Stäng

24 reaktioner på “En röst på Annie Lööf är en röst på Stefan Löfven i fyra år till

 1. Lööf krattar manegen för att bli den nye statsministern. Allt för att stoppa SD, som förmodligen inte får över 36 %
  Med motiveringen stabil regering Alliansen plus S som enbart kan ingå om centern blir statsminister. Skulle aldrig kunna tänka sig en moderat. Men kan peka på historiskt tidigare samarbete. Ridå

 2. Hon och han som avslutar den här korta utmärkta filmen var två av Alliansen, ”tack för att ni valde Sverige”.
  Håll dig borta från svensk politik Annie, då kanske vi svenskar överlever !

 3. ”Jag kommer hellre att äta upp min högra sko, än att agera stödhjul åt Stefan Löfven”. Detta yttrade den genomfalska karriäristen Annie för en tid sen. Eftersom de bägge Löw-rövarna visar prov på en sjuklig besatthet av makthunger, så ska vi inte förvänta oss någon form av ödmjukhet och ej heller några skrupler. ”Buisness as usual”-makten överskuggar allt.

 4. ”Alliansen har blivit som ett äktenskap som passerat bäst före-datum. Det visas upp för omvärlden, men inuti är det tomhet och frustration som råder.

  Det här spelet för gallerierna och de oklara beskeden från Alliansen bådar inte gott.

  Risken är att Löfven och hans rödgröna regering får mandat att styra landet i fyra år till.

  Därför behövs ett nytt alternativ, Medborgerlig Samling, som kan samla den besvikna borgerligheten som finns där ute.”

  https://www.expressen.se/debatt/bestam-er-om-sd-nu-eller-ga-skilda-vagar/

 5. Det finns en klar majoritet för att byta regering, även efter höstens val. Det förhindrar Annie Lööf. Kan bli svårt för henne att göra ett bra val. Men vad säger Kristersson? Som någon skrev har han något ”vuxet” att tillägga?

 6. En röst på centerpartiet och Annie Lööf i september, är en bortkastad röst.

  Sveriges mest populistiska och falskaste partiledare, är en fara för demokratin i Sverige.

  6 december 2015, säger Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Man blir mörkrädd av att få höra ett sådant uttalande.

 7. Annie Lööf visar sitt rätta jag. Det är bra att det sker före valet. Nu får vi se om Ulf Kristersson törs dra konkret slutsats också före valet.

 8. Ett exempel på kompromiss mellan S och C gällande påfyllning av invandrare under de närmaste fyra åren efter valet: C 10 miljoner, S 8 miljoner, resultat efter kompromissen 9 miljoner.

  Grattis Sverige.

 9. Hur kan det vara möjligt att det egna svenska folket vill förgöra sitt eget land ??? Inte ens tänka en tanke på nästa generationer ???

  1. Beror på att Sverige till skillnad mot andra länder både i Norden och Europa inte upplevt krig och ockupation, vi skryter ju med att ha haft fred i över 200 år och det är väl bra i sig men vi har naturligtvis samtidigt tappat känslan för fosterlandet, ju längre tid man har det bekvämt och bra desto mer bortskämd verklighetsfrämmande blir man självklart och svensken idag är väl lindrigt sagt både naiv, konflikträdd och bekväm och förväntar sig alltid att någon annan ska ordna upp saker och ting !
   Hur och varför Sverige klarade sig under andra världskriget tål att fundera på men vi var utan tvekan mycket tyskvänliga från kungahuset och nedåt.

 10. Hon lär ju inte ”kompromissa” med Moderaterna i alla fall… och kväsa fanatisterna i sitt parti. När hon säger ”kompromiss” så menar hon ”my way or the highway”.

 11. Paret Lööfven ska inta ha några röster. Två av Sveriges dödgrävarpartier. Rösta bort dem!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: