Björn Rickard Olsen döms till 16 år för yxmord på sin exflickvän


BROTTSLIGHET. Den 31-årige Björn Olsen döms för mordet på sin exflickvän Therese Palmkvist. Hon dödades med en yxa och hittades gömd i pannrummet i sitt eget hus i Långshyttan. Mannen döms till 16 års fängelse.

Två veckor efter att Therese Palmkvists anhöriga hade anmält henne försvunnen i mars förra året hittades hon i huset då en polishund sökte på platsen. Då hade hon redan varit död i flera månader.

Falu Tingsrätt Dom B 1364-17

1. Leif Silbersky tillerkänns som offentlig försvarare ersättning av allmänna medel med 569.578 kr. Av beloppet avser 265.005 kr arbete, 161.447 kr tidsspillan, 29.210 kr utlägg och 113.916 kr mervärdesskatt.
2. Lina Staaf Stigsson tillerkänns som målsägandebiträde ersättning av allmänna medel med 114.089 kr. Av beloppet avser 85.617 kr arbete, 4.980 kr tidsspillan, 674 kr utlägg och 22.818 kr mervärdesskatt.
3. Kostnaderna för försvararen och målsägandebiträdet ska stanna på staten.

-Pettersson tycker inte Björn Olsen ser ut som en Björn Olsen men det kanske är riktigt…


13 responses to “Björn Rickard Olsen döms till 16 år för yxmord på sin exflickvän

 • Tony

  Är nog en hybrid av något slag?

  Gilla

 • compulsoryunion

  En vit kvinnohuggare! Måste va kulturberikningen i asyltipparnas asyltipp Långshyttan…

  Gilla

 • Argus

  Håller med om att GM ser synnerligen osvensk ut. Detta har dock grävarna på Flashback fått fram:

  ”Mamman till BjO är född 1966 i Norge (LM) och pappan är född 1943 i Tyskland, med efternamnet Ekstr*m och härstamningen är svensk med svensk farfar.
  Pappan avled samma år som BjO föddes alltså 1986, och ca en månad innan Bjo föddes.

  En halvbror född 1989. Denna halvbroder är skriven hos familjen Br*nd i Leksand som nämnts i tråden tidigare, men där står inte BjO 1990. Han bor i Grängesberg hos en annan familj.

  Skatteverket. SB 1990- SV DB.”

  Att mamman är född i Norge minskar sannolikheten för utomnordiskt ursprung. Det är också mindre troligt att fadern är av utomnordiskt ursprung. På pappret alltså, det kan naturligtvis finnas någon okrediterad knivslipare i ansedeln. Det hör till ovanligheten att en svensk är född i Nazityskland mitt under brinnande världskrig. SS-frivillig eller ambasadspersonal?

  Det hör heller inte till vanligheterna att en 42-åring gör en 19-åring gravid. Finns en hel del för antropologerna och psykologerna att nysta i.

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  I dagens Absurdistan kan allt fyle byta namn utan svårigheter… I ”mitt ghetto” bor nu en nigger,som heter Svensson…
  Blev glad i hågen när jag hittade ett inhemskt namn på lägenhetstavlan,ända tills jag träffade på vaktmästaren och tackade honom,för att äntligen en inhemsk fått bostad.
  Menar du ”Svensson”,så är han afrikan fick jag till svar ! Alltså ännu en som firar jul året om,med kommunala välkomstgåvan,en julgransbelysning….

  Gilla

  • compulsoryunion

   Kopparstadens fastighetsskötare var på Byggmax o köpte julgran. Jag sa till stackars vite älde tjänstefolksdrängen, ni har ju mest Muhammedaner, afroafrikaner i husen på Kopparvägen, borde köpa totempåle! Han sa: det har du rätt i.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Tatueringarna ger vid handen att universitetsutbildning saknas…

  Gilla

 • HB

  Föredetta ryssen på Samhällsnytt! Det är en skum jävel…. Han använder pennan…

  Alla andra är ok!

  Gilla

 • Mike E

  Det är verkligen skillnad på mord och mord i Sverige. Hade han hetat Mohammed Abdullah istället för Björn Olsen så hade media lagt locket på och offret sopat under mattan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  16 år på något av Kriminalvårdens fina och välservade hotell !
  Med häktestiden avräknad och frigivning efter 2/3 av strafftiden (gäller ej livstid) på grund av gott uppförande som det så fint heter men som numera är mer en regel än ett undantag så är denna stackars förmodligen missförstådda mördare snart ute igen i det trygga svenska mångkulturella samhället och det känns naturligtvis mindre bra för brottsoffrets familj som till skillnad mot mördaren i Sverige inte inte är värda någonting att veta !!!!!
  Den välgödda s.k stjärnadvokten Leif Silbersky, blir han aldrig äldre ?
  Efter nu 35 år som fångvaktare så vet man hur dagens fjolliga och patetiska lekstuga innanför murarna fungerar och det är tungt att se hur det i alla lägen daltas med samhällsparasiterna när man samtidigt vet hur våra gamla inom åldringsvården som byggt Sverige behandlas och förnedras av makthavarna genom ständiga besparingar.

  Gilla

 • Mike E

  Adopterad från mellanöstern, Pakistan eller Afghanistan?

  Gilla

 • Lena

  Skandinavisk pappa och……….. mamma………..?
  Har noterat att inte bara svenska kvinnor gör barn med ………även svenska män gör barn med……………varför ?

  Gilla

 • El gringo

  Ett flertal kriminella utlänningar har bytt/fått till Svenska namn, och troligtvis mkt få Svenska kriminella har bytt till MENA-namn. Så brottsstatistiken döljer nog ännu fler utlänningar, till deras nackdel i representationen!?

  Gilla

 • dave

  Liknar mer dom vanliga misstänkta. Får väl försöka luska vad han hette innan namnbytet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: