  7. Syns inte J.Björklund, Sjöstedt, Dinamarca, Lövin, Pascalidou, Annie Lööf, Greider, Täppas, TV4:as hyckande och ständigt gråtande miljonär Tilde hennes kollega Malou och andra från det mångkulturälskande etablissemanget till i horden av de som stöttar dessa stackars utsatta pensionsräddare i deras kamp för att få ett bra bidragsliv i välfärdens paradis Sverige ?

  8. Hur vore det med en fet dagsedel och en uppföljande spark i ändalykten för att handskas med dessa evinnerliga bråkmakare och deras svans av sympatiserande amatörfnask och andra skumma individer?
    Har vi inte hört och sett nog av dessa teatraliska aktörer nu?

    Förbannat kuriöst att inte hela det samlade sällskapet beger sig åstad till Afghanistan för att därstädes uppföra sina dramer och kedja fast sig vid motorfordon och andra spektakulära tilltag.
    Håll bara käften och försvinn!
    Andreas 🙁

  9. De har sällan några anhöriga men släkten brukar poppa upp magiskt efter eventuella uppehållstillstånd. Sverige kan inte bara lägga resurser på all världens befolkning, som kommer hit och vill bli försörjda. Se bara alla poliserna för den här relativt lilla aktiviteten, jag räknade till 16 på bilden. Sverige har snart inga resurser kvar att hjälpa sig själv.

  10. Måste man annonsera när utvisningarna ska ske ?? Håll det hemligt och sen snabba ryck så dessa landsförrädare inte hänger med.

    • Vi lever ju i ett stolt öppet samhälle och då trumpetas naturligtvis utvisningsdatum ut men det är framför allt ett sätt att stoppa utvisningarna, den här hungerstrejken kommer garantert att generera i uppehållstillstånd, det är faktiskt dårhuset Sverige det handlar om !

  11. Ja, då får dom säkert stanna. Och våra flata poliser och politiker kommer att vika ner sig.

Kommentera