Stäng

År efter år får muslimska brödraskapet skattepengar…

ISLAM. Det är väldigt märkligt att alla makthavare säger sig vara emot att islamister skall få skattepengar, samtidigt som islamister år efter år får skattepengar. Alla makthavare är sedan länge överens om att man måste ta tag i problemen. Men av någon anledning är det lik förbannat ingen som gör det, utan vanstyret fortsätter precis som vanligt. Något är allvarligt fel med detta. 

14 reaktioner på “År efter år får muslimska brödraskapet skattepengar…

 1. Det är lätt att lägga till, svårare att dra ifrån. Grytan kan lätt bli översaltad. Vem bestämmer när det är nog? Inte stamkunderna, vad det verkar. Eller? SD 2018!

 2. Varför ska man bekämpa terrorister när det är mycket kuligare att gödsla dem. Visste inte att Kalle-Anka-partiet kvalade in i riksdagen vid förra valet.

 3. Vad kan man förvänta sig för resultat av makthavare som släpper ut mer dynga ur truten än bakifrån ?
  Naturligtvis ingenting.

 4. Stenbock som nästan dagligen informerar sig över STATS-TV´s textsida upptäcker idag,att landet slagit nytt rekord i antalet ekobrott (4.600) !!
  En fördubbling som skett sedan föregående år.Tänka sig att nya befolkningen gång på gång,visar upp sina bästa sidor.Denna nya kultur har ju varit i stort minimal,fram tills våra nya orientalska affärsmän medfört deras typ av verksamhet.
  F.ö. läste jag från samma sida för några dagar sedan,att vi nu stiger allt högre upp på listan,över världens mest korrupta stater.Som pensionär lär vi i vår grupp,knappast ha bidragit till denna medalj i OS-tider.

 5. Kommunistisk värld eller islamistisk värld
  – vad är skillnaden?
  Vi är redan där och vårt fosterland är sannolikt förlorat!
  Min ålder är min tröst!
  Jag är dock ledsen för barn och barnbarns framtid!

  Koranen, 22.19:
  ”Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods,
  boiling water; Melt their skin and bellies!”

  (Vi välkomnar sekten!)

 6. Läs gärna vad som skrivs i inlägget på länken nedan så förstår ni bättre varför inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) var mycket angelägen att utnämna Dan Eliasson (S) till generaldirektör för MSB.

  Det fanns ju många andra som hade sökt tjänsten men ingen av dom dög åt regeringen. Morgan Johansson ville prompt placera Dan Eliasson på chefsposten så att sossarna sinsemellan får möjlighet att manövrera undan / förhala publicering av en utredning till efter valet 9 sept. 2018 om bl annat den delikata frågan om hur stort det Muslimska Brödraskapets inflytande över de svenska politiska partierna, civilsamhället mm de facto är.

  Läs även kommentarerna som inkommit utifrån, vilka finns publicerade omedelbart under huvudinlägget så klarnar bilden ännu bättre:

  Angående insamlingen till en studie av Magnus Norell om Muslimska brödraskapet (Publicerades den 18 augusti 2017)

  https://detgodasamhallet.com/2017/08/18/angaende-insamlingen-till-en-studie-av-magnus-norell-om-muslimska-brodraskapet/

  Det finns en video på YouTube där programledaren Patrik Engellau, Det Goda Samhället (DGS) intervjuar forskaren Magnus Norell om reaktionerna på Norells inledande rapport om bl a Muslimska Brödraskapets inflytande ekonomiskt och ideologiskt över politiken i Sverige. I slutet på videon vid tidskod c:a 22 min. 30 sek. kommer herrarna in på ett förslag att starta en privat insamling för att nå 2 miljoner kronor som skulle behövas för att ge forskaren Magnus Norell möjlighet att fortsätta sin kartläggning och avslöja fakta om hur det förhåller sig med det Muslimska Brödraskapets inflytande i svensk politik.

  Gäst: Magnus Norell – Muslimska brödraskapet
  (YT-videon publicerades redan den 22 juni 2017 d v s c:a 2 månader före text-inlägget på hemsidan för DGS)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=nOjyxxPp5nY?list=PL5ECRETSJIWrabIwIgDNlUgPkNGMyGXj5&w=560&h=315%5D

  Läs gärna även mitt Tillägg nedan. Se och lyssna till intervjun som TV4 gjorde med inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) där han blåljuger för att dölja sanningen om de egentliga skälen till att han tillsatte sin ”partikamrat” Dan Eliasson (S) till gd för MSB.

 7. Klart att muslimerna ska ha en massa pengar!
  F.d. gen. dir. för polisen frågade ju muslimerna;
  ”hur polisen ska se ut nu och i framtiden”
  Han bad om svar på ARABISKA!

  LANDSFÖRRÄDERI! – Vad annars?
  Konstigt att ingen anmält honom för detta?
  Han gick ju ut i media med frågan!

  Är vårt land, Sverige, förlorat?

 8. Hur kan svenska folket vara så kopiöst korkade ??? Tror dom kristna kommer ha det bra i framtiden ??? Vakna !!!

 9. gör det självklara. Alla muslimer ut ur Sverige! De delar inte våra värderingar, upprättar sina egna territorier. Så kan vi inte ha det. Dessutom tillåter inte Islam integration med otrogna. UTVISA ALLA RÄTTROGNA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: